Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Ovako,

voleo bih da cujem vasa iskustva kako uspevate da ostanete prijatelji sa osobom koju volite a veza je nemoguca ( zbog neuzvracene ljubavi ili bilo kog drugog razloga ). Da li bi radije ostali u vezi, ostali prijatelji ( a znas da ces patiti u njegovoj blizini ) ili prekinuli sve kontakte ili nesto cetvrto?

Ok, kada prodje ljubav bez problema se mogu druziti, bez obzira u kakvim sam odnosima bio sa njim. Ali sta dok si jos zaljubljen?

Nije da su mi potrebni saveti, ali zelim da cujem iskustva, razloge ( sta, zbog cega, kako )... :zastava:
By Бреее!!!
dok si jos zaljubljen ... malo je komplikovanije, teze, ali ako se obostrano zeli i hoce, i tada je prijateljstvo OK, prijatno i lepo ... :)

da i ovom prilikom ponovim, sa svim svojim bivsim sam ostao u izvanrednim prijateljskim odnosima ... cak i jednim u koga sam i dalje bio zaljubljen ... on je u tom slucaju prvi pokazao zelju i spremnost za prijateljstvo, ja sam prihvatio ... i ni u tom slucaju se nisam pokajao, i dalje smo u super frendovi !!! :lol:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Da, ali sigurno ti je u pocetku teze, mislim dok si jos zaljubljen u njega? Ostao sam i ja sa mojim bivsima u prijateljskim odnosima ali tek kada je ljubav prosla. :vijaca: Do tada to je vise bilo neko mucenje nego druzenje. :zastava:
By Бреее!!!
moras biti razuman ... ako je veza zavrsena, ako ti je do njega stalo, ako si i dalje zaljubljen, zaista je pitanje da li treba ostati u kontaktu s njim ili odmah rascistiti !?! :)

obicno svi daju savete da ces ga najbolje preboleti, ako ga ne kontaktiras !!! :(

ja sam se odlucio suprotno, na njegovu inicijativu ... i nisam se prevario ! :)

to je moje iskustvo u jednom, konkretnom slucaju ... :)

pitanje je da li bi i ja bio zadovoljan u nekoj drugoj prilici, drugom slucaju ... ?!?

hocu reci, svaka situacija je posebna prica ... bitno je da si svestan sta dobijas, a sta gubbis i u jednoj i u drugoj varijanti !!! :yes:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By KiWi
Mislim da to zavisi od na?ina na koji se veza završi... ja i moj bivši smo se rastali zato što smo uvideli da je sve previše klimavo .. i da je bolja ideja da budemo samo prijatelji.. Dakle, ako je rastanak prijateljski, prijateljstvo se valjda podrazumeva.
By SUNNY B
pa evo, upravo prolazim kroz tako nesto... mislim, tesko je, ali nije toliko strasno...prezivela sam najgore. doduse, ja UVEK sa svim svojim bivsim vezama ostajem u extremno dobrom odnosu, naravno, prijatelji i to dobri, a sad ovih dana se testiramo da vidimo da li je moguce...(neke nase interne stvari). a kad smo zajedno , pogotovo ako se nesto alkoholno pije, svi misle da se mrzimo jer se stalno svadjamo, tucemo i ona meni zgnjeci kesicu cipsa a onda se ujutru cujemo kao da se nista nije desilo i onda se svi zivi cude i zgrazavaju jer kazu da nikad tako nesto nisu videli...inace, to je za nas normalno...u stvari, jedino tako mozemo da funkcionisemo...cudan neki spoj...vrlo jedinstven...
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by SUNNY GIRL
ona meni zgnjeci kesicu cipsa
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Da ali posle duze pauze, kad se strasti smire. Ta pauza je temelj za neshto novo shto se mukom radja, bivshi partneri moraju da nauche da se vole kao prijatelji.

P.S. moguce je samo sa NORMALNIM osobama
Korisnikov avatar
By zboO
Moguce je ostati u super odnosima. Ja samo sa jednom "jedinom" osobom nemam nikakav kontakt....sa svima ostalima sam u totalno ok odnosima....i sa onima koji su me voleli ( a ja njih nisam), i sa onima koje sam ja volela (a nije mi bilo uzvraceno), i sa onima gde je ljubav bila obostrana. U pocetku bude strashno teshko, ali se kasnije isplati. Prijatelja nikada dosta!! Meni znaci to sto sam sa svima OK, i ne bih volela da izgubim ljude sa kojima sam nekakda bila "bliska"! Mnogo toga zavisi i od nachina na koji se veza zavrsila, ali sve se da srediti!
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
kad prodje sve onda je to moguce(ostati prijatelj).
sve zavisi sta je bilo,ako je nesto jako hard-core onda nisam sigurna ali inace....
ja sam sa svima prijatelj i to dobar,ali moram priznati nije se nikad tako strasno zavrsilo da nesto nisam mogla oprostiti.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam vecinom racionalna i ako vidim da neko nije zaljubljen u mene, ili je kako ti kazes veza nemoguca iz nekog drugog razloga - brzo me prodje. Tako da mogu da ostanem sa tom osobom prijatelj, prebacim se na to i zaboravim da je ikad sa moje strane i bilo nesto vise. Jedina osoba sa kojom me je svaka racionalnost izdala je moj bivsi sa kojim sam dugo bila u vezi. U prekidima te veze bili smo "prijatelji" ali dok sam se nadala da ce se nastavljati (i nastavljalo se ;) ). Od trenutka kada sam definitivno stavila tacku na to, ne zelim da budemo ni u kakvom kontaktu. Cini mi se kad ga sretnem (sto ne mogu da izbegnem jer zivimo u istoj ulici :rool: ) da bi on zeleo da se vidjamo, meni takodje nedostaju nasi razgovori... ali ne zelim haos u svom zivotu a on bi onda svakako nastao.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma pali bre!
Šta ?e mi kao prijatelj?! Imam ih dosta. I nisam zaljubljena u njih, tako da s njima nema nikakvih komplikacija.

Ja bih se povukla, prekinula sve kontakte i malo se primirila dok ne prebolim (a onda bi me baš bilo briga za doti?nu osobu, ne bih više ni imala tu neku "želju" za prijateljstvom).
Korisnikov avatar
By unic0rn
da, ako neko nije povredjen...

sa vecinom exova sam u redovnom kontaktu, sto u mojoj dugogodisnje-nedruzeljubivoj fazi predstavlja maximum socijalizacije s ljudima :) ))

prijatelja nikad dosta.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ostao sam u fer odnosima samo s jednim svojim bivšim, jer je bio fer prema meni u celom tom procesu raskida. ove ostale sam otpisao zauvek.

potrebno je, kako ljudi ovde kažu, neko vreme da se odnosi srede, ali mogu?e je. ako je i takva situacija da sve izgleda kao daleko od rešenog, ja se trudim da nastavim svoj život. javim se starim prijateljima koje sam možda zapostavio, upoznam nove, guram dalje... pomaže u skupljanju strpljenja, a mislim da je strpljenje klju?no u ovakvim situacijama.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
nikad ali nikada ne igram reprize tako da ako veza pukne, a neshto mi je znachio i/ili sam mu neshto znachio nemoze da bude prijateljstvo, neko poznanstvo sa laznim osmesima i suptilnim podbadanjima uvek..
Korisnikov avatar
By Mars
Skoro svi moji bivsi me nisu razocarali ni seksualno, ni emocionalno, ni intelektualno - vec kao ljudi.

A takvi mi prijatelji ne trebaju
Korisnikov avatar
By EYA
Prijateljstvo posle veze - pozeljno je i sasvim moguce, ali ne i obavezno. Ponekad zaista nema osnove za neko jako prijateljstvo.
A na silu, samo da bi se pricalo kako smo sa svima super, pa to je jos gore nego da smo u svadji.
Korisnikov avatar
By DIONIS
sa 3 sam ostao prijatelj...jer ih nisam voleo kao zadnjeg sa kim NE MOGU da budem prijatelj
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
zahvalio bih se pojedincima na odgovorima. A od ostalih trazim da makar malo pojasne zasto i zbog cega, valjda sam i zbog toga otvorio ovu temu.
Unapred hvala! :zastava:
Korisnikov avatar
By Mars
Kako ide ona pesmica od Novih Fosila?
Zna neko?

... I nema tu-budimo samo dobri drugovi.
Nema toga nakon ljubavi.

Mada, ako je bivsi, ne mora da znaci da je i ljubav.
Kod nekih.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by nsredphoenix
Ovako,

voleo bih da cujem vasa iskustva kako uspevate da ostanete prijatelji sa osobom koju volite a veza je nemoguca ( zbog neuzvracene ljubavi ili bilo kog drugog razloga ). Da li bi radije ostali u vezi, ostali prijatelji ( a znas da ces patiti u njegovoj blizini ) ili prekinuli sve kontakte ili nesto cetvrto?

Ok, kada prodje ljubav bez problema se mogu druziti, bez obzira u kakvim sam odnosima bio sa njim. Ali sta dok si jos zaljubljen?

Nije da su mi potrebni saveti, ali zelim da cujem iskustva, razloge ( sta, zbog cega, kako )... :zastava:
Da, odli?no pitanje si postavio. Desilo mi se da sam odlu?io da ga ne želim sasvim izbaciti iz života. Raskid je bio relativno civilizovan. Mislim da nailazi momenat nakon raskida kada jednostavno moraš odlu?iti da li želiš s tom osobom biti u ma kakvom kontaktu ili ne.

Tj, posle raskida stvar je još sveža i na neki na?in patnja se pove?ava kada ga viðaš sa odlukom da ste samo prijatelji. Nije lako. Ali u mom slu?aju su bili potrebni kontakti jer se ina?e verovatno nikada više ne bi videli. Ovako "sam progutao knedlu" i nedugo posle raskida kada je stvar bila još sveža u?inio napor bar da se ?ujem s njim a ponekad(ne previše ?esto) i vidim. Time je kriza bila naravno još ve?a ali da nisam uložio taj napor danas ne bi bili prijatelji.

Ja sam svakako da posle ljubavi ostane prijateljstvo ako je to mogu?e.
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Originally posted by Tot

Da, odli?no pitanje si postavio.
Thanx :zastava:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Dok josh traje zaljubljenost ili bilo koja mrvica privrzenosti prema ex decku,prekidam kontakt do daljnjeg!:egzorcist:
Korisnikov avatar
By ns.happy
3 godine niko nije imao nista da kaze na ovu temu... eeeee, moderatori moji...:povez:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Mars
Skoro svi moji bivsi me nisu razocarali ni seksualno, ni emocionalno, ni intelektualno - vec kao ljudi.

A takvi mi prijatelji ne trebaju

My sentiments exactly :hvala:

Sa jednom do dve osobe sam u dobrim odnosima, jer su dobri ljudi, a ne zato sto su bivsi; ne loze me te price da MORAS po svaku cenu ostati u "dobrim odnosima".
Za mene je ponekad vrhunac "dobrog odnosa" kad me neko samo ostavi na miru.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Ja sam vecinom racionalna i ako vidim da neko nije zaljubljen u mene, ili je kako ti kazes veza nemoguca iz nekog drugog razloga - brzo me prodje. Tako da mogu da ostanem sa tom osobom prijatelj, prebacim se na to i zaboravim da je ikad sa moje strane i bilo nesto vise.

...
:pucaodsmeha:

:qqlele: ismejah se veceras otkako izvlacite stare teme ali ovo... :pucaodsmeha:

Dodje mi da uopste vise ne pisem postove kad vidim ove nekada napisane...
Korisnikov avatar
By new_queer
Ovo je valjda jednostavno,ako dobijete korpu a jos uvek ste zaljubljeni u onu/onog koja/i vam je tu korpu dala/dao od prijateljstva ce tesko sta da bude....ko uspe u tome svaka mu cast!!

Moja sestra je skoro prekinual visegodisnju vezu i decko je od nje zatrazio da budu prijatelji...a ona je njemu rekla da od toga nema nista i da je sada vreme za nove ´´prijatelje´´..u pravu je zar ne???
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!