- 10 Maj 2005, 23:18
Ne napadam te nego uzgred napominjem da ne znas dobro pravopis srpskoga jezika,a preterano koristis engleski
To sto zivis u Nemackoj neopravdava te.
Pekic,Crnjanski i jos mnogo eminentnih Srba je zivelo u inostranstvu,ali nisu zanemarivali pravopis.
ti mi sad prebacujes sto koristim engleski???
to je ovde normalno, sve vise i vise se na zapadu engleski koristi!
i??? Jel to greh?
A jel greh ako neznam perfektno srpski???
Izgleda da treba odma da se ubijem zbog toga!
U jebote, necu sad vise smeti ici u posetu dole,mislim... sta ce misliti drugi...kako to da mi je mama rodom iz Srbije a cerka nezna dobro srpski???
Ju svasta...
A tek da me cujes kako pricam...znas onako ko kad Madjarice pricaju srpski...ju Boze....pa tako nesto ne treba da bude na ovom svetu...!
Ako hoces da znas, moj otac je Nemac i tako da je fino da ja uopste "malkice" znam srpski jer nisam odrasla sa njim i samo sa njim
A niti sam Pekic, niti Crnjanski niti cula za te sve.
Ali to je za tebe verovatno takodje greh, kako ne znati te sve kad su toliko poznati...ajd nemoj da ja tebe sad pitam dali znas ovog onog koji su u celom svetu poznati a ne samo u Srbiji.
A posto sam iz mesanog Braka nemam te "tvoje" osecaje...okej?!
A ti mi sigurno sad neces zabraniti da budem ovde jer neznam "perfect" srpski...mislim REALLY...!!
Nisam Nemica tako da se ne osecam krivom ukoliko ne znam nemacki jezik.
Naravno....grosse Klappe und nichts dahinter!!!
Bilo mi je jasno da osim srpskog nijedan drugi jezik ne govoris!!!
I onda nemoj tu sad da mi se pravis!!!
Inace necu da se trudim, previse brzo kucam a ti mi sad navedi gde sam ja to toliko strasno pogresila, sto se pravopisa tice(e bas me zanima)...
Ako nemas nista drugo reci, onda cuti(bar sto se mojih postova tice).

To sto zivis u Nemackoj neopravdava te.
Pekic,Crnjanski i jos mnogo eminentnih Srba je zivelo u inostranstvu,ali nisu zanemarivali pravopis.
ti mi sad prebacujes sto koristim engleski???
to je ovde normalno, sve vise i vise se na zapadu engleski koristi!
i??? Jel to greh?
A jel greh ako neznam perfektno srpski???
Izgleda da treba odma da se ubijem zbog toga!
U jebote, necu sad vise smeti ici u posetu dole,mislim... sta ce misliti drugi...kako to da mi je mama rodom iz Srbije a cerka nezna dobro srpski???
Ju svasta...
A tek da me cujes kako pricam...znas onako ko kad Madjarice pricaju srpski...ju Boze....pa tako nesto ne treba da bude na ovom svetu...!
Ako hoces da znas, moj otac je Nemac i tako da je fino da ja uopste "malkice" znam srpski jer nisam odrasla sa njim i samo sa njim

A niti sam Pekic, niti Crnjanski niti cula za te sve.
Ali to je za tebe verovatno takodje greh, kako ne znati te sve kad su toliko poznati...ajd nemoj da ja tebe sad pitam dali znas ovog onog koji su u celom svetu poznati a ne samo u Srbiji.
A posto sam iz mesanog Braka nemam te "tvoje" osecaje...okej?!
A ti mi sigurno sad neces zabraniti da budem ovde jer neznam "perfect" srpski...mislim REALLY...!!
Nisam Nemica tako da se ne osecam krivom ukoliko ne znam nemacki jezik.
Naravno....grosse Klappe und nichts dahinter!!!
Bilo mi je jasno da osim srpskog nijedan drugi jezik ne govoris!!!
I onda nemoj tu sad da mi se pravis!!!
Inace necu da se trudim, previse brzo kucam a ti mi sad navedi gde sam ja to toliko strasno pogresila, sto se pravopisa tice(e bas me zanima)...
Ako nemas nista drugo reci, onda cuti(bar sto se mojih postova tice).