Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Speculum Columbae
Jaoj, ja sam se pre mesec dana ošišao na kratko posle šest godina duge kose.
Baš mi je bila narasla, do pola leđa i malo mi je bilo dosadno, pa ajd da promenim i budem malo heteronormativan. Nije loše ni ovako, shvatio sam da je ista ličnost ispod kose, tako da ne brinem.
Ali se osećam se pomalo kao amputee.
Korisnikov avatar
By badu
mnogo vi zanovetate bre
danekažem serete
Korisnikov avatar
By acid drop
mužu
jer mogu da vežem kosu

ne može

:'(

OT: nemam kosu.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ nogekako.

Meni baš sporo raste kosa, što mi je ukazala drugarica, jer se vidi koliko je izrasla od avgusta 2012. otkad se ne farbam. Nekom drugom bi bila do pola leđa. Meni nekako ko da je stalno iste dužine, iako skraćujem samo malo krajeve - trebalo bi bre da je duža :sigh:
Korisnikov avatar
By Dijana88
uhh ja bas volim svoju dugu kosu ,a i kada vidim kod devojke dugu kosu ..Bas ne volim kratke kosice :)
i sto neko vec napisa ume da bude jako seksi kad se skupi u saku duga kosa :)))
Korisnikov avatar
By Lutalica
Kosu vezujem samo kada je previše toplo pa se krenem znojiti, na fizičkom, i na bazenu.Da nemam duguljasto lice možda bih nekad i probala da se ošišam na kratko.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Iz mog isksutva djevojka bi mi u krevetu obično rekla : "Isuse Bože, ležiš mi na kosi" (histerično) hahah ili u sred noći : " Ljube, opet mi ležiš na kosi, ne mogu glavu okrenut".. onda bi te dlake bile po meni iz nekog razloga, svuda po mojoj odjeci , gdje god ja krenula. Kao i u tepihu i svuda ....
Ovako u seksu, sasvim irelevantna mi je kosa, ali ajde sve je lijepo, što reći :)
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
^ isti problem, uvek me neko pocupa jer mi lezi na kosi a to i ne primeti xD

Elem, imam dugu kosu, i sve moje devojke su imale dugu kosu, i odnosi su uglavnom pocinjali sa odvezanom (jer je sexy jel) a onda se negde na pola iznerviram i vezem je :D mnogo je tesko i ljubiti se kad kosa smeta xD
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!