Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Šta je bilo, bilo je. Ne kažem da nija ne bi prije nasjela, ali sada nikako. Pitanje jest da li bi sada kada imaš definiciju što hoćeš nasjela na neku straight djevojčuru što joj je malo dosadno u životu pa hoće nešto malo probat tako bezveze? Znam da je odgovor ne, tj. pretpostavljam iz prethodnih razgovora hahah :D :sunce:
Ajmo polako, u čemu je opet problem
lezbejka koja eksperimentise sa muskarcima nije "prava", nego je bi? :nerd:
Da, žena koju privlače i muškarci i žene je sigurno biseksualna, ne razumijem u čemu je tu prokleti problem konstantno i konstantno...
naci strejt devojka koja eksperimentise sa devojkama je i dalje strejt
Ne kažem da je sve u životu crno ili bijelo, jer je teško ponekad reći, ali tu već treba imati dosta iskustva i mudrosti da se zna postupiti ispravno. Lezbijke zasigurno to iskustvo imaju da mogu procijeniti da li imaju posla sa bi djevojkom ili sa straight djevojkom. :) ..Znači, psiha nekih straight žena je takva da požele vidjet kako je to biti sa lezbom ili im se recimo neka žena androginog izgleda sviđa - to je recimo bilo u mom slučaju, aliiiii nikada, ali nikada neće pristati BITI sa ženom niti imati više od toga, te će vrlo vjerovatno to ostati samo njena tajna poslije... Mislim, tu već treba znat psihu takvih žena. Isto tako, ona ne traži ženu u tebi, već tipičan straight model muškarca, pa se zna dogoditi recimo da zahtjeva da ne skidaš majcu u sex-u ili ne pokazuješ privatne dijelove već da je samo dobro hm. obradiš... Znači, radi se o straight ženi u ovom slučaju, sasvim je očito, i pomalo jezivo.
S mog aspekta je to tako,a druge neka kažu što misle, samo nije potrebno da se ne skrene sa teme ponovo, jer mislim da smo to riješili već.
Dakle, nemojte komentirat više ovaj post, ovo je subjektivan post u kojem se doduše može izvući dosta korisnog.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794601#p2794601]heksagon123 napisao:[/url]Šta je bilo, bilo je. Ne kažem da nija ne bi prije nasjela, ali sada nikako. Pitanje jest da li bi sada kada imaš definiciju što hoćeš nasjela na neku straight djevojčuru što joj je malo dosadno u životu pa hoće nešto malo probat tako bezveze? Znam da je odgovor ne, tj. pretpostavljam iz prethodnih razgovora hahah :D :sunce:
Da, odgovor je- Ne. Vise ne bih nasela, jer, veze sa bisex i str8 devojkama nemaju buducnost, sto i ti i ja iz licnog iskustva znamo, i, logicno je da vise nema potrebe da, iznova i iznova ,,lupamo glavom u zid", sto bi se reklo. :) :cvetduga:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794604#p2794604]heksagon123 napisao:[/url]Ajmo polako, u čemu je opet problem
lezbejka koja eksperimentise sa muskarcima nije "prava", nego je bi? :nerd:
Da, žena koju privlače i muškarci i žene je sigurno biseksualna, ne razumijem u čemu je tu prokleti problem konstantno i konstantno...
naci strejt devojka koja eksperimentise sa devojkama je i dalje strejt
Ne kažem da je sve u životu crno ili bijelo, jer je teško ponekad reći, ali tu već treba imati dosta iskustva i mudrosti da se zna postupiti ispravno. Lezbijke zasigurno to iskustvo imaju da mogu procijeniti da li imaju posla sa bi djevojkom ili sa straight djevojkom. :) ..Znači, psiha nekih straight žena je takva da požele vidjet kako je to biti sa lezbom ili im se recimo neka žena androginog izgleda sviđa - to je recimo bilo u mom slučaju, aliiiii nikada, ali nikada neće pristati BITI sa ženom niti imati više od toga, te će vrlo vjerovatno to ostati samo njena tajna poslije... Mislim, tu već treba znat psihu takvih žena. Isto tako, ona ne traži ženu u tebi, već tipičan straight model muškarca, pa se zna dogoditi recimo da zahtjeva da ne skidaš majcu u sex-u ili ne pokazuješ privatne dijelove već da je samo dobro hm. obradiš... Znači, radi se o straight ženi u ovom slučaju, sasvim je očito, i pomalo jezivo.
S mog aspekta je to tako,a druge neka kažu što misle, samo nije potrebno da se ne skrene sa teme ponovo, jer mislim da smo to riješili već.
Dakle, nemojte komentirat više ovaj post, ovo je subjektivan post u kojem se doduše može izvući dosta korisnog.
:odlican:
Sve sto si napisala je apsolutno tacno.
I, realno, jeste cinjenica da takve zene, u nama, lezbejkama, ne vide zenu, nego imaju neku suludu fikciju da smo muskarci (i meni se desavalo da naidjem na takve zene, koje su imale takvu suludu fikciju da sam ja muskarac, i iskreno, to me je uzasno nerviralo).
Jedan moj poznanik je osmislio elegantan i shmekerski nacin prilazenja atraktivnim momcima na nudistickoj plazi, koji je jednako primenljiv i na muvanje devojaka. Ovo su koraci:

1. snimite dobru strejt ribu koja sama sedi
2. potrudite se da vas ne primeti i zaronite u vodu i procenite koliko vam treba do nje da ronite
3. kad ocenite da ste nadomak nje iskocite iz vode sa obe ruke dignute u vis i pevajte UZMI ME! NEKA SVI POLUDE, POLJUBI ME, USNE NEK MI BRIDE dok je gledate pogledom Maje Nikolic.
:lezkiss: :lezba: :dude: :kupanje:
Korisnikov avatar
By gossip
krecem da preispitujem svoju sexualnost
*deni* napisao:Jedan moj poznanik je osmislio elegantan i shmekerski nacin prilazenja atraktivnim momcima na nudistickoj plazi, koji je jednako primenljiv i na muvanje devojaka. Ovo su koraci:

1. snimite dobru strejt ribu koja sama sedi
2. potrudite se da vas ne primeti i zaronite u vodu i procenite koliko vam treba do nje da ronite
3. kad ocenite da ste nadomak nje iskocite iz vode sa obe ruke dignute u vis i pevajte UZMI ME! NEKA SVI POLUDE, POLJUBI ME, USNE NEK MI BRIDE dok je gledate pogledom Maje Nikolic.
:lezkiss: :lezba: :dude: :kupanje:
Ovo je genijalno :lol: :tamoamo: :tapse:
Korisnikov avatar
By sallys
ništa. kako se svidela, tako će i prestati da mi se sviđa.

nekako nisam sklona mazohističkom uzdisanju za nečim što zaista neće mene. il da se nadam možda da ipak želi eksperimentisati? važi. nisam imala motivacije za to i pre nego sam se zbabosala.
Korisnikov avatar
By Kler
Pobegnete koliko vas noge nose !
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!