Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
A zar ona ne drzi neku vlast u svom reonu?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da, ali sto se price tice ona je rekla svoje, svi su joj pogubljeni, priznala je ubistvo kralja.. Ovo je bio taj njen "dramatican" kraj. Nema vise smisla vracati u pricu staru babu :no:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jedino da je Deneris usvoji kao babu savetodavku, tako nesto je vec nagovesteno u prethodnoj epizodi. Oleni fali unuka, Deneris pouzdana bliska starija zenska figura i eto ti smisla zadrzavanja matore u igri.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne secam se niti jedne uloge Jelene Zigon u kojoj je ona bila ozbiljniji negativac, ne secam se zapravo niti jedne njene ozbiljne uloge u kojoj je pruzila vise od neutralnosti i treptanja okicama. Mozda u pozoristu, poznat mi je samo njen filmski i tv opus, koji mi se sav stapa u karakter her Zikine taste i Milanove zene.
Mozda bi kcer joj Ivana mogla da iznese Cersein lik, ali da se radnja desava na Kosovu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Haha, jos se ja pitao " Gde mu pade na pamet Jelena Zigon , em je matora, em je corava, belu macku ne vidi, u poznim je osamdesetim, gde ce ona da glumi Cersei ? " :lol:
Eventualno da glumi nekog od Belih hodaca...
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Dothraki i Daenerys na Drogonu napadaju Džejmijev konvoj - najbolja scena sezone za sada! :wow:

A onda notorna glupost da u svom onom metežu uspjevaju da pogode zmaja plus da Džejmi i njegov potrčko uopšte prežive bitku! Još ako ne budu ni zarobljeni, e onda su ga položili! Pa dajte malo originalnosti ljudi! Scenario im je katastrofa!
:odbij:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vrlo impresivna, ali i naivna epizoda. Toliko bljuvanje vatre razularenog zmaja u njegovom pravcu Dzejmi nije mogao da prezivi, da jebe oca. Ali, s druge strane, zmajevi i ne postoje, sve je to samo serija, mastarija. I u legendarnoj Dinastiji je bilo jos nerealnijih resenja u radnji, iako u toj mamutskoj seriji nije bilo ni zmajeva, niti neke druge zvanicne madjije. :gotika:
Korisnikov avatar
By gossip
Onaj momenat kada se Sansa i Aria ponovo susrecu! :radosnice:

Sto se tice ostatka epizode mogu samo da kazem.....Dracarys!

p.s. samo cekam kada ce Denerys i John da se pojebu :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Susret dve sestre je bio odista realisticno prikazan, prava mera emocija u situaciji kad se opet srecu posle 6 godina, za koje vreme su i jedna i druga prosle sito i reseto. Ja bih, lično, scenu susreta dve sestre samo propratio songom Zoke Brunclik :

Slika
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Izraz Brenovog lica pokazuje da nije slučajno dao Aryi nož od valirijskog čelika i da će on odigrati neku važnu ulogu u budućnosti.

Gledao sam još jednom 4. epizodu i i dalje se ne mogu oteti utisku da ovo do sada nije ništa posebno. Radnja se samo odvija i odmotava nekim svojim tokom. Ništa spektakularno kao što su najavljivali u "ekstra odrađenoj, spektakularnoj, jako zahtjevnoj za snimanje, skraćenoj sezoni od 7 epizoda".
Uprkos tome i dalje uživam gledajući i čekam svršetak priče.

Pretpostavljam da će se Zlatna straža iz Esosa koju će Sersi kupiti zlatom do istrjebljenja pobiti sa Dothrakijima. Hrane za vojsku više nema...Ostaće samo 2 ili 3 zmaja da se sa Sjevernjacima i Divljanima bore protiv vojske mrtvih.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ironija sudbine bi bila kada bi ta gladna vojska krenula da juri zmajeve da ih iz'ede. :curka:
Korisnikov avatar
By *deni*
I gde je sad ona fotografija sa fejZbuka gde Deneris vice : " Gde su moji zmajevi?! ", a ispod Bora Drljaca zdere u slast pecenje ?
By Sixto
Dosadno, razvuceno, mrtvo... bitka tj przenje Lanistera dobro odradjeno osim kadrova gde ona jasi zmaja... Trebalo bi skupiti pare pa im platiti kakav ventilator da upale ispred nje i imitira vetar na onoj jezivo staticnoj plavoj vlasulji od poliestera koju nosi.

Protraceno 50min epizode na realnih 10min stvarnih desavanja.

Starkovi vise nisu Starkovi. Svi su se promenili i nisu toliko homogeni kao sto su nekad mozda bili. Pasce tu neki Maloprsticev pychvajz!
Korisnikov avatar
By *deni*
E, to, Shorty, znao sam da ces ti brze naci tu sliku sa fejZbuka.
:curka:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa sad, "razvuceno".. Serija mora da ima takve scene, ne samo akcije i istorijske momente kojih ima pregrst.
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797076#p2797076]Sixto napisao:[/url]Dosadno, razvuceno, mrtvo... bitka tj przenje Lanistera dobro odradjeno osim kadrova gde ona jasi zmaja... Trebalo bi skupiti pare pa im platiti kakav ventilator da upale ispred nje i imitira vetar na onoj jezivo staticnoj plavoj vlasulji od poliestera koju nosi.
Zamišljam neku neurotičnu fešn-blog level tetku kako ovo piše. Sve se nekako trudim da te zamišljam drugačije, ali ovo analiziranje perike mi prosto više ne daje za pravo :lol:

-----SPOILER ALERT

O samoj epizodi imam reći sledeće. Nije loše.
A Džejmi koji juri na zmaja da bi ubio Deneris, a posle ga neko hrabar odjednom spašava tik pre nego ga plamen spali je prosto jedan glup momenat.a i videli smo koliko je taj mlaz vatre širok, jelte, prosto skakanje u stranu ne znam koliko bi pomoglo, trebalo je da bude spaljen dok nije došao do vode. Sve je to *deni* lepo primetio, prosto ne mogu da se ne složim sa njim.

Ostali momenti jesu malo razvučeni, ali ne smeta, od 40+ minuta epizode 12 je bilo poprilično dinamično, tako da postoji neki balans. Glupo je kad su epizode skroz mrtve /prve dve npr/, a ne bi to ni imalo tu draž da je sve jurcanje kao npr. u Transformersima.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797103#p2797103]Kiborg napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797076#p2797076]Sixto napisao:[/url]Dosadno, razvuceno, mrtvo... bitka tj przenje Lanistera dobro odradjeno osim kadrova gde ona jasi zmaja... Trebalo bi skupiti pare pa im platiti kakav ventilator da upale ispred nje i imitira vetar na onoj jezivo staticnoj plavoj vlasulji od poliestera koju nosi.
Zamišljam neku neurotičnu fešn-blog level tetku kako ovo piše. Sve se nekako trudim da te zamišljam drugačije, ali ovo analiziranje perike mi prosto više ne daje za pravo :lol:

...
Tvoja jetka 'ljubav' prema meni je vec standard. Etalon se čuva u Međunarodnom birou za mere u Sevru kraj Pariza.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ju. To nije tačno Sixtić. Samo se uglavnom ne slažemo, nemoj u to da unosiš sad neke tako jake emocije.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!