Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Duzina kaziprsta i 'prstenjaka' :D

duzi mi je kaziprst
39
45%
duzi mi je domali prst
32
37%
iste su duzine
15
17%
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by J...
Da resim neke nedoumice u ovoj temi...

Po ovoj teoriji, kod lezbejki je duzi domali prst (ring finger) od kaziprsta (index finger).

Ima mnogo tekstova na netu na ovu temu ali sustina je sledeca: osobe sa visim nivoom testosterona imaju i duzi domali prst u odnosu na kaziprst, bez obzira da li su muskarci ili zene a ja bih dodala i bez obzira na seksualnu orijentaciju.

Inace kod mene je duzi domali prst od kaziprsta.

Dobro onda mi je taj domali duzi....obrni okreni ja sam lezbejka! :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Iste duzine.
Moguce da sam vec odgovorila, mrzi me da trazim.
Korisnikov avatar
By Momo
Duzi mi je domali prst.

off: ja video Nanny pise na temi pa sam zbog naslova (pomislio da pise dRuzina kaziprsta i prstenjaka) mislio da je tema o Pracetu :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Momo
Duzi mi je domali prst.

off: ja video Nanny pise na temi pa sam zbog naslova (pomislio da pise dRuzina kaziprsta i prstenjaka) mislio da je tema o Pracetu :lol:
awwwwwwwww miwiceeeeeeeee :giggle: :hug:
Korisnikov avatar
By Blady
Kaziprst mi je veci od domalog....
Onda sam str8 like always... :smeh:
Korisnikov avatar
By reveal
Mislim da je teorija obnuta... Ako je duzi domali (ili prstenjak) onda NISI str8, vec lez, gay sta god....

Ovde dosta njih ima duzi prstenjak... :cuddle: :muzika:

ME 2!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by J...
Da resim neke nedoumice u ovoj temi...

Po ovoj teoriji, kod lezbejki je duzi domali prst (ring finger) od kaziprsta (index finger).

Ima mnogo tekstova na netu na ovu temu ali sustina je sledeca: osobe sa visim nivoom testosterona imaju i duzi domali prst u odnosu na kaziprst, bez obzira da li su muskarci ili zene a ja bih dodala i bez obzira na seksualnu orijentaciju.

Hm... kod mene je kaziprst duzi kako vec napisah... ali se u ta istrazivanja ne uklapam. Znam moju hormonalnu situaciju i kod mene je testosteron na najvisoj mogucoj granici za zene a estradiol (to je valjda estrogen) na najnizoj. Jedino ako su oni mislili preko tih predvidjenih granica za zene/muskarce...
Korisnikov avatar
By m..
Vidis, kod mene je na desnoj ruci manje vise isto, domali je duzi za oko pola milimeta, ali mislim da to i ne mogu toliko precizno da izmerim, dok je na levoj ruci domali duzi od kaziprsta za citava 3 milimetra. Da li to znaci da, osim sto sam asimetricni mutant, imam vise testosterona s leve strane tela??? Lmao.

U neku ruku lezbejka, lol.
Korisnikov avatar
By Val
Meni chas duzhi jedan, chas drugi. U zavisnosti od toga kako "nakrenem" ruke. I sad?:cekam:
Korisnikov avatar
By m..
pa ja sam radila onaj bbc-ov test za muski/zenski mozak, pa me teralo da uzmem lenjir i merim s unutrasnje strane, od onih linija u podnozju prsta, medjutim ja tu imam mnogo linija. Inace i meni se to menja u zavisnosti od polozaja sake. Nego sam merila, lol.
Korisnikov avatar
By Val
Chek da nadjem neki konac, pa cjem izmerim... Kako se nisam ranije setila? :doh:
Korisnikov avatar
By Val
Jbt, neshto ovde ne valja! :nerd: Uzeh konac, tachno namestih uz kazhiprst, odsekoh. I sad mi konac kratak za domali! Moracju ponovo!
Korisnikov avatar
By proudgirl
Meni je i na levoj i desnoj podjednako duzi domali:jezik:
Korisnikov avatar
By jenny
duzi domali. a i levoruka sam
to je to :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
Na levoj je prstenjak duži, a na desnoj su skoro jednaki. Eto objašnjenja za moju latentnu biseksualnost. :lol:
Korisnikov avatar
By gnossienne
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1161727#p1161727]J... napisao:[/url]Da resim neke nedoumice u ovoj temi...

...prenatalno višim nivoom...
Prenatalno.
Korisnikov avatar
By acid drop
Jel vi kad merite skupite ili raširite prste? Kako se meri?
Korisnikov avatar
By gnossienne
Pa možeš da skupiš da bi se uočilo ako je manja razlika i gledaj da ti idu paralelno sa osovinom podlaktice.
Korisnikov avatar
By Gayzer
Ovi u seriji su malo pobrkali loncice.
Odnos duzine kaziprsta i domalog prsta nema veze sa trenutnim nivoom hormona niti sa seksualnom orijentacijom. Ono sto se zna jeste da odnos njihovih duzina ukazuje na INTRAUTERINU (znaci dok smo bili u maminom stomaku) izlozenost androgenim hormonima.
Zene i trans zene uglavnom imaju duzi kaziprst a muskarci i trans muskarci kraci :D
Zene i trans zene uglavnom imaju duzi kaziprst a muskarci i trans muskarci kraci :D
Uglavnom- ključna riječ hahah. Glupa teorija, uglavnom...ali inače odstupanje od ovoga je jako, jako učestalo, tako da ovo ništa više ne znači :D.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!