Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ok, ovo će sad da zvuči krajnje jadno, ali nije baš da sam imao kome da se autujem :D

U stvari lažem, jesam rekao najboljoj drugarici. Totalno zaboravih na nju :s (čisto da se razumemo, ne računam kao autovanje kada se autuješ osobi koja je takođe gay)
By Kragi
Znaci ipak jesi. :D
Vec si me zabrinuo :smeh:
Ok, hvala
Ništa bagro, sutra planiram da se autujem i jednom drugu. Iskreno, boli me uvo kako će reagovati, znaću bar na čemu sam. On se sutra vraća iz Budimpešte gde je radio četiri meseca i mislim da je sad pravo vreme da učinim taj korak.
Baš me krenulo sa autovanjem čoveče. :kafa:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438945#p2438945]Dark Walker napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438932#p2438932]moonadorn napisao:[/url]Javi kako je prosao razgovor sa drugom.
Razgovor je obavljen još jutros, oko negde 10 sati. Al' ne bih time da smaram sad ljude ovde.
U 10 jutros ? Šta, da nije i on otišao nepopijene kafe, kao i ona drugarica pre njega, sa objašnjenjem da mu treba vremena da svari novost ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemoj više da kufaš kafu ljudima uoči outovanja. Prvo im se outuj pa tek ako ne odu da svare tu informacuju, onda im skuvaj kaficu.
Skupa danas i kafa, jebi ga.
:kafa:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438948#p2438948]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438945#p2438945]Dark Walker napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438932#p2438932]moonadorn napisao:[/url]Javi kako je prosao razgovor sa drugom.
Razgovor je obavljen još jutros, oko negde 10 sati. Al' ne bih time da smaram sad ljude ovde.
U 10 jutros ? Šta, da nije i on otišao nepopijene kafe, kao i ona drugarica pre njega, sa objašnjenjem da mu treba vremena da svari novost ?
Naprotiv, nije bilo toliko dramatično, donekle je ok prošlo, samim tim i nije toliko zanimljivo za prepričavanje. :lol:

Ali, 'ajde da prepričam:

Pa, ništa, pitam ja njega u šali šta bi mi rekao da mu kažem da sam gej i da ga zaprosim ovde. Uzeo on da se smeje, kaže „Daj, ne zajebavaj“. Reko, „Od prosidbe ništa, ali ovo prvo stoji“. Pita šta to stoji. Pa da sam gej, reko. I reko mu da nema frke, da ga neću muvati, hehe. Ništa, prvo je pokušavao da bude kao kul, u fazonu, „Pa, dobro“, al’ se videlo da ’oće svašta da me pita. I onda negde malo posle toga, počne ispitivanje.
„Zašto nisi rekao?“
„Ko još zna?“,
„Da li je to faza, eksperimentisanje ili šta?“(došlo mi je da mu razbijem glavu posle ovog pitanja :lol:)
„Ko ti se sviđa od momaka koje znaš? (!?)“
„Nemaš baš nikakve „težnje“ ka suprotnom polu?“
I još sijaset toga. Na kraju se malo i našalio pitavši me da li ja kao gej mislim da je on „hot“. Videlo se da je iznenađen, ali nije preterano „padao u vatru“. Za sada je OK. Ne znam, ako bude kao i do sada u redu, družićemo se i dalje, ali ako se naš odnos posle ovoga poremeti, ništa, nećemo se družiti, a nadam se iskreno da neće doći do toga. Družimo se otprilike, tri godine, a znamo od malena. Jebem li ga, mislim da je sigurno nešto i sumnjao, jer me nikad nije video sa devojkom, štaviše, dosta puta se i čudio što me ne viđa s „ribama“. :smeh: Šta ja znam. Kul je prošlo.
Korisnikov avatar
By Madonna
sve ih zanima da li su hot........ :drama:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Bern beše napisao da je jedan njegov prijatelj (nakon bernovog autovanja) bio strašno ljut što ga ovaj nikad nije posmatrao na taj način :D
Svi oni manje ili više žele da se dopadnu nekom :lol:
By space_oddity
Pa to im dođe kao neka provera toga koliko bi bili privlačni željenoj populaciji, tj. ženskoj, je l'.
Korisnikov avatar
By deran
da,jeste-a na popajevu pakost-živim s majkom...

inače,noćni stil-ako mogu tako da kažem,gajim od desete-uvek sam voleo noć... :)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Upravo evociram uspomene zahvaljujući porodici! :D
Lepa retrospektiva! :astral2:
By Cind
Heeelp me, priča je sljedeća. Od svih 15-16 dragih prijatelja imam dvije prijateljice koje su sa mnom najduže, tačnije još iz srednje škole (6 godina) se družimo i zajedno smo. Eh, Mare je uvijek nekako znala u podsvijesti za mene dok joj se nisam autovao ove godine officially i ona je sa tim kul, podrška i fazoni, ali je daleko tj. u drugom gradu da bi bila upućena u sve kao ova druga. Druga je Meli sa kojom sam kostantno zajedno, njezini momci ljubomorni haos, čak je i ovaj moj pomalo ljubomoran na nju :P. Njoj sam se autovao, prvo je mislila da se šalim i da je zahebancija sve, onda fura priču kako je ok sa svim tim, ali ogromnoo ALI po njezinim uvjerenjima i sveemu ja osjetim da ne prihvata to, čak sam je morao opominjati da se suzdrži od nekih stvari tj. blago homofobičnih komentara. Onda postavlja i dalje glupa pitanja tipa KAKO ZNAŠ DA VOLIŠ K* iako smo jednu hiljadicu puta o svemu razgovarali, najgore mi je kada prokomentarišem neku djevojku i ona kaže: "Ima nade i za tebe (da ozdraviš)." Tu nastane svađa, blago joj kažem da je zatucana još i mora neko stati između nas da se ne bi počeli daviti. A volimo se neizmjerno, znam da bi umrla za mene i obrnuto. Ne znam kako da joj dokažem da biti gay nije bolest, iskoristio sam sve moguće. Šta da uradim ili kažem da napokon shvati i prihvati?!?

Ja se izvinjavam zbog romaaaaaaaaana. :D :upomoc: :upomoc: :boxer:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Prijatelji dolaze i odlaze. Iz detinjstva ili tinejdžerstva sve su šanse da će ti do triedeset pete ostati pravi prijatelji njih dvoje - troje. Najboljeg/najvećeg životnog prijatelja možda još uvek nisi ni upoznao.

Zato uvek gledaj da su uz tebe jako dobri ljudi, jer čemu trošenje koznakoliko godina života na odnos sa osobom koja (za tebe) nije dobra?

Naravno, prijateljstva se ne okončavaju nakon jednog incidenta ili neslaganja. Odnosi se grade i ljudi se menjaju, prilagođavaju jedni drugima, uče druge i uče od drugih. Koliko je voliš, toliko joj vremena i živaca posveti tolerišući je i emancipujući je. Ako je nakon toga još uvek homofobična i ne prihvata te - ćao zdravo.
By Cind
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2774688#p2774688]ZlatnaPtica napisao:[/url]Prijatelji dolaze i odlaze. Iz detinjstva ili tinejdžerstva sve su šanse da će ti do triedeset pete ostati pravi prijatelji njih dvoje - troje. Najboljeg/najvećeg životnog prijatelja možda još uvek nisi ni upoznao.

Zato uvek gledaj da su uz tebe jako dobri ljudi, jer čemu trošenje koznakoliko godina života na odnos sa osobom koja (za tebe) nije dobra?

Naravno, prijateljstva se ne okončavaju nakon jednog incidenta ili neslaganja. Odnosi se grade i ljudi se menjaju, prilagođavaju jedni drugima, uče druge i uče od drugih. Koliko je voliš, toliko joj vremena i živaca posveti tolerišući je i emancipujući je. Ako je nakon toga još uvek homofobična i ne prihvata te - ćao zdravo.
hvala <33
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja ne bih nazvao zatucanim i odmah odbacio. probao bih da popricam, da joj dam do znanja da me povredjuje time sto prica i da se zbog toga osecam lose. niko nikad nije prestao da vredja tako sto mu kazes da je idiot. ako nema empatije prema tebi onda ti ne treba.
Ma zabole moju drugaricu papkić o takvim stvarima. Općenito mrzim ljude koji će mi uživo pričat o svojim intimama i još ono prijatelji ...neka imaju idealnu sliku u glavi, i ja ću o njima. Šta ćemo kvariti.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!