Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da gasimo forum?

Da
6
13%
Ne
42
88%
Korisnikov avatar
By *deni*
Da se razumemo, mi smo se ovde ušuškali, bilo nam je lepo, njuškali smo se, da se ne lažemo, svašta je bilo, ali smatram da je vreme da se okrene novi list. Nikoga ne zanimaju priče o bivšem forumu, moramo se ovom numerom rastati od prošlosti. :deni: :gotika:
By Cind
Ne znam, ne bih da vam pametujem, jer sam novi. Ali meni ovaj forum predstavlja riznicu informacija. Istina je da sve manje ljudi se prijavljuje na forume, ali meni ovaj forum služi kao bijeg iz realnosti gdje mogu pričati sa ljudima koji su proživjeli slična iskustva i pokupiti doosta dobrih stvari... A vi što ste ostali ste baš dobra ekipica :D
By Sixto
SAmo da nam Velinka dodje i na konju smo!
By Kragi
Ali ovde jeste dosadno kad nema pickaranja :sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mimo tih, da kažemo, personalnih polemika, na forumu poznatih kao '' offovi '', Vela je plodna diskutantkinja i njeno prisustvo itekako daje vitalnost ovom mestu, a često i veštačko disanje usta na usta, odnosno off na off. :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, to je još jedan, sasvim individualni šarm našeg Foruma, odnosno njegovih članova.
Tako se, bez problema, sasvim opušteno desi da vam neko, kao što je to na primer a.magic, uputi privatnu u2u poruku i vi se bezuspešno upinjete da mu na istu odgovorite, ne znajući da je dati korisnik u svom kontrolnom panelu onemogućio opciju da mu se odgovori na u2u. A to ne znate, jer je u svom dopisu propustio da naznači : '' Ne možete odgovoriti na ovu u2u poruku ''.
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By *deni*
Lično, mislim da je između a.magica i Madonne bilo intimnih susreta in vivo, ali se na forumu vidi samo jedna kontinuirana i namerno upadljiva afektivna naklonost.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, dobro, i ako nije i ako jeste, nije to ništa ružno, molim vas, sami svojim kontinuiranim, javnim izrazima afektivne naklonosti dajete povoda svakakvim, pa i ovakvim spekulacijama. :yes:
By Sixto
Naopako takvog titana da branis od nas nasrtljivih... pa ko je tom nasem Samsonu odsekao kosu da mora tebe pod misku da nosi i igra se u pesku dok strazaris...
By alexandermagic
Ima taj jezicinu da se odbrani, ni ja ni nitko drugi to ne mora da radi.
Reagiram kako bi se reklo - instinktivno i samoinicijativno. To svakako.

I ovo nije tema o meni i Medoneru nego o prijedlozima kako spasit forum, ucinit atraktivnijim i zanimljivijim nekim novim njuskama.
Cini mi se da bi broj diskutanata drasticno porastao da se vrati tema Moja motka, sta ne ? Motkama do procvata. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa kad je debela smara nekom nebitnom i smornom spikom, a Raža trpi.
:bljak:
Sva sreća, ima cigaretu da joj olakša muku. :cigareta:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!