Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By marrinija
ne znam da l mi je gore lezbejke koje su nekad spavale s muskarcem nisu prave lezbejke

ili jel ona ono skroz full 100% gej
Korisnikov avatar
By Neutron
Kada treba dá skeniram nesto. Ne podnosim skenere, strasno sam unervozim od toga.
Korisnikov avatar
By Markiza
prevode. Ma nista ne treba da se prevodi, ni kineski jezik. Slusaj tu pa sta razumes, razumeo si, ionako ces bolje proci nego sa prevodima.
Posle sto godina rekoh da pogledam nesto sa srpskim prevodom mada nemam obicaj to da radim i saznam da je uterus jetra, pa kad se nisam slogirala. Morala sam da vracam snimak da se uverim i da uslikam kadrove.
Slika
By Kragi
Car tunning styling

Nije da ne ume da bude kreativno ali mi smesan taj koncept kad od tolfa dvojke pravis lamborghini.
By Kragi
:krezavi:

Albino stil preko leta na +35 kod ljudi koji nemaju bas, bas fair skin.
Osuncas se malo, neces d'umres ili uzmes nesto za samopotamnjivanje.

Duboke patike na pomenutoj temperaturi uz bermude i majicu. Ma daj?

Ovo pranje ulica nocu. Nisam siguran da bilo sta zapravo operu a naprave bare po trotoarima pa i u vreme izrazite suse moras da pazis gde gazis.
By Kragi
A ako kazem da ne podnosim Versacea jer recimo volim minimal style, sveden kolorit i jasne linije (a la cK) da libi to znacilo da svoj ukus namecem drugima ili je rec o mom subjektivnom ukusu na koji imam pravo?
I da li ja svoj ukus namecem drugima ili se oni koji se ne slazu sa istim nadju prozvani?

Znam da si darkerka i da furas bledi ten i nije tvoj problem sto ga ja ne podnosim u varijanti +35°C na osobama koji ni priblizno nisu nalik tebi. :D
Korisnikov avatar
By DarkPrincess94
^ Pa dao si dva razlicita primera. Jedno je reci da ne volis nesto na sebi, a drugo da ti smeta kad vidis na drugima.

A znaci samo je darkerima dozvoljeno da vole i furaju bled ten? Nesam skolovala. :nono:
Zamisli da ja kazem "JA volim bled ten i ne volim da vidim osobe sa preplanulim tenom". To je sebicno. To sto ga ja ne volim, ne znaci da ce mi smetati kod ostalih. Nek' ljudi sa sobom rade sta zele.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Ako ti je za utehu verovatno i tad izgledas sladje nego velika vecina.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796071#p2796071]DarkPrincess94 napisao:[/url]^ Pa dao si dva razlicita primera. Jedno je reci da ne volis nesto na sebi, a drugo da ti smeta kad vidis na drugima.

A znaci samo je darkerima dozvoljeno da vole i furaju bled ten? Nesam skolovala. :nono:
Zamisli da ja kazem "JA volim bled ten i ne volim da vidim osobe sa preplanulim tenom". To je sebicno. To sto ga ja ne volim, ne znaci da ce mi smetati kod ostalih. Nek' ljudi sa sobom rade sta zele.

Ali ja nikada nikome nisam branio, niti bih i da mogu, da bude neosuncan cak i ako ja to ne podnosim , jer pored toga sto je rec o mom subjektivnom osecaju ja sam nisam sinonim za jedino ispravno, pametno ili sta vec pa da moj stav ima neku vrednost koju drugi moraju da slede. U tom smislu u mom, ili bilo cijem, nepodnosenju nekoga ili necega ne vidim nikakvu sebicnost vec stvar ukusa plasticno receno. :lepeza:

A sto se vas darkera tice, malo me radi empatija.
https://www.vice.com/rs/article/bjx9p5/ ... e=vicefbsr" target="_blank
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Višak emocija.
Društveni kontekst zahteva od osobe da proizvodi samo onoliko koliko može da potisne.
A nema smisla da potiskuješ bilo šta ako ne stvaraš više nego što ti super ego dozvoljava.
Društvo će biti idealno kad smećar i predsednik budu imali ista primanja da bi mogli slobodno da pričaju sami sa sobom.

Korisnikov avatar
By Kler
Bahatost, kada nestane u sred dopisivanja, preglasne i preglupe ljude, nipodastavanje drugih...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nemački jezik. krenula sam da gledam dark i ne mogu da završim zbog toga iako mi je jako zanimljivo :sigh:

*učila ga 5 godina ????*
By quietboi
kada neko vozi, zvoni mu telefon, negde u ko zna kom džepu, traži jednom rukom, drugom vozi, skreće pogled, daje manji gas, idemo 20 na sat i na kraju ga izvadi ali ne stigne da se javi. arghhh ;'(
By Kragi
Npr kad mi se u Pragu, kroz koji inace godisnje prodje preko 5 miliona turista, na Grindru nakaci neki Srbin.
Pa jebo te otac, od toliko izbora mene nadje da davis?
I generalno taj trip da ako smo obojica iz Srbije onda se moramo sresti i upoznati jer eto nista lepse nego kad sretnes naseg coveka vani pa jos i mozes da se pojebes sa njim.
A ja vazda bezim.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!