Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790977#p2790977]Bgd Lezbacha napisao:[/url]Odvratno. Izvini, druze, ali nisam peder, i ovo sto si napisao je i vise nego ogavno. Pritom, pitanje sam postavila ZENAMA.
okej, nevermind, forget about it. inače, sasvim se slažem s tvojim postovima i pravo si osveženje na ovom forumu (ukoliko si stvarno ženskog pola) punom trolova i flejmaša. sve si videla i shvatila u kratkom roku tj. da je najgori korisnik moderator zvani korvin od ambera.
@scout_finch, ja sam prirodno ginandrina osoba rođena u muškom telu.
toliko. a sad, izvolite, žene, tema jeste vaša.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791381#p2791381]Bgd Lezbacha napisao:[/url]Na sve one odvratnosti koje si pisao, dobio si iskren odgovor prave lezbejke. Ne znam sto se cudis.
šta se čudim? rekao sam u redu, poštujem te i da si osveženje za ovaj forum.
što je odvratnost ako sam mislio da bi mogla eksperimentisati s gej ili bi muškima? ali, dobro, ti ne shvataš biseksualnost, to je tvoje pravo kojeg poštujem.
samo, jesu ti postovi malo čudni u temi Kako pronaći devojku kada si onako sto posto sigurna da je korisnica Lutalica tvoja bivša, a ona se kune da nije. tu mi je nešto od tebe zanosilo kao da bi ti mogla biti hetero muškarac koji se maskira kao lezbejka, a nadam se da mi je taj utisak u krivu. toliko. :)

p.s. sviđa mi se od tebe što kao lezbejka si ipak sačuvala individualnu veru (koju odlično razlikuješ od religije) u Boga ljubavi i pravde za sve. :)
1) Brate, ona i jeste moja bivsa, koliko god to porice. Nebitno uostalom, njeno pravo da prizna to ili ne. I necu vise da se nastavljam po tom pitanju;
2) Ne, nisam musko. Lezbejka sam;
3) Posto si vec razumeo da sam prava lezbejka (dakle, nisam bisex, niti experimentisuca osoba), racunam da vise neces pisati one ogavstine;
4) Ne razumem bisex ljude, ali ih ne osudjujem, za razliku od jednog dela nase zajednice, koja bukvalno ima fobiju od njih (samo ne znam zasto, s obzirom na cinjenicu da oni nikog ne ugrozavaju). Ne razumem biseksualnost, kao sto sam vec napisala, ali, daleko od toga da ijedan deo LGBT zajednice smatram manje vaznim u odnosu na L;
5) Da, vera u Boga i religija nisu jedno te isto, ali, na zalost, malo ko je svestan te cinjenice.
Korisnikov avatar
By Hys.
Nego reci ti nama, es butchica i jos bitnije, es butchica koja voli butchice ili femice il sve moze?

:hys is in the house:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791022#p2791022]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Kako je komplikovano, pa, on je ginandro-androgina osoba polovično trasnrodna na fluidan i usklađen način bez ekstremnih odlika muškosti i ženstvenosti, tj. queer muževnosti u pasivno gej gejasto smislu eterično nauljena lolita sa uzjarenim jajima za perky tits mini dominantno-submisivno manje ginandro mizandrine nehomofobilačko-silovateljsko-rkaradžićke žene.

Simple.
Sedi, 5. <3

Ont:

'Esam kompetentna da odgovorim ovde? Nijesam ti ja skroz zena :radosnice:
Ne znam, fizicki izgled moze samo da bude okidac da primetim nekoga. Svakako me to nikad ne zadrzava. :)
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791467#p2791467]Hys. napisao:[/url]Nego reci ti nama, es butchica i jos bitnije, es butchica koja voli butchice ili femice il sve moze?

:hys is in the house:
Jesam butch koja voli butch, kroz moj zivot je proslo dosta femica, ali neko potpuno poklapanje u svakom smislu, iz mog ugla moguce je samo izmedju dve butchice. Naravno, to je tako iz mog ugla, kao sto sam vec i rekla, daleko od toga da smatram da butch/fem parovi nemaju neko potpuno poklapanje u vezi. Samo kazem kako je kod mene. ;)
Samo je tesko naci butch koja voli butch, imam osecaj da je malo nas koje trazimo -sebi ravnu-, u tom smislu gledano, i pitam se gde su ove slicne meni... Mislim da nikad vise necu naci takvu kakvu sam izgubila... :placko: Nije nam vise islo, i razisle smo se, nezavisno od ovoga o cemu upravo pisem... Samo sada imam utisak da vise nigde necu naci butch koja voli butch... :rida:
Korisnikov avatar
By bas bleu
nema, jebiga. ne razumemo mi to ovde. ali ne osudjuemo butch-butch parove zbog svoje ogranicenosti da shvatimo takav odnos.
ali jebiga, mislim, ko je tu zena? :seronjo:
Draga bgd lezbacha ti si svjetlo na kraju tunela :)..
.. A sad da se raspištoljim, ja ne znam pod sta se misli kada se kaže butch? Svi smo mi butch, ako ćemo iskreno...Uvijek sam do sada hodala sa feminiziranim ženama koje su obično bile 10 cenata manje od mene , ja top one uvijek bottom i bla bla, sve se dalje zna...U tim vezama ja uvijek se podređujem njima, one sve dobivaju,a ja šipak :D.. Ugl,svaka ta veza mi je bila na isti kalup,a butch-butch veza mi je uvijek golicala maštu, ali ne znam kako bi to išlo baš i koliko bi tu kompatibilnosti bilo, ali bilo bi nepredvidivo, samo ja ne znam koji vrag se ja za princez krafnu uvijek zakeljim...evo kad je vel mogao napisat, onda ću i ja --- lijepe su mi one sa prirodnim mišićima- ništa forsirano, onako lijepo, malo šira ramena,glas da je seksi i smiren, da je i ona smirena i uravnotežena,jednostavna i da pobogu nema pofarbanu kosu, nego svoju prirodnu i da ima lijep i uredan stil odijevanja i lijep ten , grudi onako da pašu uz njeno tijelo i da je sve skladno :)...i to bi bilo sve. :sesir:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791551#p2791551]heksagon123 napisao:[/url]Draga bgd lezbacha ti si svjetlo na kraju tunela :)..
.. A sad da se raspištoljim, ja ne znam pod sta se misli kada se kaže butch? Svi smo mi butch, ako ćemo iskreno...Uvijek sam do sada hodala sa feminiziranim ženama koje su obično bile 10 cenata manje od mene , ja top one uvijek bottom i bla bla, sve se dalje zna...U tim vezama ja uvijek se podređujem njima, one sve dobivaju,a ja šipak :D.. Ugl,svaka ta veza mi je bila na isti kalup,a butch-butch veza mi je uvijek golicala maštu, ali ne znam kako bi to išlo baš i koliko bi tu kompatibilnosti bilo, ali bilo bi nepredvidivo, samo ja ne znam koji vrag se ja za princez krafnu uvijek zakeljim...evo kad je vel mogao napisat, onda ću i ja --- lijepe su mi one sa prirodnim mišićima- ništa forsirano, onako lijepo, malo šira ramena,glas da je seksi i smiren, da je i ona smirena i uravnotežena,jednostavna i da pobogu nema pofarbanu kosu, nego svoju prirodnu i da ima lijep i uredan stil odijevanja i lijep ten , grudi onako da pašu uz njeno tijelo i da je sve skladno :)...i to bi bilo sve. :sesir:
Hvala, Heksagon123, i ja to za tebe mogu reci, da si svetlo na kraju tunela, ali zaista. Iskreno, jeste cinjenica da smo sve mi lezbejke zapravo butch. Kroz moj zivot je, kao sto sam vec napisala, proslo mnogo fem zena, i ni sa jednom nisam imala kompatibilnost kakvu sam imala u vezi gde smo obe butch. Nekako, znas ono kada ne razumemo neke stvari kod fem devojaka? E, toga u butch- butch vezi nema. Zaista postoji potpuno razumevanje, kompatibilnost, i snaga odnosa, kakvu nisam dozivela sa fem devojkama, bas zbog onih momenata nerazumevanja izmedju butch i fem, kojih zaista ima, znas i sama. Naravno, u butch- butch vezama ima i dosta kompromisa (pogotovo kada je sex u pitanju, aktivnost/pasivnost postaje relativna stvar, s' obzirom na potrebe obe partnerke da budu ona strana koja ce zadovoljiti zenu sa kojom je, jer, kao sto i sama znas, zenino zadovoljstvo je i nase zadovoljstvo), i ponekad (neminovnog) nadmetanja u svakodnevnom zivotu, buduci da nijedna ne zeli biti manje butch, samo zato sto je u vezi sa istom (butch). To sve sto pisem je, bar iz mog ugla i iskustva, zaista tako. Veruj mi da ni ja nekada nisam mogla zamisliti sebe u vezi sa drugom butch zenom, dok nisam upoznala nju, koja je imala isti stav povodom toga, dok nije upoznala mene, te smo se nasle. Jesmo se posle nekoliko godina veze razisle, jer nam nije islo (nezavisno od toga sto smo obe butch, iako je u par svadja i ta cinjenica dosla do izrazaja), ali, kazem, takvu kompatibilnost samo sam sa njom imala. Nadam se da ce ti znaciti ove informacije iz prve ruke, sto bi se reklo. :)
Nego, fizicki jesam po opisu butch za kakvu kazes da bi te privukla, a sto se tice smirenosti i uravnotezenosti, jesam i smirena i uravnotezena sve dok mi ne dogori fitilj, sto bi se reklo, a to se desi samo kada bas, bas popizdim, sto je i normalno. :smilegrin:
A sto se glasa tice, otkud znam, u horu sam tenorska deonica zbog opsega, jebem li ga koliko sada to smatras privlacnim aspektom :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa jer ti hys nisi prava lezbejka dodjavola!
:) , bravo, dobro si to opisala , tako bi to nekako i bilo u realnosti.:)..iako ako su obje osobe uravnotežene i zrele, ne bi trebalo bit previše problema.. ja osobno sam jako odana osoba i evo, ja nikad ne prekidan vezu, mislim, nisam previše zahtjevna a i nikad mi se nije toliko zamjerila ova druga da bih baš to morala ja prva raskrstit, ali da saznam za nevjeru na licu mjesta bih raskrstila prva jer to bi me BAŠ jako povrijedilo.. i ne volim,a čula sam za takve veze , cure koje ja volim zvat " piški mi se, kaki mi se" :D - to su one sa promjenma raspoloženja, toplo, hladno. Danas prekida, sutra ne bi, za mjesec dana opet prekida.. ma daj, čula sam za takakv par , ja bih lijepo prekinula odma i gotovo. Nemam strpljenja za takve igrice nezrelih žena koje ne znaju šta žele
Inače, mene uvijek ostavi ova druga ,a ja im uvijek odgovorim samo "OK", što ih ostavi bez teksta. Mislim povrijedi to mene, ali nemam želju o tome govorit niti previše značaja tome pridodavat i remetit svoj duševni mir.Ne volim raditi prevelike drame i uvijek cijenim mišljenje svoje drage, pogotovo ako kaže da ne osjeća ništa prema meni , to mi je onda definitivan razlog za prekid... Bgd lezbacha, činiš se super cura, želim ti svu sreću da vratiš svoju bivšu ukoliko to je stalo do nje i što je najbitnije, ukoliko je razlog prekida neka sitnica koju lako riješite. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!