Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Kad ga Kragi odgovori..

Sad me zanima dal bi se i meni Obsession dopao. Provericu prvi sledeci put kad budem prolazio pored parfimerije neke.

Takodje :kiss:
Korisnikov avatar
By Sunce
Obsession je klasican, svakako kvalitetan, postojan, ali posle nekog vremena opterecuje (mene).
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2778905#p2778905]Hitsugaya napisao:[/url]Kad ga Kragi odgovori..

Sad me zanima dal bi se i meni Obsession dopao. Provericu prvi sledeci put kad budem prolazio pored parfimerije neke.

Takodje :kiss:
Nece (-:
Obzirom da ti se dopada Invictus i VIP vezija CH 212 od cK-a bi ti se dopali komercijalniji tipa Euphoria ili Escape.

Ono sto bi ti se jos dopalo (dajem glavu) a skroz je povoljno je Replay - True. Imas ga u DM-u, za male pare dobijes parfem za/uz farke i tikepa a ima tu svezinu koju ocigledno volis.

Slika
Korisnikov avatar
By Insorcer
zadnje vreme Dior Sauvage, inače mi je vekovima omiljeni Boss bottled!

:sarana:
Boze dragi, ima li te ?

Nego, spomenuste Invictus. To je jedini miris kog ne mogu podnijet u enormnim kolicinama, a kako znate, ja ih volim enormno nanosit. No ne i njega. :ozbiljan:

Ovih dana, sukladno raspolozenju - Terre d'Hermes.
Korisnikov avatar
By lets go
Nikad probala ta dva, znaci jos ima nade :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Aleksandre, sto bi znacilo da ga ne koristis uopste jer ga ne mozes naneti u enormnim kolicinama ili se kontrolises kad pritiskas pumpicu?
Korisnikov avatar
By Stripi
Koristim ih brdo jedno, ali ovi su mi najdraži
Slika
Slika
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2784872#p2784872]alexandermagic napisao:[/url]
Greskom ga prsnuh po dva puta i onesvijestit cu se. :ozbiljan:

Ja ga vise nemam :smrc:

Gucci Guilty mi pred kraj takodje, jedino Pumin neki ostao preko pola jer ga redje strckah

---

Kragi, svideo mi se onaj tvoj, nadjoh ga u DMu. Dosta je blag miris, da ne kazem diskretan. Ali izlapi brzo i ako malo vise naprskas. Kul je za everyday use
Ne ponasaj se kao tipicna Djevica, skrtica i stekara, kupovat ces ti meni po punoj cijeni i neces ganjat popuste.
Ne postoji niti jedan objektivan razlog da ih ti juris niti uocavas. Popuste, je l'. Racuni ti nisu prazni. :ozbiljan:

Roma mi ide uz njeznog muskarca koji u mekom DJemperu sjedi pored kamina sa knjigom poezije i vapi za bubljenjem. Postao si romantik ? Ne prepadaj me. :ozbiljan:

---

Slika
By Kragi
Slika

Nije da jurim rasprodaje ali ako naletim - zasto ne? :D
Danas sam sasvim slucajno video u izlogu (kasnije proverio na siteu) pa rekoh da javim ljudima, mozda ce nekoga i zanimati. Inace, nisam ga kupio ali mislim da je rec o odlicnom parfemu.

Sto se (danasnje) romantike tice:

Slika

:kragi:
Ne znam zakaj se Tom Fordov Black Orchid vodi kao zenski, kad je vise unisex.

Pomirisah, dozivjeh olfaktivni sok te asocijacije ocaja i goleme tuge osobe u luksuznom ambijentu. I jos neke koje nisu za javnost. :ozbiljan:

Dopada mi se.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!