Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Joj odvratnog li naslova.

E ovako mitrandir i ja smo vec 1.5 godinu NSu. Preselili smo se zbog posla. Mnogo nam se svidja NS ali nam se zivot ovde pretvorio na poso-kuca, kuca-poso i na ljude s posla sto bas zna da deprimira.
Izlazimo, setamo ali uvek sami...
E sad ako ima neko, par ili grupa ljudi kojima ne bi smetalo da se pridruzimo nek se javi.
Raspolozeni smo za svaki vid druzenja( bioskop, pozoriste, kafa, bazeni...)
Motorizovani smo tako da uvek mozemo da odemo i van NSa
Da napomenem nije oglas za sex date ili slicno, iskljucivo trazimo ljude sa kojima bi popili kafu i da nam pokazu delove grada koje jos nismo sami otkrili....

Molim bez vickastih komentara [emoji16]
Moderatori please ne brisite temu [emoji13]

P.s. Mozete me naci na twiteru @sitansecer

Sent from my iPhone using Tapatalk
Za pocetak izbaci rec "bazen".Ne znam za druge,ali meni je napisano crvenim slovima u tvom oglasu.Ako zaista samo trazite vodica ili druzenje uz kafu..pa zar u NS ne postoje gay-friendly mesta gde mozete da nadjete normalne sagovornike?Stariji si forumas(2009),sigurno mozes da pretreses stare kontakte ili da te ti stari kontakti preporuce nekome ko je jos uvek u NS..Shvatam da su mnogi posle zavrsetka studija otisli iz zemlje..
Ne brini,budi strpljiv...navracaju ovde forumasi iz NS-a..samo se nadam da ce vam se razlozi i ocekivanja poklopiti.
By Sixto
Prvo slike na sunce obojica pa onda pricamo.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Interesantno da vam je do forumskog vapaja za pomoć, upareno samovanje tek sada zasmetalo?! :evilgrin:

:sarana:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Samo se vi sprdajte. I'm gonna get my own friends. With blackjack and hookers.
In fact, forget the blackjack.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Komentar moga dečka na oglas xD
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2784455#p2784455]Insorcer napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2784454#p2784454]constantine napisao:[/url]
Insorcer napisao:Interesantno da vam je do forumskog vapaja za pomoć, upareno samovanje tek sada zasmetalo?! :evilgrin:

:sarana:
Hemoglobin je obecao kafu pre godinu dana pa ga vise nije bilo [emoji18]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Slagao vas je znači... Nevospitanija li!

:mama:
Znate šta, gospodo, od obećanja nema selameta. Hemoglobina treba uhvatiti u diskaću i sprovesti ga direktno u prvi belaj bircuz na kafu sa ukusom piva.
Haemoglobin ne ide u diskac
Haemoglobin mozda jeste obecao kafu ali se jednako tako niko nije javio pomenutih godinu i po dana niti je Hemoglobin znao da da ste i dalje u Novom Sadu
Haemoglobin je sve samo nevaspitan, nisam ja tamo neka nebitna pa da takve klevete sirite ovde :hand:
Nemecki maniri mi ne dozvoljavaju da lanem jos sta a mogla bih :spin:
@denika - ti si me kidnapovala tako jedared iz diskaca direktno u birtiju :lol: #goodtimes
Korisnikov avatar
By *deni*
Sad se setih, biće tome bogme već dve godine dana, vitlala sam po gradu sa onim nesrećnikom Antalom da mu izvijam neku socijalnu pomoć, ili neko drugo davanje i - ulećemo u Dunavski park, kad ono naš Pančeta i neki meni nepoznat tipus - sede na klupi.
'' Šta radite tu ?! '', pitam i to usput onako, prepoznavši Pančetu.
'' Eto, izašli konačno iz stana '' , odgovori Pančeta. '' Ako , lepo je vreme. Vidimo se .. ''
'' Ćao ''
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Pa sad, ne secas se svih detalja ^^ Duze smo cavrljali posto se tacno secam da sam ti pohvalio seriju crno belih fotografija koje si u tom periodu bio okacio. Ti si mi pricao kako zna biti zamorno stalno se preoblaciti pa ces uzeti mali odmor od toga... Dok smo mi tako caskali - tvoj Antal i moj tipus (cimer) nisu pruzili ni ruku jedan drugom da se upoznaju. Ma koliko da se mi trudili odrzati razgovor njih dvojica se ne potrudise uloziti se ni malo, pa se eto razidjosmo brzo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jeste, u pravu si. Bilo je tu posle neke rasprave, kao - zašto ja vas nisam sve upoznao, mislim, izvinite, nisam ja ničija majka, ni dadilja, iako realno kao da sam to bila. Uf. :vruce:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Potpuni off: ne postoji li opcija na tom Tapatalku 1. da se koriste emotikoni foruma i 2. da se isključi to "Sent from my blabla using Tapatalk"? Malo smara, i u neku ruku je i bezobrazno (od strane proizvođača) jer ko nema app vidi samo redove teksta i nekakve [ emoji 33 ] tagove umesto smajlija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!