Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Varanje ...

1. Da, spreman sam da oprostim jer ga volim ...
11
22%
2. Oprostio bih samo ako dokaze da je to bila greska, da se nece ponoviti ...
8
16%
3. Mozda bih oprostio ...
17
34%
4. Ne, ne bih mogao da budem s nekim ko me prevario ...
14
28%
By Бреее!!!
Da li ste spremni da voljenoj osobi oprostite mali izlet, prevaru s poznatim ili nepoznatim, sve jedno ?!? :puzzle:

Sta mislite o onima koji su u vezi, a ipak naprave izlet ... ?!? :sluske:

Da li ste spremni da mu oprostite gresku, kada i pod kojim uslovima - kliknite ponudjene odgovore i napisite par reci ili recenica ! ;) :hvala: :love: :kiss: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Rei
Ako znam da me voli oprostio bih mu. Ako nisam siguran, onda mu definitivno ne bih oprostio.
Korisnikov avatar
By tramp
ja nisam za monogamiju pa nikad ne znam sta da odgovorim
jer ono ako je prevara spavanje sa drugom onda bi joj naravno oprostila jer se nema sta prastati ali ako je to povezano sa laganjem to bi bilo problematicno mada bih sa njom puno razgovarala o tome zasto je slagala a ne odmah skocila i otisla jer moguce da sam i ja doprinela njenoj nesposobnosti da mi kaze istinu?
Korisnikov avatar
By bigirl
Ne bih oprostila.

Jednom sam i zbog toga sam zažalila više puta. Ako to uradi jednom, kako mi garantuje da se to ne?e ponoviti?
Shame on you if you fool me once
Shame on me if you fool me twice

A i prolazilo bi mi kroz glavu da je neko drugi dodirivao njeno/njegovo telo... bljak, fuj, užas...
Korisnikov avatar
By tramp
pa ti onda samo 100% nevine trazis jer kako god okrenes neko je dotakao ranije?
Korisnikov avatar
By Val
Da budem iskrena, ne znam. Nisam sigurna, kako bih se ponasala nakon prevare. Ali se uvek nadam, "da sam joj dovoljna", tako da nema potrebe da me vara. Pored toga, najbitnije je, da me ne laze, ako me je vec prevarila. Uvek sam za iskrenost i istinu, pa makar ta i bolela.
U stvari, gde pocinje ta prevara? Da li u glavi, kad ona misli na drugu ili samim cinom?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jok. Dajem samo jedan kredit. Popravnog nema.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by ZvezdasBG
Jok. Dajem samo jedan kredit. Popravnog nema.
Takodje.
By SUNNY B
oprastala sam i gore stvari.....no, posto sam i ja ispala iz kategorije cvecki , ne smem da se bunim... u stvari, oprastam samo ako se "desi", ili ako se ponekad "zalomi" ali ako postane zivotni princip - mars u pizdu materinu!
:flaming: :flaming: :flaming:
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Tesko, ali ako mi pokaze da se kaje zbog toga i da me i dalje voli mozda. Mada vise nikada ne bi bilo isto, posto ako je to jednom uradio moze to opet "da mu se desi". :ubise:

Na srecu meni se to jos nije desilo pa ne mogu sa sigurnoscu tvrditi kako bih u tom trenutku postupio. :flaming:

:zastava:
By Swanheart
Zavisi od statusa veze,zavisi od mojih osecanja prema toj osobi...ma zavisi od milion sitnica.
Korisnikov avatar
By KiWi
Teško pitanje... do pre par meseci sam bio u fazi SAMO JEDNU ŠANSU DAJEM... a sada ve? nije tako... ja sam mog de?ka prevario nekoliko puta.. i znam da to nisam uradio da bih njemu napakostio, jednostavno takve stvari se dešavaju.. previše sam slab da bih se odupro svojim životinjskim porivima.. naravno, to radim u extremno retkim slu?ajevima, ina?e se kontrolišem...

''Ta?no je, nisam bila cve?e, rastanak ubiti me ne?e, ta?no je grešila sam jako, žive?eš ti bez mene lako''

Nekako posle svake veze imam pauzu u sexualnim orgijanjima.. i posle te pauze ?ovek shvati:
Dok si zaljubljen, ne misliš ve? znaš da ?e trajati ve?no, ali kada sve proðe shvatiš da nisi znao šta ose?aš.... ljubav je po prirodi prolazna.. retki su slu?ajevi ve?ne ljubavi, i blagosloven je onaj koji ih proživljava (e sad i to je pitanje za sebe, blagosloven ili proklet? zavisi od odnosa sa voljenom osobom)
Korisnikov avatar
By HARP
[/i]Originally posted by bigirl[/i]
A i prolazilo bi mi kroz glavu da je neko drugi dodirivao njeno/njegovo telo... bljak, fuj, užas...
Ma sve je OK dok ne pomislim na ovu stvar gore koju napisala bigirl,tada me stvarno udari u glavu.
Korisnikov avatar
By mirth
Ne oprastam. Nista ne oprastam. :meduza:
Korisnikov avatar
By mirth
Mislis? :lukavi:

Tko zna sto ti spremam....
By Paris
Ne oprastam.
Kada se tako nesto desi, sve lepo sto je bilo izmedju nas gubi smisao i vaznost.
A onda ne ostaje nista drugo nego reci zbogom.
Korisnikov avatar
By mirth
Da, neke Bordzijske... :P
Korisnikov avatar
By Draco
Oprostila bih.
Ali samo ako bi mi ona to sama priznala i to ne zato sto se cima da cu cuti od nekog drugog, pa kao bolje od nje, nego ako mi prizna zato sto i sama konta da je pogresila i da je ujebala nas... Znaci, ako skontam da joj je stvarno zao, da se cima i da se to nece ponoviti, oprostila bih, zasto da ne?

We're only humans, we make mistakes.
By SUNNY B
Originally posted by Draco
i sama konta da je pogresila i da je ujebala nas... Znaci, ako skontam da joj je stvarno zao, da se cima i da se to nece ponoviti

jedna je skontala...
bilo joj je zao...
i nije se ponovilo...
.......nisi joj oprostila.....

yeah, we're only humans...
Korisnikov avatar
By Val
Moze li jedan sub-topic?

Kako se osecate, nakon sto saznate, da vas je prevario/la? Da li verujete istom merom posle toga ili sumnjate u svaku sitnicu?
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by SUNNY GIRL
i sama konta da je pogresila i da je ujebala nas... Znaci, ako skontam da joj je stvarno zao, da se cima i da se to nece ponoviti

jedna je skontala...
bilo joj je zao...
i nije se ponovilo...

Sunny, sta u
'...Ali samo ako bi mi ona to sama priznala...'
ti nije jasno?

Ne pravi od mene bad guy/a i ne izvrci stvari... :kiss:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Val
Moze li jedan sub-topic?

Kako se osecate, nakon sto saznate, da vas je prevario/la? Da li verujete istom merom posle toga ili sumnjate u svaku sitnicu?
:smirk: Zanimljivo pitanje... U mom slucaju je prevara uvek oznacavala kraj veze tako da nisam kompetentna da odgovorim..
Recimo da se nadam da nikada necu ni biti tj. da se nadam da je varanje nesto sto ce zaobici ovu moju vezu...
By SUNNY B
Originally posted by SUNNY GIRL

jedna je skontala...
bilo joj je zao...
i nije se ponovilo...

Sunny, sta u
'...Ali samo ako bi mi ona to sama priznala...'
ti nije jasno?

Ne pravi od mene bad guy/a i ne izvrci stvari... :kiss:
honey, ti ne mozes da budes bad guy, i nista od napisanog nije izvrnuto...
samo sam zaobisla jednu stvar...naravno da je sve jasno....

:kiss: :bye:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Val
Moze li jedan sub-topic?

Niko me još nije prevario .. mada se dešavalo da se tip kresne sa nekim drugim dok smo još u procesu muvanja.. to nije prevara, ali ipak ne mogu to da tolerišem...

Sa prethodnim de?kom sam imao dozvolu za muvanje sa strane, a sad sa ovim nemam. I iskren da budem nedostaje mi to :rida: .. na chatu me sad startuju najbolji frajeri koje sam do sada ja jurio.. više ne smem da zalazim na chat.. :rida: .. moram da se naviknem na monogamiju...
Korisnikov avatar
By m..
Hm, ne znam, verujem da bi me strashno povredilo ako bi bila uzasno zaljubljena i mislila da je veza 4life.. Ne znam, jedna me je prevarila, tj u startu mi nije rekla da ima jebenog verenika tamo negde, i oprostila sam joj (ne znam ni sama zasto i kako) a jos me negde boli, ne toliko sto me je prevarila sa nekim (to bi eventualno povredilo moju sujetu, da je imam), nego sto je bila neiskrena i zato sto je izigrala moja osecanja, poverenje. .. Ne umem da objasnim, ako je devojci potrebna sloboda, dacu je, nije mi problem, ako znam da je takva da voli otvorene veze, necu praviti scenu oko toga, ali ako je precutni dogovor drugaciji i ona ispali to je vec druga stvar. Tesko ljudima dajem svoje potpuno poverenje zato sto me uzasno boli kada ga neko izigra... Mislim ljubi se s kim god hoces, prespavaj kod prijateljice, necu umreti, ali drzi otvorene karte jer ih i ja drzim.. I to je to...I nemoj da se izdajes za neki ultra verni monogamni tip ako to nisi...
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Ako bi se sa tim nekim ljubio i mazio, ako bi mu skuvao kafu ili se ne daj Bozhe sa njim probudio ujutru, niti bih oprostio, niti zaboravio. Bio bih besan i mrzeo bih ga do kraja zivota.

A ako se kresne cisto zbog libida i povoljne situacije, boli me uvo, dok god sam ja prvi, osnovni, onaj sa kim se budi i koga voli. A kad te neko voli, to se vidi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!