Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By maww
Verovatno će me mnogi osuđivati, neki pljuvati, neki žaliti ali ovo je moja priča ukratko, kad bih bili upoznati sa mojim celim zivotom verovatno bi me mozda i razumeli...
pišem vam ni sam ne znam iz kojeg razloga, osim tog da se nadam da će mi biti lakse da podelim sa nekim.....

U vezi sam par meseci, prvo sexualnoj, sada i emotivnoj sa dečkom mojih godina ali koji je ozenjen i ima dete, pored svega toga ja sam u vezi sa devojkom vec tri godine i više.
Sve je pocelo samo kao sex s vremena na vreme, danas je to dopisivanje, pozivi, viđanje, izlasci....i naravno sex koji je nesto najbolje sto sam doziveo, od strasti, ljubljenja, jednostavno privlacimo jedan drugog cak i preko video poziva ili slike...neverovatna privlacnost, slicnosti, psihicka, fizicka....jednostavno kad smatrate da je neko vasa srodna dusa ili ljubav vaseg zivota....to je za mene on, ja ga volim vise od svega...za jako kratko vreme.
bez njega se osecam depresivno, tuzno,....neverovatna čeznja za njim....zbog njega bih ostavio sve sto je 28 godina građeno i bilo laz, i devojku, porodicu, grad, sredinu, roditelje....bas sve...ali ne mogu sam jer je on taj koji ima i dete i papir koji ga veze, kaze da voli zivot sa zenom koji vodi....a opet tesko mi je odvojiti ga od deteta....moja veza je isto ok, ali sam je spreman zrtvovati zbog njega iste sekunde i podneti sve ono sto sam mozda trebao i pre 10 godina uraditi....ali ko zna da li ce on ikad biti spreman na to.
mnogo toga je na gubitku, i sa jedne i sa druge strane....mozda sa njegove trenutno malo malo vise....a stati ne mozemo i ne zelimo.... ali bas padam u stanje depresije zbog situacija koje prolazim sa njim...

da li je neko imao slicne situacije ? neki savet nesto ?
Korisnikov avatar
By Mage
Mislim da i sam znas sta treba da uradis.

Pomalo off ali moram da kazem da sam citajuci tvoj tekst zapravo shvatio koliko sam se promenio u poslednjih par godina. Dok bih te nekada u startu osudio za to sto ti i tvoj partner radite, sada me vise interesuje kako neko uopste dodje u poziciju da sebe a i druge stavlja u takve situacije i to godinama...

Da se ne lazemo, to sto radite nije ok i mislim da negde duboko u sebi to i znas i to te muci (i sam kazes da te cini depresivnim). Nazalost na vasem primeru se vide stravicne posledice homofobije na kvalitet ljudskog zivota gej ljudi u srbiji i duboka mrznja gej ljudi prema sami sebi koja je nametnuta od strane okoline. Znam da ne zelis sazaljenje ali ne mogu a da ne osetim odredjenu dozu tuge dok citam tvoj post... ne zbog tvoje nemoguce veze vec zbog jednog mnogo veceg problema kojeg verovatno jos uvek nisi potpuno svestan.

Ali nekako mi se cini da ipak mozda pocinjes da shvatas sta lezi iza svega toga... U svakom slucaju ta cela situacija je uzasno nezdrava i za tebe i za sve umesane ljude. Prekini sve to. Znam da je to poslednje sto zelis da uradis i znam da je to lako reci al' uzasno tesko uciniti, ali to je ono sto moras da ucinis. Ti imas mnogo dublji i ozbiljniji problem, a to je internalizovana mrznja prema sebi i verovanje da zapravo nisi vredan ljubavi i zivota kao svaki slobodan covek. A to se nazalost preliva i na tvoje veze sa drugim ljudima. Ako ne volis sebe, ako mozes voleti i postovati druge? I sve to jos prozeto strahom. Verovatno si uplasen i plasis se svega i svacega i taj strah te toliko jako drzi da ne mozes nista da ucinis.

Ne znam, bice ti jebeno da se izvuces iz svega toga i predstoji ti dugi put emancipacije ukoliko uspes da sebe nateras da tim putem podjes... a ja se iskreno nadam da hoces.

Eto, to je moj komentar. Nije ono sto si hteo da cujes, ali je ono sto treba da cujes.
Korisnikov avatar
By maww
hvala vam na savetima...situacija je i vise nego uzasna...i svestan sam bas svega...nazalost jedna savršena laz skoro tri decenije se ne moze tek tako srusiti...morala bi ali tesko da ce moci brzo i jednostavno...

a sve mogu ali bez njega ostati ne mogu....
Korisnikov avatar
By Kiborg
PA ništa, napisali ljudi šta i kako je najbolje, ali ako ne možeš, pomiri se sa tim da si konkubina za povremeno istresanje đoke.
Ako ne možeš bez njega, a sa njim može jedino tako, povremeno i na kratko, onda nema mnogo filozofije.
Ćuti i trpi.
By Kragi
Ooooo kada bi samo znao koliko ljudi ima isti ili slican problem i nikad mi nece biti jasno zasto sebi komplikujete zivot toiko? Ja cu cak negde razumeti klozetiranost tipa "imam ribu/zenu a sa strane popusim tu i tamo neku kitu" ali te ljubavne pizdarije picke materine u tim okolnostima ne mogu. Prevazilaze svaku granicu racionalnosti.
By alexandermagic
U naslovu si sebi dao odgovor i ishod.

Osobno ne bih mogao bit sa nekim kom nisam na prvom mjestu. Na djelu, slatke price me ne zanimaju.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Voleo bih da je drugačije, ali uz sav napor ne mogu se naterati da saosećam sa tvojom pričom ni 0,3%. Obojica ste dva debila koja su sopstvenim kukavičlukom i lošim odlukama dovela sebe u ovu situaciju. Ne želim ni da te osuđujem ni da te žalim, ali tako je.

Faktor osude okoline u ovakvoj situaciji mi takođe više nije nimalo presudan - jedno je kriti svoju orijentaciju i vezu s osobom istog pola zbog homofobične sredine; varati i lagati osobu s kojom si u vezi/braku je nešto sasvim drugo, i koliko god da je tvoja patnja stvarna - ti si u ovoj situaciji antagonista (kao i tvoj partner).

Rešenje je jedno i jednostavno: i s k r e n o s t

Iskreno razgovaraš sa njim.
Iskreno razgovaraš sa svojom devojkom.
On iskreno razgovara sa svojom ženom.

et voila

Veza nije svetinja, brak nije svetinja, strejt život nije svetinja. Vaša ljubav nije vredna patnje i vremena tvoje devojke, njegove žene i njegovog deteta. Te tri osobe žive u laži i snosiće najteže posledice, i za to ste krivi vas dvojica i niko drugi.

Što pre odlučite da budete iskreni i okončate dve velike laži u kojima se nalazite, to bolje po sve učesnike. Prekasno je da to prođe bez posledica, da, ali vremenom će 'ulog' biti sve veći, te nema bolje opcije.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Situacija je užasno zamršena i rešavanje nagomilanih problema će možda potrajati.
Niko ne može da izađe neokrznut iz takvog haosa.
Došlo je vreme da preispitaš svoje postupke. Treba da se fokusiraš na samo žarište problema da bi mogao da preduhitriš još neke neželjene događaje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798346#p2798346]maww napisao:[/url]hvala vam na savetima...situacija je i vise nego uzasna...i svestan sam bas svega...nazalost jedna savršena laz skoro tri decenije se ne moze tek tako srusiti...morala bi ali tesko da ce moci brzo i jednostavno...

a sve mogu ali bez njega ostati ne mogu....
moze ali neces jer se plasis

mozes ali neces jer se plasis

brkas ono sto moras i ono sto zelis i ono cega se plasis. sortiraj stvari u svojoj glavi, preispituj ih dok ne budu kristalno jasne.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Vaša ljubav nije vredna patnje i vremena tvoje devojke, njegove žene i njegovog deteta. Te tri osobe žive u laži i snosiće najteže posledice, i za to ste krivi vas dvojica i niko drugi.
Ovo,zbog ovoga i zbog sebe ne bih dozvolio da budem u toj situaciji,vecina su rekli ono sto bih i aj rekao,razmisli i prekini to vrzino kolo,zivot je suvise kratak da pravis od njega pakao i sebi i drugima
Korisnikov avatar
By maww
vreme ce najbolje pokazati, svestan sam i znam da ste upravu, ali zbog straha ili cega vec sve nista od toga ne moze odmah...trebalo je jos na vreme prestati ziveti u lazi, sad je puno teze i verovatno ce biti jos teze...

ne trazim zaljenje ali mozda kad bi znali moju zivotnu pricu, a i njegovu ( iako je on zadovoljan brakom) mozda bi i razumeli malo vise od ovoga.

sve u svemu, znam samo da ga volim
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798608#p2798608]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798602#p2798602]alexandermagic napisao:[/url]Ljubav je mir i obostrana posvecenost i kad se probije zona komfora, ne nemir.

Najvisi cin iste je nekad i otici prvi.
Da mi je posle vise od decenije na forumu da vidim da i Medzik krene da smeksava. Definitivno treba pogasit internete.
Ja sam to uvijek mislio, a to sto se ne ponasam sukladno tome je moj problem tj. preciznije - izbor.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798602#p2798602]alexandermagic napisao:[/url]Ljubav je mir i obostrana posvecenost i kad se probije zona komfora, ne nemir.

Pa da ali kakva je to ljubav ako je sve cakum-pakum-vakum? Ako nema neprospavanih noci u suzama, patnje, patetike, alkoholisanja uz balade Dare Bubamare? Kakva, kakva je to ljubav ako od tebe ne napravi teskog mazohistu koji "uziva" u svakom novom oziljku na srcu? Kakva, reci mi kakva?

:shmi:
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798608#p2798608]Sixto napisao:[/url]

Da mi je posle vise od decenije na forumu da vidim da i Medzik krene da smeksava. Definitivno treba pogasit internete.
he's always been a big pussy. :ozbiljan:

ont:
nja.
autohomofobna je tuga pregolema :shrug:
Korisnikov avatar
By bas bleu
^
uuuuuu :drama:

:mete:

sad kada sam pomela, mogu da promenim u "he's always been a huge cunt" ako ti je draze sujeti.
sto se tice sarkasticnih komentara na vel boyev racun, you're only marginally better. :kiss:
By alexandermagic
Tvoje misljenje o bilo kome je skroz irelevantno.

Prijavit cu te cisto iz cefa, mada si se na vrijeme obezbjedila kod administracije i neces imat nikakve posljedice.
Ti i Vel boy ste jedini kojima sam isto uradio, ionako ste dvije strane iste medalje.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jeste. Baš se obezbedila kod administracije. :roll: Još samo treba da se sankcioniše veteranski slappy fight čim se pojavi odmah.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!