Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Gost
utorak, 10. maj, 19:30, bioskop REX, Jevrejska 16

QUEERING BG
+ beogradska premijera "?uvaj se sinjske ruke", najnovijeg filma Bore Leeja
+ promocija knjige "Poqueerene pri?e"
+ za?in ve?eri queer muzika bg DJ-eva i još poneki detalj

na promociji knjige u?estvuju: Jelisaveta Blagojevi? (Zenski studiji), Dušan Maljkovi? (gayten), Biljana Kosmogina (pobednica konkursa), Teofil Pan?i? (hopefully), Nataša Bodrozi? (voditeljka projekta queer price)
organizacija: (Para)queer kulturne menadžerke s Univerziteta umetnosti feat. "Queer Zagreb fesival".

Junak hrvatskog trash hita "?uvaj se sinjske ruke" Bore Lee, fenomen hrvatske off kinematografije, dolazi iz Sinja i snima filmove u kojima demonstrira svoje superiorne borila?ke veštine, uvijek na strani pravde. U najnovijem filmu pojavljuju se Sanja Doležal (ex Novi Fosili), BIH/HR rapper Edo Maajka i mnogi drugi Borini obožavatelji iz zagreba?ke "Mo?vare" i šire. Film je nastao pod rediteljskom palicom hrvatske (off) zvijezde, svestranog Marija Kova?a i prijatelja.
Projekt queer kratkih pri?a realizovan je u okviru meðunarodnog festivala "Queer Zagreb" tokom 2004. godine. Rezultat regionalnog natje?aja je zbirka "Poqueerenih pri?a" u koju je uvršteno 36 pri?a, uglavnom mlaðih autora iz Hrvatske, Bosne i Srbije.

(Queer kratka pri?a je projekt nastao iz želje za interaktivnim pristupom u promišljanju queera. Ideja je bila otvoriti prostor najširem definiranju pojma; pitanje (homo)seksualnosti postavljeno je rame uz rame s drugim "queer" pojavama u tranzicijskom društvu. Preko 350 pri?a sudjelovalo je u natje?aju, a radovi koji su uvršteni u zbirku vrlo su razli?iti: od pokušaja definiranja žanra gay pri?e do sasvim "obi?ne pri?e" koja bi mogla biti objavljena u svakoj drugoj zbirci. Sve je ovisilo o stavu i predožbi autora.)

Pošto se radi o queer dogaðaju, ne nadajte se standardnoj promociji.
By fencysmurf
Originally posted by Dušan Maljkovi?

inkognito promocija?!?!

dakle, divota jedna.... a ja svo vreme ziveo u uverenju da je za promociju bitno da sto vise ljudi sazna za to sto se promovise!

i posle se pitamo shto nam ovako ide...

:ccn:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by fencysmurf
Originally posted by Dušan Maljkovi?
inkognito promocija?!?!
dakle, divota jedna.... a ja svo vreme ziveo u uverenju da je za promociju bitno da sto vise ljudi sazna za to sto se promovise!
Pa ?im je svuda napisan i datum i vreme i mesto, zna?i da ?e što više ljudi saznati... mislim da ne-standardno zna?i da ?e biti jedan od onih hepeninga kada polivaju publiku hladnom vodom ili dohvate nekog iz publike pa ga vezuju trakama...
By fencysmurf
Originally posted by jukie
Pa ?im je svuda napisan i datum i vreme i mesto, zna?i da ?e što više ljudi saznati... mislim da ne-standardno zna?i da ?e biti jedan od onih hepeninga kada polivaju publiku hladnom vodom ili dohvate nekog iz publike pa ga vezuju trakama...
aj, pliz, sad kazi to naglas, onako, za sebe, pa nam javi jesi li poverovao u to sto si cuo!

:dm:
Korisnikov avatar
By tramp

:rida: i ja cu to da propustim
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by tramp
:rida: i ja cu to da propustim
Da li se to neslano salis, ili stvarno moram da te podsetim na sve one stvari koje neces da propustis?

Imaj milosti prema nama, ovde.
Korisnikov avatar
By Mahoney
ja pozvan kao autor jedne od nagradjenih i objavljenih prica, ali, ne dodjoh "zbog ranije preuzetih..." :cekam:

a bas sam hteo da dodjem, da se druzimo :grouphug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!