- 14 Maj 2017, 05:09
Било је периода када сам живео на начин који ти описујеш али мени то није било довољно, није ми то била љубав већ нешто неодређено, недефинисано, нешто што сам знао да ће бити пролазно, сексуална, интелектуална привлачност, пријатељства, страст, узајамно разумевање али само на ТРЕНУТКЕ. Зато сам и могао да имам више партнера у исто време, да разне ствари експериментишем...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2788941#p2788941]Vel boy napisao:[/url]знам јако добро да и на Западу има ејџизма. али геј liberation покрет се треба борити против ејџизма међу пунолетним особама.Ок, ја разумем твој став. За мене је љубав нешто искључиво, Французи то зову љубав са великим А. Моногамна љубав. О томе сам јако много писао ''У огледалу''.
не знам за тебе, али ја повезујем чвршће секс с одређеном важном дозом љубави и обрнуто. можда није свака љубав исте савршености али је ипак љубав. мени љубав није нешто што искључиво или јесте или није, већ је саставни део свакодневног живота (почев од љубави нпр. према мајци, филантропском љубави према добрим људима на свету, љубави према животињама....до оне љубави с којим делимо и сексуалне контакте). као што има дакле различитих врста љубави, тако има и градација и нијанси љубави међу сексуалним партнерима. понављам, љубав и емоције нису нешто што или јесте или није већ су флуидније, и бар код мене, баш на такав начин и дуготрајније или вечније.
Било је периода када сам живео на начин који ти описујеш али мени то није било довољно, није ми то била љубав већ нешто неодређено, недефинисано, нешто што сам знао да ће бити пролазно, сексуална, интелектуална привлачност, пријатељства, страст, узајамно разумевање али само на ТРЕНУТКЕ. Зато сам и могао да имам више партнера у исто време, да разне ствари експериментишем...