Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By ciceron
Ma sve je to sranje. Posle neces znati kako da skines kile. Koliko imas godina?
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Kako misli$ necu moci da skinem kile? Zar cu se ugojiti ako budem dovoljno vezbao i tro$io kalorije? :boxer:
Nikada nisam imao problema sa tezinom, a $to se tiche ovih preparata ne mislim da se prozderavam njima. :gric:

E, da, imam 21 godinu.
Korisnikov avatar
By ciceron
Naravno da ces se ugojiti i ako vezbas. I ja sam sa 21 imao 57 kila a sada sa 26 ne znam vise sta cu sa kilama iako vezbam kao lud. Sve je to proces starenja...mada ima izuzetaka. Ti su uvek kao suva grana i ne pomaze im ni tona teletine i kila proteina dnevno. Kakav imas metabolizam?
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam za prirodno.

Stereotip, ali je tako.
Ne uzimam nista za plansko povecanje mase. Moj drug kada zeli da nabaci misice (uz tretanu, naravno), dnevno jede po 10 belanaca. Plus ishrana bogata drugim proteinima. Ali ta belanca, koliko vidim, obavezno.

Ja od dodataka samo Oligovit, ako se to racuna, i Ginko.
Vitamni C zimi, E leti...

I jabuka dnevno, koja vredi vise od sveg pobrojanog i nepobrojanog.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Prebacio ZvezdasBG-Moderator sporta
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Originally posted by ciceron
Naravno da ces se ugojiti i ako vezbas. I ja sam sa 21 imao 57 kila a sada sa 26 ne znam vise sta cu sa kilama iako vezbam kao lud. Sve je to proces starenja...mada ima izuzetaka. Ti su uvek kao suva grana i ne pomaze im ni tona teletine i kila proteina dnevno. Kakav imas metabolizam?
Imam brz metabolizam, I think.
Nemam 57 kg nego oko 75kg na visinu od 185cm.
Korisnikov avatar
By SouthSide
Pa ako uzimas, uzmi whey proteine, i pij to posle treninga,
i to ti sve ide u misice.

Ja ti iz licnog iskustva isto govorim, kad vezbam, pijem posle i super me oporavi od umora, a nisam dobio salo.

Ako imas brz metabolizam nemas problem
By Roland
orange, odabir dodataka ishrani zavisi od toga shta zelish da postignesh i koliko planirash da vezbash. ako ti je cilj nekih 4-5 kg (sto ima smisla) i planirash da redovno posecujes teretanu, whey protein nekog proverenog proizvodjacha ce pokazati rezultate veoma brzo.

mada, kao sto neko vec rece, isto mozes postici i prirodnom ishranom. u zavisnosti od toga koliki ti je body fat, trebalo bi da ocenish koliko masti treba da unosish u organizam. glavno je, naravno, da povecash unos proteina (belanca, pilece belo meso, mleko, nuts...).
sve ovo naravno mora biti praceno dobrim programom u teretani.

javi kakvi su ti ciljevi ili se konsultuj sa nekim ko se razume (i.e. ne ciceron) :)
(nemoj pocinjati/kupovati nista dok ne uradis malo temeljniji research...net, razgovor sa trenerom)

poz i srecno
By Roland
Originally posted by Clockwork Orange
Da li koristite neke od dodataka ishrani. Razmi$ljam da nabavim koncentrat proteina, pa me zanima kakva su va$a iskustava...
:teg:
whey protein. iskustva veoma pozitivna - u zadnjih chetiri meseca sam dobio 5 kg. chiste mishicne mase. imam 21g.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!