Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 7Hz
Je li možda netko za tipkanje?

Nemam nikoga s kim mogu pričat.... :(
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ima tema o Adventure Time, mozda ce ti to biti zanimljivo ^^
Korisnikov avatar
By *deni*
Opšti poziv za Ćetlajn je i dalje aktualan ?
Korisnikov avatar
By 7Hz
Ljudi su koma jer mare isključivo za sebe i svoje sebične, kratkovidne interese; nemaju u sebi ljubavi, empatije, niti prijateljstva; na van prikazuju dotjeran izgled, fino su našminkani i besprijekorno se pretvaraju dok su iznutra puni zla i opačine; 100% vremena provedenog u budnom stanju koriste da bi druge sudili, osuđivali ili ogovarali; i općenito lažu čim zinu.

Na svijetu vlada toliki duševni mrak da je sasvim jasno kako ova umobolnica koju nazivamo "modernom civilizacijom" ide k svome neizbježnom kraju, te da će stanje među ljudima biti samo sve gore, a nikako ne bolje, dok nas posljedice kolektivne zloće i pohlepe konačno ne istrijebe jednom za svagda.

To je ono što mi je u interakciji (ili u pokušavanju ostvarivanja bilo kakve interakcije) sa drugima postalo sasvim jasno. Tu pomoći nema, stanje je naprosto takvo da je bolje pričati sa zidom negoli sa čovjekom.

Eto tako, ne tražim ni očekujem više ništa, nego se samo malo dolazim ispuhati pošto me spopala post-božićna depresija... no biti ću ja sasvim dobro. Ostali neka o ovom monologu misle što god ih volja, zaboli me lijeva cipela za tuđe reakcije. Ne ovisim o nikome. Govorim što mislim i osjećam, a vjerujem da bi svijet bio daleko bolje mjesto kada bi i ostali imali ovakvu praksu umjesto da za svaki dan i za svaku situaciju imaju po tisuću maski poput najluđih šizofrenika.

“Hell is empty and all the devils are here.” - Shakespeare
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
A ti si kao ti ljudi ili nesto drugo? Kakve li slucajnosti. Ima jedan mlatimudan iz Zagreba kao sto si i ti Zg, pod feminin nikom, koji ce sigurno naci slicnosti u tome. Biti ce zanimljivo citati kako se upoznajete.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!