Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Okej, moja madre zna. I sve je super ispalo. Učinilo joj se da me videla kako se ljubim sa devojkom i iscimala brata da popriča sa mnom. Mislila sam da će ispizdeti jer nam je odnos očajan ali sve je dobro prošlo. Čak me je i pitala da li planiram da promenim pol. Kako da ne. Zadovoljna sam što sam žensko i što mi je devojka baš to, devojka.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^Pa dobro, nemoj ti odmah takav kako da ne stav, vec joj pomozi da razume. Nije zena upucena u sve. Inace, bas mi je drago sto si pozitivno iskustvo imala. Good for you hun.
By blueswe
1 roditelj zna, i ja se iskreno kajem sto sam to uradio :(
By Deni5
Majka zna, ocu je rekla da me ne privlače devojke a to da sam gej neće da on zna.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Znaju.
Mama je fantastična i podržava apsolutno sve što radim.
Otac takođe uživa i pomaže mi na sve načine!
By AeonS
Majci sam rekao pre godinu dana. Čekirala je skoro sve stavke na listi medium homofobičnog roditelja:

*Neverica
*Blaži nervni slom
*Panika, niko drugi ne sme da sazna
*Ogorčenost tipa šta sam Bogu skrivila da mene snađe ovo
*Intervali lažnog prihvatanja i ogorčenosti

Očekivao sam sve to i sve vreme sam vrteo istu priču da to nije ništa strašno i da niko nije kriv što sam ovakav. Pre nekih 6 meseci sam pukao zbog ove zadnje stavke jer ne trpim licemerstvo i lepo smo se isvađali. Od tada mislim da je stvarno okrenula novi list i krenula sa istinskim prihvatanjem. Godinu dana nakon tog out-ovanja čak se i upoznala sa mojim dečkom. Mislim da je on bio nervozniji od nje.

Sve u svemu jeste da je par meseci bio emocionalni pakao za mene i još više za nju ali sada imamo puno iskreniji odnos kada konačno nema više tabu tema i potrebe da se nalaze izgovori što nemam devojku itd. Jedino što se i dalje dovodi u pitanje je njena žal sa unučetom i generalno neki strah da ću u starosti ostati sam.

Ocu nisam rekao. Majka je rekla da će ona da ga pripremi. Produkt toga za sada je da čovek misli da imam problem sa potencijom pa zato izbegavam cure. :hmm: tragikomedija
By AeonS
Valjda joj je idea da kad dođe do velikog otkrovenja zaključak bude: Bolje da ima bilo kakav sex nego nikakav. Ne znam da li je luda ili genijalna. :neznam:
Majka pita o gej temama ako na njih nabasa, inače ne ("mogu li spavati kod tebe u stanu, odnosno imaš li nekoga?"). Otac je i dalje Teletabis, ali takav je i za druge stvari izvan njegovog univerzuma (koji staje u pecarošku torbu).
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Mama me zvala prosle nedelje (kad je bila parada) cisto da proveri gde sam i sta radim. Moj odgovor: Mama, sa temperaturom i ovako slinava ne mogu da setam nigde pa ni na paradi. Kao odgovor je elegantno presla na temu moje temperature. XD a danas me zove i caska i onako uzgred pita imam li neku novu 'drugaricu' :D e mama, mama, kako da ne, dve cekaju u redu xD
Elem, upoznala je vec 2 moje devojke i bila je sasvim oke sa njima, svesna da mi nisu drugarice :) cak je u jednom mom trenutku loseg raspolozenja zbog daljine u vezi rekla da se preselim kod nje ako ce mi biti bolje, a da ce me ona podrzati^^ :)
Tata ne zna nista, barem tako mislim, mada on je majstor u izbegavanju tema o kojima ne zeli da prica. Kao sto zna da pusim (ima culo mirisa) i zna da imam tetovazu (ima culo vida) ali mi nikad ni rec nije rekao da je primetio ta dva... Tako da mozda i zna...meni ne pada na pamet da sad pokrecem tu temu sa njim.
Sestra zna vec dugo, ona je najbolje prihvatila od svih kojima sam rekla, tj znala je i pre mog priznanja. Ona me stalno pita za devojku, cak me i nagovara da idem po gay zurkama da upoznam neku xD
Moji ne znaju :/ ja sam bi ali imam 13 godina takoda ne znam kako bi to prihtaviti , verovatno bi rekli da je to da bi bila cool :odrasti: Moja mama , tetka , baba itd ( znaci svi sa mamine strane ) su totalno suportive za LGBT+ comunity i to mi pomaže ali moja mama smarta da je sada " kul " biti gay takoda iskreno ne znam da li mi uopšte verovala . Moja sestra je bi ali ima decka pa se o tome i ne prica :/ Pricacu o ovome ovih dana sa njom ali isto nisam sigurna da li ce ona misliti da ja to samo zato sto je ona itd . Mada mama vec pretpostavlja a tatino ni mišljenje ne znam takoda neću se njemu outovati dok ne kazem mami . Imam devojku ( koja mi je ujedno najbolja drugarica) i moja mama zna da je ona gay ali nista ne komentariše . Takođe mi je jos jedna najbolja drugarica gay :/ i to zna pa mislim da sluti :/ Ali generalno u mojoj skolu nisu ljudi bas suportive :/ bila je pre neka prica da sam lez i svi su me zezali i ako sam ja naravno poricala s obzirom da nisam lezbejka :/ ne znam stvarno sta da radim....
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
^ Prvo sredi u svojok glavi sta zapravo hoces, i koliko ti je bitno da to bilo ko zna. Mislim da ne moras nista reci cisto da bi rekla, ako imas potrebu ok, ali nemoj dok ne buded potpuno sigurna u sebe i u to sto zelis da uradis. Srecno ;)
By bisexual.queen
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2779508#p2779508]AndrieExilia napisao:[/url]^ Prvo sredi u svojok glavi sta zapravo hoces, i koliko ti je bitno da to bilo ko zna. Mislim da ne moras nista reci cisto da bi rekla, ako imas potrebu ok, ali nemoj dok ne buded potpuno sigurna u sebe i u to sto zelis da uradis. Srecno ;)
Hvala ^_^ ja sam trenutno sigurna koliko mogu biti da mi se svidjaju devojke . Mada ja verujem da je bitna osoba a ne pol
Zanima me posto koliko sam videla niko stvarno nema taj problem , kako su reagovali ljudi oko vas , ne samo najbliži prijatelji vec pretpostavljam da se to procuje pogotovo ako je neko jos u skoli :upomoc: to me nekako najviše plaši ...
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
^ zapravo, svi mi smo potpuno normalni ljudi, kao i svi ostali, pa ako ne pricas okolo, i ako ne kazes nekome ko je tracara, ne moze se bas saznati :D ;)
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789846#p2789846]stardust81 napisao:[/url]Tajfun, vidi evo, meni je bilo presmesno, pa cak i neverovatno, kad sam pricao s kevom, da mi je rekla da joj to nije bilo ni na kraj pameti. Tako da...
Ali ako sve funkcionise kako zelis,ne cackaj nista.
Drago mi je da slicno razmisljamo!

Naravno onaj moj prethodni post je pola zajebancija, pola istina.
Ustvari istina je da ljudi uglavnom zive po inerciji ne razmisljajuci niti o sebi, a kamoli o drugim ljudima. Zivimo po usvojenim sablonima i stereotipima jer nam je tako lakse.

Da se vratim na prethodni post: Zalosti me u odnosu sa roditeljima sto i on cesto moze da se podvede pod taj sablon, a trebao bi biti poseban.
Vel, mislim da je prilicno jasno... Ako sve funkcionise KAKO ŽELIŠ, onda nema potrebe da pravi bespotrebne potencijalne sukobe, slusa "predavanja" itd.
U prevodu, ljudima je verovatno jasna situacija, ali nemaju potrebu da pricaju o tome iz bilo kojih razloga.
Pri tom, naglasio sam "kako zelis", jer mislim da svako ima pravo da sam odluci da li zeli da kaze roditeljima ili ne. To nije obaveza.
Pri tom mora biti spreman i na pozitivne i negativne komentare koje autovanje moze da proizvede.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!