Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Epizoda nije loša mada je i dalje sve jako predvidljivo.

Ali to potenciranje da Daenerys nema nasljednika i da ne može imati potomstvo. :roll:

Pročitah da se još krajem oktobra prošle godine znalo da će Viserion postati Ice Dragon, a i nailazio sam po netu na te teorije koje su se odnosile baš na Viseriona.

Sad se već može pretpostaviti kako će u sledećoj epizodi i Sersei da otegne papke. Glupača neće povjerovati u vojsku mrtvih ni kad pred nju bace onaj živahan primjerak. Misliće da je to sve predstava i zamka za nju i vjerovatno će pokušati da pobije goste. Džejmiju će da prekipi i zadaviće budaletinu. :D :bye:
Korisnikov avatar
By Srklet
mene je najviše zasmetala slaba gluma emilije i kita na kraju epizode. bolji glumci bi rasturili tu scenu, toliko nabijenu emocijama, konfliktima, neizrečenim... a oni se kao nešto gledaju, kao nešto tu pokušavaju izraziti ali ništa. gledam sve to, sve te male geste koje nisu uvjerljive, te prazne poglede, to pravolinijsko plakanje i... ništa... umjesto da me uvuku u taj trenutak, ja se bavim time što sve u trenutku nedostaje.
Korisnikov avatar
By gossip
ako iskljucimo cinjenicu da su mi odredjeni majmuni spojlovali epizodu...utisak je sledeci...

Bukvalno su mi suze krenule kada je zmaj umro...ocekivao sam dramaticniju reakciju od Denerys...

Imam neki feeling da Ice Dragon nece bas u potpunosti biti pod kontrolom King-a....msm da ce i Denny imati neku kontrolu....videcemo....

sa dva zmaja and huge army i dalje moze da pobedi i mrtvake i Cersei
Korisnikov avatar
By Kiborg
Bogami, na osnovu onog što sam video u ovoj procureloj epizodi ne znam jel uopšte moguće pobediti mrtvake.
Baš me zanima koja će uloga Brana da bude u svemu tome. A i kad je Night King tu, bilo bi lepo i da se Lord of Light lično pojavi, kao njegova antiteza,a ne da šalje opet neke emisare i tako to.
Korisnikov avatar
By gossip
a i ona glupaca sto je sa sva tri zmaja krenula u spasavanje
Korisnikov avatar
By Gayzer
A jel jos neko primetio da je Lord of Light 'ladno poslao onu druzinu direktno kod Night Kinga, da svi izginu i ostanu bez zmaja?
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Kakav je snimak procurele epizode? Ako je kao prosle-preprosle godine, gledacu kad izadje.
Korisnikov avatar
By Srklet
zapravo je jon najviše kriv za smrt zmaja. umjesto da se popeo na zmaja s dany kad mu je pružila ruku, on se ekšli udaljavao i išao boriti sa zombijima. dok se njega čekalo zombi ekipa je imala vremena ubiti jednog zmaja.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Los je snimak, bolje da sam pogledao za par dana, al jebiga. Smetali su mi jako fps drops

Anyway, esej da se napise koliko je lose odsmisljena a posebno realizovana epizoda. Glumci kada nemaju on-screen time, kao da uopste ne koriste mozgove. Ja volim ici u detalje, a toliko apsurda i facepalmova je bilo u ovoj epizodi, prosto ne mogu da verujem da je HBO (aka CW 2.0) dopustio da serija tog ranga dozivi takav pad. Cela sezona je in fact takva. Itekako se citave sezone primecuje izostanak knjiga, jako velik uticaj su imale na seriju i njen kvalitet.

Rado bih prestao da gledam, al ispadam magarac jer sam ulozio tolike sate i na kraju nista.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Rekoh ja da je got postao obicna sapunica od kako se scenario ne pise po knjizi.
Najneubedljiviji plot svih sezona je to sto su otisli preko zida da bi Sersi doneli dokaz o postojanju white walkera... prava Sersi ne bi uopste bila impresionirana i to svi znaju. Onda, cela ta konfuzija sa vremenom i prostorom.. ali hajde da se pravimo da nas sve to ne dotice previse, serija je i dalje epic.

Nije mi jasan ovaj tvist sa Arjom i Sansom, sem da je konflikt izmisljen tek da ne bi sedele zaludne u Winterfellu. Arja bi trebala biti mudrija od ovog, reklo bi se da nije po sredi sestrinska ljubomora, vec da ona pomaze Sansi da prevazidje svoje slabosti, kao sto je nju njen ucitelj trenirao da se suoci sa svojim najvecim lazima i istinama. Ako nije tako, onda "nja"..

"Deni" (lame) je sada tako opcinjena Dzonom. Izgleda da ce stvarno da ih smuvaju, bez obzira sto mu ona dodje tetka, ali nista neobicno za got, barem joj to nije brat rodjeni, vec samo bratanac...
Korisnikov avatar
By gossip
Trilian i ja smo jedno 45 min sinoc vodili diskusiju o tome ko ce na kraju zavrsiti na Iron Throne-u.
Cersei ce biti ubijena u nekom momentu.
Denerys ce u nekom momentu zauzeti tron ali nece dugo ostati na njemu. Nase neko misljenje da ce ona nazalost da pogine u nekoj borbi zajedno sa John Snow-om. (evenutalno ako nekako budu imali dete pa ce ono mozda vladati)
Ali zapravo za koga mislimo da ce vladati jeste Sansa (oduvek je zelela da bude vodja/princeza) tako da mislim da ce ona na kraju zavrsiti tamo. (mozda sa Thyrion-om).
Arya ce isto u nekom momentu umreti.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja negde videh da su iscureli scenariji za celu sledeću sezonu.
Negde je pukla neka karika između scenarista i producenata :D
Ja nisam hteo to da čitam, pogledao sam samo za prvu epizodu 8. sezone, tu nema ništa specijalno.
Tako da ne morate možda da nagađate, ako je sve to autentično, ako se nije neki fan samo zajebavao :D
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798227#p2798227]antibiotic napisao:[/url]Rekoh ja da je got postao obicna sapunica od kako se scenario ne pise po knjizi.
Najneubedljiviji plot svih sezona je to sto su otisli preko zida da bi Sersi doneli dokaz o postojanju white walkera... prava Sersi ne bi uopste bila impresionirana i to svi znaju. Onda, cela ta konfuzija sa vremenom i prostorom.. ali hajde da se pravimo da nas sve to ne dotice previse, serija je i dalje epic.

Nije mi jasan ovaj tvist sa Arjom i Sansom, sem da je konflikt izmisljen tek da ne bi sedele zaludne u Winterfellu. Arja bi trebala biti mudrija od ovog, reklo bi se da nije po sredi sestrinska ljubomora, vec da ona pomaze Sansi da prevazidje svoje slabosti, kao sto je nju njen ucitelj trenirao da se suoci sa svojim najvecim lazima i istinama. Ako nije tako, onda "nja"..

"Deni" (lame) je sada tako opcinjena Dzonom. Izgleda da ce stvarno da ih smuvaju, bez obzira sto mu ona dodje tetka, ali nista neobicno za got, barem joj to nije brat rodjeni, vec samo bratanac...
:klap:

By the way, otac i majka od Daenerys su bili rođeni brat i sestra. Prilično čest slučaj u Targaryen dinastiji.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798288#p2798288]gossip napisao:[/url]
Cersei ce biti ubijena u nekom momentu.
Denerys ce u nekom momentu zauzeti tron ali nece dugo ostati na njemu. Nase neko misljenje da ce ona nazalost da pogine u nekoj borbi zajedno sa John Snow-om. (evenutalno ako nekako budu imali dete pa ce ono mozda vladati)
Ali zapravo za koga mislimo da ce vladati jeste Sansa (oduvek je zelela da bude vodja/princeza) tako da mislim da ce ona na kraju zavrsiti tamo. (mozda sa Thyrion-om).
Arya ce isto u nekom momentu umreti.
Iz neke logike klasicnih raspleta prica moje predvidjanje je sledece:

Denerys nece vladati, ili ne dugo, ako je ne ubiju (sto je opcija za sve karaktere) ona ce se povuci iz Westerosa preko mora da zivi sa svojim izabranikom - Jorah Mormontom, covekom koji je voli i koji joj je najodaniji. Dragonstone je isto opcija, ali ako vec dize ruke od svega, onda je nece biti nigde u blizini King's Landinga. Nju vec neko vreme pripremaju za to da NE bude kraljica Westerosa.

John Snow ce biti the kralj na Iron Thronu, bas zato sto to nikad nije hteo, niti zamisljao, zato jer ga "narod hoce", na to ima pravo i sto je "prince that was promised".

Sansa. Ne bi bilo fer da zrtva silovanja i prinudnig vencanja zavrsi tragicno. Ako je ne pretvore u definitivnog negativca (sto znaci smrt), bice pravedna kraljica severa ili ce zbog svoje skrivene zelje da vlada platiti nekom kaznom (povlacenje).

Aryina logicna opcija (mada je jos jako mlada) je da ode preko mora i sluzi svom faceless bogu u onom hramu, ili ce imati neku drugu misiju koja je nece vezati za jedno mesto.

Bran Stark ce otici preko zida da bude 3eyed raven i pazi da se neko zlo opet ne pojavi sa severa. Verovatno ce se u nekom trenutku pokajati sto je bio hladan i nepravedan prema svojoj saputnici sa severa Meeri Reed.

Svi Lannisteri ce biti mrtvi, sem Tyriona, koji ce verovatno biti vladar u Casterly Rocku, rodonacelnik svoje porodice i tu nema nekih vecih tvistova, sem sto ce mozda u nekom momentu okrenuti ledja Daenerys.

Samwell Tarly ce, nakon svoje bitne misije u borbi protiv white walkersa, postati rodonacelnik svoje porodice, ali i The Reacha, jer Tyrella vise nema.

E sad. Kako ce se odigrati veliki rat protiv Night Kinga...
Posto je cela jedna sezona ispred nas, bela vojska ce verovatno dugo i uspesno napredovati.
Uz pomoc ledenog zmaja (a mozda budu i dva) nanece nenaslutivu stetu svima u Westerosu.
Stavise, mozda ce citav Westeros da pretvore u postapokalipticni -zombi -westeland, pa ce se iz tih pepela podici oni koji ce im naneti konacni udarac. To ce biti John Snow, koji ce ubiti Night Kinga, samim tim i citavu armiju mrtvih.

:hvala:
https://pbs.twimg.com/profile_images/55 ... g4zNu.jpeg" target="_blank
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus

Sudeći po ovom trejleru i scenariju koji je procurio, Sersei će ipak dočekati 8. sezonu.
Takođe je procurio scenario i za 1. epizodu 8. sezone koju ćemo izgleda morati čekati do 2019. :vruce:
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797810#p2797810]Srklet napisao:[/url]mene je najviše zasmetala slaba gluma emilije i kita na kraju epizode. bolji glumci bi rasturili tu scenu, toliko nabijenu emocijama, konfliktima, neizrečenim... a oni se kao nešto gledaju, kao nešto tu pokušavaju izraziti ali ništa. gledam sve to, sve te male geste koje nisu uvjerljive, te prazne poglede, to pravolinijsko plakanje i... ništa... umjesto da me uvuku u taj trenutak, ja se bavim time što sve u trenutku nedostaje.
:up:

Da, ili je losa gluma ili scenario, verovatno i jedno i drugo...

Zapravo mi je drago sto ce poslednju sezonu izbaciti tek 2019. Valjda ce im dodatno vreme dozvoliti da malo bolje napisu taj scenraio i ne zbrzaju sve tako. Ova sezona je definitivno najlosija i najpredvidljivija od svih.

Still, cool episode though :D
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!