Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798412#p2798412]Dr_Shortbus napisao:[/url]

Sudeći po ovom trejleru i scenariju koji je procurio, Sersei će ipak dočekati 8. sezonu.
Takođe je procurio scenario i za 1. epizodu 8. sezone koju ćemo izgleda morati čekati do 2019. :vruce:
Razvaljena Belorova Septa je haos... ali epizoda ce proci toliko da zagolica mastu i nista resiti nece. Jer to je Martin nikad nije onako kako bi mi hteli. Jeste.
Korisnikov avatar
By Srklet
bogme, hrpa kritika sa svih strana na racun ove sezone. sjebali su sa sedam epizoda, da je bilo deset moglo se sve bolje obraditi.

ps
otkud white walkerima onoliki lanci odjednom da izvuku zmaja iz vode? ^^
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798509#p2798509]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798412#p2798412]Dr_Shortbus napisao:[/url]

Sudeći po ovom trejleru i scenariju koji je procurio, Sersei će ipak dočekati 8. sezonu.
Takođe je procurio scenario i za 1. epizodu 8. sezone koju ćemo izgleda morati čekati do 2019. :vruce:
Razvaljena Belorova Septa je haos... ali epizoda ce proci toliko da zagolica mastu i nista resiti nece. Jer to je Martin nikad nije onako kako bi mi hteli. Jeste.
Mislim da to nije Belorova Septa već DragonPit koji su izgradili Targaryeni za boravak zmajeva.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Dobra epizoda. Prva polovina dosadnjikava ali druga mnogo, mnogo bolja i zanimljivija.

Sjevnula i guza Aegona Targaryena. Najbolji dio epizode! :pervert: :lol:

E sad ćemo se kiselimo 2 godine najvjerovatnije. :cupakosu:
Korisnikov avatar
By gossip
mene samo zanima ko ce ubiti king of the dead-a

john ili denerys :D

FENOMENALNA EPIZODA :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Najbolji deo finala je kad Arya nije imala decency ni da izvuce ceo mac ne bi li zaklala Littlefingera.

Dzabe sto je trajala sat i dvadeset kad smo uskraceni za tri epizode.

Lose finale jos losije sezone.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Mislim da nije u pitanju (samo) nedostakak kreativnosti, vec nesto sa cime ce se u buducnosti slicne visokobudzetne serije suocavati, a to je trka sa vremenom. Tim je pod pritiskom da se sezona sto pre snimi i prikaze, a posao je kolosalan. Za svu tu epicnost jednom holivudskom dvosatnom filmu je potrebno vremena otprilike koliko za snimanje jedne GOT sezone, koji po satu ima manji budzet.
Pritom, niko ne umire od zelje da vidi nastavak jednog "Hobita" ili sl.

Cersei u poslednje 2 epizode mi je olicenje nedostataka u ovoj sezoni. Ok, trudna je, ali u isto vreme kao da nije skroz u svom karakteru. Isto vaze za ostale.
Umesto da su dali malo vise vremena za interakcije likova u Dragonpittu, oni su ga trosili Theona Greyjoya i njegove frustracije. i tako...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako sam dobro razumeo, ocekuje nas jos jedna sezona ?
Korisnikov avatar
By Mars
Ako, ako...VREDI svakog dana čekanja...

:besimse:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Slika

"I just had an amazing thought. Yes, the NK could have killed them on the lake with the spears but he knew that if he kept them there dragons would come to save them. He needed the dragons to break through the wall. This also means that the NK knew about the dragons even if there was no way of him knowing (who else has this power, I wonder). The NK is forced to wait a thousand years until bran is born. He cannot kill himself he must kill bran to kill himself. Bran is now marked so the NK knows exactly where he's going. He knows it wont be easy to kill bran so he creates an army. He must kill bran before current bran goes back in time and becomes the NK, repeating the process. The NK must end the paradox. The paradox being that current bran is going back in time, becoming the NK and being stuck in the past and being forced to wait until current bran is born again. Of course current bran doesn't know of this but NK bran does. I dont know, any thoughts?
Edit: Martin said there are no "pure evil" or "pure good" characters in game of thrones which leaves me to believe that the NK has a greater purpose. Bran being the NK is the only plausible theory that makes sense to me, however, I am open to any other theories involving the NK's purpose."

Sad sam već skoro potpuno ubijeđen da je ova teorija ona prava. I stvarno kada bolje razmisliš sve ima smisla.
By Sixto
Ima ovde jedan amer prilicno slican Khal Drogu... boze koliki je taj covek. KAd se skine znaci zlo... plus princ alberta ima. Mozak ti se pomuti.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!