Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Originally posted by Rebeka
Originally posted by Angelina777
Uglavnom ih prepoznajem po muskim osobinama .... :nokti:
Nikada nisi umela da ocenis ljude. Tvoju izgubljenost u prostoru i vremenu prevazilazi samo tvoja histerija uperena protiv svakog ko ti se suprotstavi. Veruj mi, je sam to naucila na tezi nacin.

Da odgovorim lakonski - prepoznajem ih po cvrstii duha. Ne smatram da zena mora da bude feminizirani ukras svog muskarca, vec sopstveno bice sa izgradjenim sistemom vrednosti. To je ono sto ja vidim u lezbejkama.
Mislim da je sve ovo neka provokacija jer je moja bivsa devojka u ludnici, a i da ke uspela da pobegne, ne verujem da zna da koristi internet.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Angelina777

...jer je moja bivsa devojka u ludnici,

Kako li se to desilo? :misli:

:cita:
Korisnikov avatar
By Galateja
Nesto mi je palo na um:nisam videla da neka lezbejka pusta nokte.Mozda je to jedna od fizickih osobina,a mozda i gresim.:D
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ja recimo ne volim previse dugacke nokte kod zena.

jos kad su onako cudnog oblika *bljak*

moji nokti su kraci, ali ne sasvim kratki.
Ali opet, lak za nokte povremeno koristim!

Inace, brzo mi pucaju, smetaju mi kad sviram gitaru a posebno kad imam seks sa devojkom(mislim da je to najveci razlog zasto vecina lez devojaka imaju kratke nokte).

Medjutim, vidjam puno str8 zena, koje takodjekratke nokte a "femme" su.

Recimo ovakve su mi fuj:

Slika
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja sam do pre 2-3 meseca grickala nokte...i onda mi je nesto kvrcnulo u glavi i pocela sam da ih pustam, nisu dugacki al' nisu ni prekratki - he he ... ali, posto ne vodim licno racuna o noktima :lol: , drugaricina mladja sestra me uzme pod svoje pa mi sredi nokte :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Takvi bi ti smetali, ha? :lukavi:

:smeh:

EDIT : Ovo se odnosi na predhodnu poruku :P
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by TheCurseofBlondie
nije bas neka slika, ali ovakve najvise volim:

Slika
e pa moji su bas takvi :D
:P
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by xgirlx_bg

Slika
pa onda imas lepe nokte ;)
Korisnikov avatar
By Val
A sto ja nemam to belo? :nerd:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Val
A sto ja nemam to belo? :nerd:
Kako nemas? :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Pa to ja vas pitam? Mislim, imam nokte. Ali kako se zove ono gore, sto je belo i odakle nokti rastu ?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Val
Pa to ja vas pitam? Mislim, imam nokte. Ali kako se zove ono gore, sto je belo i odakle nokti rastu ?
Imas nokte? :shok:

:hail:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by xgirlx_bg

Slika
pa onda imas lepe nokte ;)
Pa hvala :D
Korisnikov avatar
By Oziris
E pa, TheCurseofBlondie, moji nokti su upravo te duzine, samo sto imam lepse prste;dugi su i nemaju tako jake i uocljive zglavke :)
A sto se teme tice,moj gaydar je prilicno neubedljiv;prepoznajem samo one "prepoznatljive" :) i tu i tamo neku "kobajagi" femme devojku. Da mi je gaydar bolje radio, ne bih se toliko zlopatila sa prvom devojkom! Jes' da smo jedna drugoj bile prve, ali godinu dana nisam provaljivala da se i ja njoj dopadam bas zato sto je potpuno femme, sva je damica, i to me je navelo da pomislim kako ona mozda nije ni cula za termin "homoseksualnost" a kamoli pomislila da konzumira to :) )))
Korisnikov avatar
By m..
Pa jel ste vas dve ikada razgovarale, ili ste samo 'konzumirale homoseksualnost'?
Korisnikov avatar
By mirth
Pogled, definitivno.

Koliko je muskarce moguce prepoznati po pokretima - uvek imaju bar jedan... khm... gejazan :smilegrin: , toliko sve devojke imaju nesto u pogledu. Eh, sad bas i ne umem da definisem sta je to "nesto", ali definitivno ih po tome najlakse "prepoznajem"...
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Originally posted by mirth
Pogled, definitivno.
Možda ovakav?
Slika
Korisnikov avatar
By m..
Ju ja znam jednu sa identicnim pogledom, 35 joj je, radi u drzavnoj firmi i potpuno je strejt (iako mi je, moram priznati bila sumnjiva)...
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Šalu na stranu.....to je jedino oko ?ega mogu da se složim
da na neki na?in karakteriše sve l&bi osobe......
ako bi morala sa jednom re?i da kažem šta je to nešto......
možda.....ne mora taj pogled da bude jak i oštar, ali ima neku..
svesnost???? tj. deluje na neki specifi?an na?in
"focused" bar meni koja sam žensko i koja 'trpi' takve poglede......

ovo nije jedna re?
Korisnikov avatar
By m..
Jeste, ima nesto u pogledu, ali ne treba uzeti za sablon, jer ima previse izuzetaka, nepouzdan gaydar. Poslednjih par puta kada sam nekog 'sumnjicicla' one bi same rekle posle 15 minuta razgovora, valjda sam ja imala hipnoticki pogled...
By B reddie
pogled ume da prevari....
evo sad bas krecem da se uverim ili razuverim....
stvarno, bilo bi mnogo lakse kada bi bila nekako.... otvorenija. a mozda je smo frendli prema meni, mozda je samo fina.
ma.... ako saznam, bice mi lakse, neizvesnost ubija...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
A imas nokte??? :smeh:

Ma nije do belog(to belo mozes "napraviti") *hihi*
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
a ja mislim, da samo onda "ima nesto u pogledu" ako se "ti" toj devojci/zeni svidis...inace ne vidis taj pogled
Korisnikov avatar
By m..
Ju, izgleda je meni taj pogled urodjen, 19-ogodisnjkinje se lepe za mene ko muve za luster.
Korisnikov avatar
By zimizamizum
Originally posted by mirth
Pogled, definitivno.

Koliko je muskarce moguce prepoznati po pokretima - uvek imaju bar jedan... khm... gejazan :smilegrin:
Ovo je zanimljivo.

Pre nekoliko meseci, bila sam na nekoj tribini o opazanju pokreta. Otprilike, neki ljudi su gledali sa koliko "tackica" smestenih na ljudskim zglobovima moze da se predstavi covek, i kako ljudi opazaju pokret tog "coveka" pod razlicitim uslovima. Tip je predstavio jos neke stvari koje su radili drugi iz njegovog instituta, i izmedju ostalog je deo prezentacije bio posvecen opazanju muskih i zenskih pokreta.

Napravili su crteze alfa muzjaka i alfa zenke (tip je bio uradjen sa kockastom vilicom, sirokim ramenima, misicav, sirokih grudi, itd itd, a riba je imala velike grudi, uzak struk, siroke kukove...). Analizirali su "muski hod" i "zenski hod". Pustili su animaciju muskarca koji hoda muskim hodom i zene koja hoda zenskim hodom. A onda su zamenili parametre pokreta, i figuru muskarca animirali da hoda kao zena i obrnuto. Svaki insert je trajao samo par sekundi.

Tip koji hoda kao zena - urnebesno. Jako smesno, jako neobicno, jako uocljivo. Zena koja hoda kao muskarac? Ja u tih par sekundi nisam ni videla razliku, mislila sam da su greskom pustili dvaput isti insert. Ali onda je predavac rekao kako se muski hod kod zena mnogo teze uocava, odnosno, ljudima treba vise vremena da bi primetili da je nesto neuobicajeno prisutno u animaciji. Zasto je to tako - kaze da jos uvek ne znaju. Ali da je intrigantno, jeste.
Korisnikov avatar
By m..
hm, zasto, pa fokusiraju odredjene delove tela... :roflmao:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!