Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Lez? Bi? Hetero? Trans?

LEZ
79
53%
BI
59
39%
HETERO
7
5%
TRANS
5
3%
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by TheCurseofBlondie
4.TRANS(Da li si zenska osoba koja se oseca kao muskarac i pati sto nema penis,a zaljubljuje se u osobe sa vaginom?(mislim da nema trans zena koje se zaljubljuju u muskarce)

ja znam jednu devojku koja je trans.
vec par godina je operisana, znaci sad je musko.
zaljubljuje se u muskarce i zene...
Ako je musko znaci da nema vaginu i samim tim njen glas ne bi bio vazeci u ovoj anketi.To sto je bila zensko je druga stvar.
Korisnikov avatar
By Galateja
Angelina777- - - - - - - - - -ponekad se zaljubi u devojke,a muskarci je ne privlace (L)

Atlona- - - - - - - - - - - - - -str8 (H)

Bigirl- - - - - - - - - - - - - - - bi bi bi bi bi (B)

bombica- - - - - - - - - - - - imala je devojke (L)

Cat Claw- - - - - - - - - - - glasace kad budu registarski brojevi za svaku opciju (?)

^Divlja^- - - - - - - - - - - - bi (B)

Draco- - - - - - - - - - - - - -100% okrenuta devojkama (L)

EYA- - - - - - - - - - - - - - - ulaze kviska (?)

faijnfa- - - - - - - - - - - - - lezbejka je i sa tim se dici (L)

Freya- - - - - - - - - - - - - -istrazuje,pretpostavlja da je bi (B)

Galateja- - - - - - - - - - - -srecno biseksualna (B)

gea- - - - - - - - - - - - - - - bi (B)

gothrose- - - - - - - - - - - latentni bi (B)

gynarchy- - - - - - - - - - - -u strejt drustvu i zvanicnim situacijama se izjasnjava kao lez,inace je dyke (L)

hush- - - - - - - - - - - - - - -lez (L)

Inner-Smile- - - - - - - - - - muskarce ne moze da trpi,zene moze da voli (L)

Kulturni jelen- - - - - - - - - What's in a name? (?)

m..- - - - - - - - - - - - - - - -lez i latentno bi(mrzi je da objasnjava ovu kontradiktornost) (L)

^mary^- - - - - - - - - - - - lez (L)

ParisH.- - - - - - - - - - - - - trenutno lez (L)

sanjalica- - - - - - - - - - - -poli (?)

SUNNY GIRL- - - - - - - - - -100%lez (drugarica iz klupe joj otvorila oci) (L)

Swanheart- - - - - - - - - - -opcija broj 2 (B)

TCoB- - - - - - - - - - - - - - -lez (L)

TDN- - - - - - - - - - - - - - - lez (L)

the1whowished- - - - - - - 100% lezbejka (L)

Tiyana- - - - - - - - - - - - - -latentna lez (L)

tramp- - - - - - - - - - - - - - queer lezbejka (L)

Val- - - - - - - - - - - - - - - - 100% lez (L)

Visas Marr- - - - - - - - - - -bisex (L)

xgirlx_bg- - - - - - - - - - - -lez (u usponu-prim.aut.liste!) (L)

L - 19
B - 7
H - 1
? - 4

Ovako su se izjasnile neke forumasice.Pozeljno bi bilo da 'cujemo' i ostale!

:serlok:

:redaljka: :redaljka: :redaljka: :redaljka:
By Bombina
[Sanjalice,tacno je da mozda nije trebalo da u anketi stavim pojam 'trans',ali to sam uradila iz postovanja prema takvim devojkama.Posto neke trans cure sebe oslovljavaju u muskom rodu smatrala sam da one nekako ne mogu da se svrstaju u lezbejke.One su onda 'muskarci sa vaginom',a moja anketa obuhvata sve osobe sa vaginom.I onda anketa podrazumeva sledeca pitanja:
1.LEZ(Da li si zenska osoba koja se zaljubljuje u druge zenske osobe?)
2.BI(Da li si zenska osoba koja se zaljubljuje i u zenske i u muske osobe?)
3.HETERO(Da li si zenska osoba koja se zaljubljuje u muske osobe?)
4.TRANS(Da li si zenska osoba koja se oseca kao muskarac i pati sto nema penis,a zaljubljuje se u osobe sa vaginom?(mislim da nema trans zena koje se zaljubljuju u muskarce))

Nadam se da sam bar malo razjasnila tvoje nedoumice,kao i nedoumice ostalih forumasica.

Ove cetiri podele su za mene bazicne,sve ostalo su nijanse i podgrupe.

:nerd:
[/quote]
Izvinite Sanjalice,Ja se slazem s Galatejom jeste istina svi mi imamo enciklopediju
recimo
ja volim devojke ali privlacile su mi
jesam zaljubljena sam i necu da kazem ,a muske nemam osecaja odavno je sam ispraznio..takva je prirodna
mi smo obicni ljudi a, ne zivotinje
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by galateja

Sanjalice,tacno je da mozda nije trebalo da u anketi stavim pojam 'trans',ali to sam uradila iz postovanja prema takvim devojkama.Posto neke trans cure sebe oslovljavaju u muskom rodu smatrala sam da one nekako ne mogu da se svrstaju u lezbejke.One su onda 'muskarci sa vaginom',a moja anketa obuhvata sve osobe sa vaginom.I onda anketa podrazumeva sledeca pitanja:
4.TRANS(Da li si zenska osoba koja se oseca kao muskarac i pati sto nema penis,a zaljubljuje se u osobe sa vaginom?(mislim da nema trans zena koje se zaljubljuju u muskarce))

Nadam se da sam bar malo razjasnila tvoje nedoumice,kao i nedoumice ostalih forumasica.

mene si tek sad zbunila
trans moze biti trans zena (musko u zensko) ili trans muskarac (zensko u musko) a da li su pre ili post operativni nemora znaciti da se ne izjasnjavaju kao trans, dalje trans muskarci ne zele uvek da imaju penis, ima ih koji su sasvim ok samo sa hormonima i "gornjom" operacijom i ne zele "donju" operaciju
dalje trans osobe mogu kao i svi ostali da budu homo, bi, poli ili hetero i ja znam par transmuskih pedera ... ja sam inace odavno prestala da razmisljam da neceg nema ... jer taman kad pomislim toga nema neko naleti da me razuveri :)
Korisnikov avatar
By Val

A ako se zaljubi u muskarca, onda je peder ili str8? :nerd:
Korisnikov avatar
By tramp
a joj val, a ako je transmusko i zanimaju ga samo muski ... peder
oba pola bi ili poli ako se sve ukljucuje
meni nije jasno sta ovde nije jasno :tornado:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
a joj val, a ako je transmusko i zanimaju ga samo muski ... peder
oba pola bi ili poli ako se sve ukljucuje
meni nije jasno sta ovde nije jasno :tornado:

Jedina stvar koja meni nije jasna: zasto se o ovome razglaba? Da li neko vodi diskusije o str8 populaciji? Zasto oni vole plave ili crne? Zasto je neko od njih na naslovnoj strani nekog casopisa? Zasto se javno ljube na nekoj proslavi? NE! A mi, umesto da prihvatimo narod kakav jeste, napravismo temu, gde teme nema.

Sve vise mi se cini, da gay-populacija sama sebe ne moze da prihvati i sve joj je cudno. :ozbiljan:
By Bombina
jeste isitina Val,znas ti kad je musko koji zeli da postane zena
hoce da skine ,to je problem
recimo zena hoce da postane muskarac ,zeli da operisu htela da postane musko,nego zensko
shvatas li
i to je transvetit
Korisnikov avatar
By Galateja

Sanjalice,tacno je da mozda nije trebalo da u anketi stavim pojam 'trans',ali to sam uradila iz postovanja prema takvim devojkama.Posto neke trans cure sebe oslovljavaju u muskom rodu smatrala sam da one nekako ne mogu da se svrstaju u lezbejke.One su onda 'muskarci sa vaginom',a moja anketa obuhvata sve osobe sa vaginom.I onda anketa podrazumeva sledeca pitanja:

mene si tek sad zbunila
trans moze biti trans zena (musko u zensko) ili trans muskarac (zensko u musko) a da li su pre ili post operativni nemora znaciti da se ne izjasnjavaju kao trans, dalje trans muskarci ne zele uvek da imaju penis, ima ih koji su sasvim ok samo sa hormonima i "gornjom" operacijom i ne zele "donju" operaciju
dalje trans osobe mogu kao i svi ostali da budu homo, bi, poli ili hetero i ja znam par transmuskih pedera ... ja sam inace odavno prestala da razmisljam da neceg nema ... jer taman kad pomislim toga nema neko naleti da me razuveri :)
Tramp,vrlo je jednostavno.Temu sam postavila u Estrogen fixu,namera mi je bila da glasaju osobe koje imaju vaginu.U to cega ima,a cega ne stvarno ne zelim da ulazim.:nesiguran:
By Bombina
draga galateja secas li se gatare kleopatre koja je bila musko i sad je zensko
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by bombica
draga galateja secas li se gatare kleopatre koja je bila musko i sad je zensko
Ukoliko ima vaginu i nije u zatvoru moze da glasa u mojoj anketi.:D
Korisnikov avatar
By tramp
a ja nisam znala da je posedovanje vagine ono sto mene definise kao zensko? e da sam znala ne bih glasala da ti ne kvarim anketu jer eto ja nemam vaginu, samo picku
Korisnikov avatar
By Galateja
a ja nisam znala da je posedovanje vagine ono sto mene definise kao zensko? e da sam znala ne bih glasala da ti ne kvarim anketu jer eto ja nemam vaginu, samo picku
Tvoji postovi su mahom argumentovani,inteligentni i intelektualno potkovani,ali ovo sto si napisala je cista glupost.Sta ti bi?:puzzle:
Korisnikov avatar
By tramp
:iskusenje:

:)
popizdela od raznih oblika predrasuda protiv raznih grupacija
sorry, evo sad cu opet da budem pametna
Korisnikov avatar
By gea
Tvoji postovi su mahom argumentovani,inteligentni i intelektualno potkovani,ali ovo sto si napisala je cista glupost.Sta ti bi? :puzzle:
:iskusenje:

:)
popizdela od raznih oblika predrasuda protiv raznih grupacija
A sve pocelo od mene
:trep:
By Bombina
TRAAAMP???
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmm... definisem se kao lesbian,jer iako me muskarci fizicki privlace, ne bih vise imala zivaca za njihovu predvidivost... Bar ne posle toliko misticnih zena na ovom svetu :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Smith je hesbian (a.k.a. ex lez), molim da me uvrstite na tu listu :)

Svaka ?ast autoru na trudu i toliko zatvorenom gledištu što se ti?e izbora odgovora u anketu , ako da samo postoje lez, bi, trans i str8 :ribica: :ubise:

:hail: @ tramp
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by GALATEJA
Molim cenjene forumasice zarad statistike i mog prosirenja znanja o vama da glasate i da se javno deklarisete.Bilo bi pozeljno da date neki komentar o svom seksualnom opredeljenju i o preostala tri.
Unapred hvala!
:novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar:
Jeste za forumas*ice* ali moram da se umesam.Losa ti podela. Trans moze da bude gay,lez,hetero,bi.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Andre87

Jeste za forumas*ice* ali moram da se umesam.Losa ti podela. Trans moze da bude gay,lez,hetero,bi.
ta?no, bravo. ne treba brkati rodni identitet i seksualno opredeljenje/orijentaciju :)
By Bombina
ma ko zna
Zato te molim ozivi opet
Korisnikov avatar
By Galateja
Eh, ženskice, prođe nekoliko leta od mog postavljanja ove teme. Neke forumašice otišle, druge došle, treće se redeklarisale... Gde ste vi u svemu tome?

Recimo, da sam se ja u odnosu na vreme postavljanja topica redeklarisala u lez. Slično se desilo i mojoj Freyi. Biće da su u pravu ove koje su tvrdile da biseksualnost nije 'održiva'. Ja bih dopunila da je teško održiva.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Promenljive sam kategorije izgleda. Nisam se deklarisala gore. lez ili bi izgleda je tanka linija kod mene.
Korisnikov avatar
By Blady
Ipak cu glasati za BI , jel mi je tako lepse da se predstavljam... mada se mozda i ne predstavljam... ali necu sada da ulazim u to :)
By Snow_Crystal
Ne gotivim tu selekciju i nazivanje raznoraznim imenima. Ja sam ono sto jesam,radim ono sto zelim,volim onog koga ja hocu....
Korisnikov avatar
By Galateja
Vidim da se u odnosu na prošlost, kada je bila u modi rečenica 'zaljubljujem se u osobu a ne u pol' promenilo to što je sad u modi biti queer, neodređena ili zakomplikovati i varirati lezbejstvo i biseksualnost. :sweet:
Korisnikov avatar
By EYA
i ja sam neki dan razmisljala o tome kako je doslo do promene u terminima koji se koriste i veoma mi je drago sto je Queeromanija uzela maha.
jedino se ne slazem sa tvojim misljenjem da je to zato sto je ˝u modi˝.
mislim da je sasvim normalno sto su mnogi poceli da shvataju fluidnost sopstvene licnosti, pa tako i sexualnosti kao jednog vida kreativnog izrazavanja.
queer termin se sam po sebi namece za cescu upotrebu jer je tako i osmisljen da omogucava osobi da bude sve ono sto jeste bez potrebe da prolazi krize identiteta svaki put kad oseti drugacije strujanje unutar sebe.
potreba za etiketiranjem i klasifikacijom potice iz covekove potrebe za grupisanjem i nalazenjem ˝srodnih dusa˝, kao i radi lakse orjentacije kroz zivot i zahteve koje nam namece drustvo.
ali iskustvo mi govori da to bas i nije najbolji put za tako nesto.
kad se sve sabere ispada da nas to samo udaljava od drugih i primorava na neiskrene paktove sa ˝sebi slicnima˝, sto dodatno otezava razumevanje drugih ljudi, pa tako i sebe samih.
ne moze se razumeti COVEK ako se ne sagleda u CELINI.

moj kvisko i dalje stoji :pokemon:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!