Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Pauceti
^ bakica je hit ^^

kako je doslo toplije vreme tako prestadoh da igram dotu

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kako me za andromedu nerviraju oni popularni pljuvaci na youtubeu zbog facijalnih ekspresija. o jebote nije poenta igre u tome.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786290#p2786290]Anhedonie napisao:[/url]kako me za andromedu nerviraju oni popularni pljuvaci na youtubeu zbog facijalnih ekspresija. o jebote nije poenta igre u tome.
Izvini ali ako igra ima animacije koje su deo konverzacije izmedju dva aktera i ako je vec akter u punom planu kadra onda je pozeljno da su facijalne animacije dobro odradjene ako ne najbolje,facijalnim animacijama mora se docarati emocija koja se ispoljava tokom izgovaranja nekih recenica koje si ti u toku te scene odabrao,da bi karakter samog lika bio uvreljiv isto je pozeljno uraditi dobre facijalne animacije
Korisnikov avatar
By marrinija
završila andromedu pa čekam da izađe još koji patch. inkvizicija, četvrti playthrough

Slika
dis vuman

Slika
Slika
Slika

u proseku 3h provedem u cc plus tražim reshade koji mi odgovara
Korisnikov avatar
By Anhedonie
little nightmares. presjajno, igra se sa ocekivanjima igraca samo tako, out of the box igra definitivno. jedino mi se ne svidja mi se sto ima te neke "a..." puzzle situacije koje umeju da poremete atmosferu. al generalno super.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
darkest dungeon, sto nisam ranije nem pojma
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nemam vremena za igrice vec godinama , a ima barem sto koje sam hteo da odigram. :rida: :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By commander_shepard
Navučena na SWTOR već dugo pa to igram stalno. Mada u poslednje vreme, više vremena provodim u in-game shoppingu i jašem tauntaun-a po planetama i divim se environmentu :D Mozda je vreme da prekinem...

mislim da ću da igram Sunset konačno danas...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!