Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Dejting aplikacije su pune maloletnika koji, naravno, ne cekaju da napune 18 godina da bi se pridruzili gay masi u vecitoj potrazi za srecom, sto iz radoznalosti, sto iz ocaja, sto zbog toga sto smatraju da su fizicki i psihicki spremni da se lansiraju u gay zemlju cuda.

Desilo mi se ne jednom da me neki lik donekle fascinira pojavom i inteligencijom, da bi mi na kraju priznao da jos nema 18 godina (ali uskoro!). Onda ga ja bukvalno uvredim time kada kazem da ne mogu da ga dejtujem jer je premlad(!) Dosta cudan i nelep osecaj za mene, jer imam utisak kao da sam nekog izdao ili sl. sto nikako ne zelim, pogotovu ne nekog koji je tako mlad.

Licno ne preferiram mladje, mogu da dejtujem sirok spektar generacija, ali sta ako se desi da mi je soulmate teen? On malo zreliji, ja malo retardiraniji, i tu smo negde.
Zvuci "ok", ali ja ne zelim ulogu tatice, mozda eventualno starijeg brata :D zelim da budemo equals koliko je to moguce, ako je moguce.

Neki bi rekli da me stizu tzv. "ocinski kompleksi", moze tu ima neke istine, posto su ovi novopunoletni tacno duplo mladji od mene. Kakva je to slika uopste?

Sta vi mislite? Help! :lol: Mozda mi je poenta teme malo klimava, ali verujem da kapirate o cemu se radi. Any experience?
Korisnikov avatar
By *deni*
Nema tu mnogo priče. Desilo se prošle godine, dok sam živela u jednoj poslovno-sexualnoj komuni u stanu u centru Beograda, da se za pridruživanje komuni javi jedna zainteresovana beogradska pederka - trandžica, koja je u tom trenutku imala 17 godina i desetak meseci. Morala je da sačeka još ta dva meseca da napuni 18 godina, kad se to desilo, proslavili smo taj rođendan i onda je postala punopravna članica zajednice. Neka se pravila ipak moraju poštovati. :yes:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Joj što sam se petljao sa klincima i vršnjacima - petljao sam se. Paid it forward, paid my dues, nemam više živaca. Nije se dosad pojavio nijedan tip mojih godina ili mlađi koji je uspeo da me zainteresuje (let alone impresionira). A umeju da se zakače za mene brt ko pijan za plot.

Nije da je neka nepremostiva razlika između 17 i 22, ali s obzirom da sam se ja uglavnom ljubavisao sa tipovima od oko 30... Trebalo bi to da bude neki baš zreo tinejdžer da bi mi se dopao.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
inteligencija je precenjena, ja vise volim zrelost. godine su brojke koje samo ukazuju na zrelost al nije pravilo, sta vise, velika vecina ljudi mi je nezrela, bez obzira na godine.
Korisnikov avatar
By Madonna
Bio sam pre godinu dve s nekim malim koji je na profil stavio da ima 18 godina da bih kasnije saznao da je napunio 16

Tek tek
Tek ti je 16 godinaaaa tek tek
Tek teeeeeEEEeEek
By alexandermagic
1. Naredih li ja tebi da onu fotku prebacis u prigodnu temu ? Ne vidim da si to jos uvijek uradio. :evil:

2. Preferiram starije muskarce; sukladno tome i na Rodeu i na Grindru sam to i naveo, sa naznakom da se javljaju osoby 35 +, uz ostale ispunjene kriterije.
No ne lezi vraze :ozbiljan: , fakat je da su mladji hrabriji i stalno se javljaju, dok su stariji cijenim navikli da se vuku po rupama i supama sto sa mnom ne moze, a i vec sam izvjestan period u paralelnim keksualnim odnosima sa mladjim dvadesetogodisnjacima, uz stalnog partnera. Nazovimo to iznimkama koje potvrdjuju pravilo. Glupi su nezamislivo, ali proporcionalno zgodni i jebezljivi.
Kad bi mladji imali intelekt Specija, sarm i umilnost Bogdana, manipulativnost Milanhea, interese Insorcera-hemice-Specija, uz Denovu emancipiranost - e, pa to bi bilo sjajno. Ali ja ne zamijetim da takvog ima. Javite mi ukoliko ga ikad zamijetite. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By bothways
Iz perspektive čisto fizičkog, mlađe je slađe i nemam problem sa 18-godišnjacima i sl, ali iz perspektive psiho-mentalnog (is that a word?) u velikom broju slučajeva su manje zreli i nisu baš kompatibilni... Bottom line, ne mogu više da preživljavam sa nekim fakultetske nedaće.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako to mislite mitološka ličnost ? Pola čovek - pola konj, da citiram rahmetli Aleksandra Tijanića.
By Sixto
Ispod 28 ni ne komuniciram preko apps, tek sa 30+ se i eventualno nadjem na dejtu...
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Godine su mi totalno nebitan faktor, nemam ni donju ni gornju granicu. Malo redje se desi da mi se neko tako mlad svidi, ne samo po fizickom izgledu, svakakve kockice tu treba da se sloze ne bi li doslo do upoznavanja
Korisnikov avatar
By haemoglobin
s obzirom na toliko sada godina imam, ne bih bio s nekim ko ima 18 ili manje od toga. Recimo da mi je donja granica 20.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!