Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 李香兰
nežna sam po prirodi, poprilično. i nežna prema ljudima prema kojim ne bi trebalo da budem nežna što me je smetalo dugo.

u odnosu sam tražila suprotnost od njega, jer me ta suprotnost nežnosti površinski privlačila, i desilo se/dobila sam to sa sadašnjim dečkom.
ali mislim da sam počela da mu razbijam tu hladnu ljušturu, polako i postepeno.

ukazivajući mu svaki put na to kada je nežan prema meni, koliko to nije strašno, i da ne bi bilo loše da to ispolji i prema drugima, jer mislim da bar malo nežnosti ima u njemu..svaki njegov pogled prema meni (a ponekad, ređe ali ipak, prema životinjama/njegovim psima).

ali vešto to krije, što priznaje jer "it's not for me to be soft/gentle/(whatever he says at the time)"

enivej, men are weird.
Korisnikov avatar
By DarkPrincess94
Otvarac teme je diFan decko, bas steta sto ga vise nema na forumu.
Anyway, uvek sam imala potrebu za neznoscu, ali nisam bas nasla osobu sa kojom bih tu neznost podelila (zvuci otrcano :bigsmile: ). Jer, kad su trans devojke u pitanju, momci prosto "nanjuse" one koje su osetljivije, pa im prodaju razne price i skidaju zvezde s neba, ne bi li dobili to sto zele. A ja bas i nisam nesto za kres varijante, jer tu se nekako emocije gube. Mislim ok, nekad mozda i to ume da bude zanimljivo, ali posle toga se osecam nekako isprazno i potreba za neznoscu samo jos vise raste.
Korisnikov avatar
By gossip
Kada osetim potrebu za iskazivanjem neznosti/osecanja prema drugoj strani(bio to prijatelj ili neki decko) nemam problem sa time....a ako to drugoj strani smeta....to je samo njihov problem :lol:

ne smatram to slaboscu nego osnovnom ljudskom osobinom/potrebom
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!