Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Lez? Bi? Hetero? Trans?

LEZ
79
53%
BI
59
39%
HETERO
7
5%
TRANS
5
3%
Korisnikov avatar
By Galateja
Angelina777- - - - - - - - - -ponekad se zaljubi u devojke,a muskarci je ne privlace

Atlona- - - - - - - - - - - - - -str8

Bigirl- - - - - - - - - - - - - - - bi bi bi bi bi

^Divlja^- - - - - - - - - - - - bi

Draco- - - - - - - - - - - - - - 100% okrenuta devojkama

Freya- - - - - - - - - - - - - -istrazuje,pretpostavlja da je bi

Galateja- - - - - - - - - - - -srecno biseksualna

gea- - - - - - - - - - - - - - - bi

gynarchy- - - - - - - - - - - -u strejt drustvu i zvanicnim situacijama se izjasnjava kao lez,inace je dyke

m..- - - - - - - - - - - - - - - -lez i latentno bi(mrzi je da objasnjava ovu kontradiktornost)

^mary^- - - - - - - - - - - - lez

ParisH.- - - - - - - - - - - - - trenutno lez

SUNNY GIRL- - - - - - - - - -istrazivala i istrazivala pa je shvatila da je lezbejka

Swanheart- - - - - - - - - - -opcija broj 2

TCoB- - - - - - - - - - - - - - -lez

the1whowished- - - - - - - 100% lezbejka

Tiyana- - - - - - - - - - - - - -latentna lez

tramp- - - - - - - - - - - - - - queer lezbejka

Val- - - - - - - - - - - - - - - - 100% lez

Visas Marr- - - - - - - - - - -bisex

Ovako su se izjasnile neke forumasice.Pozeljno bi bilo da 'cujemo' i ostale!

:redaljka: :redaljka: :redaljka: :redaljka: :redaljka:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja sam bi (glasala pre neki dan :lol: )...ali nisam sigurna, posto bih PRE bila sa devojkom nego sa tipom .... trenutan odnos 95:5 ...

Jel to znaci da sam lez? :rool:
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
What's in a name? that which we call a rose
By any other name would smell as sweet;
So a Girl would, were she not Girl call'd,
Retain that dear perfection which she owes
Without that title. A Girl, doff thy name,
And for that name which is no part of thee
Take all myself
By SUNNY B
Originally posted by xgirlx_bg
Ja sam bi (glasala pre neki dan :lol: )...ali nisam sigurna, posto bih PRE bila sa devojkom nego sa tipom .... trenutan odnos 95:5 ...

a-ha! :nazalost: :kiss: :bye:
Korisnikov avatar
By EYA
ulazem kviska :D
Korisnikov avatar
By Galateja

To znaci da si 'lezbejka u usponu'!:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By gea
[
hm, ja bih volela da znam sa cime se ne slazes jer je drugi deo mog posta vezan za objasnjenje termina "queer" i "queer teorija" koji nema veze sa mojim licnim stavom o bilo cemu nego sa upotrebom termina? Mislim jasno bi mi bilo da sad neko drugi kaze ja imam bolje objasnjenje (usta ne sumljam jer je "queer teorija" relativno nova vrsta teorije koja se jos uvek razvija pa se prema tome i shvacanje iste menja ...

i koja recenica te navela na razmisljanje (sad ti mene navodis na razmisljanje) :)

ili je to mozda neki drugi post?

meni je logicno da ljudi zele da se izjasne da su bisex jer to znaci i samoprohvacanje i odbijanje skrivanja i mislim da bisex osobe cesto moraju da trpe bifobiju i sa jedne i sa druge strane sto ih stavlja u prilicno neugodan polozaj ...
termin je prvo koristen kao uvreda za lezbejku (a ponekad i za str8 feministkinje), meni pada na pamet nas termin lezbaca mada nije bas isto
a sad na temu dyke:
termin moguce dolazi od Bodicea, kraljice Istocne Anglije koja se digla protiv Rimljana ali postoje i druga objasnjenja nastanka termina (o kraljici vidi na http://www.bbc.co.uk/cult/ghosts/charac ... icea.shtml

Termin je poceo da se koristi kao termin ponosa u politicke svrhe od strane lezbejki (i nekih str8 zena) koje su odlucile da preuzmu taj termin. Termin ima jacu politicku konotaciju nego termin lezbejka (moj komentar -mada je i to diskutabilno).

Neka lezbejska terminologija i diskusija o lezbejskom identitetu se moze naci na http://www.lesbianworlds.com/ koga ne mrzi da cita na engleskom

e sad ja imam pitanje ... zasto sam ja devojka [tramp] a ne samo tramp?
[/quote]

Hvala za ovaj prirucnik za neupucene. Bas imas zivaca
za
:zid:

Kada sam napisala da mi se cini da su lezbejke opterecenije, imala sam u vidu celokupnu kampanju koja se vodi u cilju da se od homoseksualno orijentisanih ljudi stvori nekakva grupacija, manjina, poseban drustveni sloj. Ne znam zasto i kako se sme koristiti seksualnost za takvo nesto! To je kao kada bismo mi sto spavamo na levom boku izasli na ulice sa natpisom PONOSNI NA SVOJ BOK. Postoji sintagma koja mi se jako dopada, a to je "intimni zivot". Neke stvari, ipak, treba zadrzati za sebe ili o njima pricati sa bliskim ljudima ili ovako na forumu (incognito :ninja: ). Sve se vise javno prica o seksu, a efekti su nikakvi- nastranosti, nasilja i teen abortusa sve vise. Mozda je to iz razloga sto su najozbiljnije "studije" na tu temu i dalje one u Chobanovim novinama, a i ovi nasi seksolozi se trude da sve upakuju u formu bestselera. Ne slazem se sa onim LGBTIQT... ili kako vec. Intersex??? Otkad to postoji?! (Gledala sam emisiju o jednoj zeni koja je samo spolja zena, a iznutra nije ni jedno ni drugo. U stvari, vise je musko posto umesto materice, jajnika,... ima kojekakve gonade. Da li je to, mozda, intersex?). Transseksualci su na ovom forumu slepi putnici. Kod njih se ne radi o seksualnoj orijentaciji prema drugima nego o seksualnoj prihvacenosti sebe. Ne znam da li se to i dalje smatra poremecajem, ali ce za mene uvek biti. Ljudi prime tudje organe, pa ih ne odbace, a ovde odbacujes celog (svog i jedinog) sebe od rodjenja! Kod "Sanje" na RTL-u je bila jedna trans devojka. Bas simpaticna, a mogla bi se od nje napraviti i dobra riba, ali.... eto... nije se dalo!

E,sad! Kako da ti odgovorim zasto sam napisala devojka [tramp]. Ovako: bez obzira da li sa nekim razgovaram preko telefona ili mu pisem, moram da ga zamislim. Ako je u pitanju neko koga ne poznajem, zamisljam (ako je zensko) da je mojih godina, moje visine, obrazovanja... Posto o tebi, je l' da, ne znam nista, stvorila sam fotorobota na osnovu tvog posta upucenog meni. Kako si rekla da radis na doktoratu, pretpostavila sam da si u cetvrtoj deceniji zivota (ode moja teza da si mi vrsnjakinja!); kako si napisala da si lez, pretpostavila sam da si neudata; kako ti je tema seksualnost kao socioloski fenomen, pretpostavila sam da se bavis sociologijom ili socioloskom psihologijom (ili psiholoskom sociologijom :kakodane: ); kako si uzela nik "tramp", pretpostavila sam da se zoves Ivana. Nije mi stalo da ovo bude tacno. Jednostavna mi je potrebna slika, a ne samo nik.

Da li te je uvredilo "devojka[tramp]" ili bilo sta u postu???
Korisnikov avatar
By mary
[/quote]
Kada sam napisala da mi se cini da su lezbejke opterecenije, imala sam u vidu celokupnu kampanju koja se vodi u cilju da se od homoseksualno orijentisanih ljudi stvori nekakva grupacija, manjina, poseban drustveni sloj. Ne znam zasto i kako se sme koristiti seksualnost za takvo nesto! To je kao kada bismo mi sto spavamo na levom boku izasli na ulice sa natpisom PONOSNI NA SVOJ BOK. Postoji sintagma koja mi se jako dopada, a to je "intimni zivot". Neke stvari, ipak, treba zadrzati za sebe ili o njima pricati sa bliskim ljudima ili ovako na forumu (incognito :ninja: ). Sve se vise javno prica o seksu, a efekti su nikakvi- nastranosti, nasilja i teen abortusa sve vise. Mozda je to iz razloga sto su najozbiljnije "studije" na tu temu i dalje one u Chobanovim novinama, a i ovi nasi seksolozi se trude da sve upakuju u formu bestselera. Ne slazem se sa onim LGBTIQT... ili kako vec. Intersex??? Otkad to postoji?! (Gledala sam emisiju o jednoj zeni koja je samo spolja zena, a iznutra nije ni jedno ni drugo. U stvari, vise je musko posto umesto materice, jajnika,... ima kojekakve gonade. Da li je to, mozda, intersex?). Transseksualci su na ovom forumu slepi putnici. Kod njih se ne radi o seksualnoj orijentaciji prema drugima nego o seksualnoj prihvacenosti sebe. Ne znam da li se to i dalje smatra poremecajem, ali ce za mene uvek biti. Ljudi prime tudje organe, pa ih ne odbace, a ovde odbacujes celog (svog i jedinog) sebe od rodjenja! Kod "Sanje" na RTL-u je bila jedna trans devojka. Bas simpaticna, a mogla bi se od nje napraviti i dobra riba, ali.... eto... nije se dalo!
[/quote]

NO COMMENT!
Korisnikov avatar
By tramp

Hvala za ovaj prirucnik za neupucene. Bas imas zivaca
za
prefesionalna deformacija... predajem na fax-u pa se stalno zabavljam sa :zid: srecam povremeno naletim na :sunce: pa sve to vredi truda
Kada sam napisala da mi se cini da su lezbejke opterecenije, imala sam u vidu celokupnu kampanju koja se vodi u cilju da se od homoseksualno orijentisanih ljudi stvori nekakva grupacija, manjina, poseban drustveni sloj. Ne znam zasto i kako se sme koristiti seksualnost za takvo nesto! To je kao kada bismo mi sto spavamo na levom boku izasli na ulice sa natpisom PONOSNI NA SVOJ BOK.
kad krenu da biju ljude jer spavaju na levom boku, kad krenu da im zabranjuju da se vencavaju medjusobno, da imaju decu, kad krenu da otpustaju ljude zbog toga sto spavaju na levom boku ja cu biti prva da izadjem na ulice i podrzim njihova prava (mada ja ne spavam na levomboku) a do tad je ova uporedba "kriva analogija"
Postoji sintagma koja mi se jako dopada, a to je "intimni zivot". Neke stvari, ipak, treba zadrzati za sebe ili o njima pricati sa bliskim ljudima ili ovako na forumu (incognito :ninja: ).
a da onda i str8 populacija prestane da prica o svojoj intimi, necu da mi bilo koja str8 prijateljica kaze da ima decka, necu da se na tv-u pustaju filmovi sa str8 ljubavnim pricama i necu da vidim muskarca i senu kako se drze za ruke ... naravno da to nije tako ali poenta je ako mogu oni zasto ne mogu ja? nije to javna prica o mom intimnom zivotu - to je prica u kojoj ja postojima nisam izbrisana i potisnuta u nepostojanje
Sve se vise javno prica o seksu, a efekti su nikakvi- nastranosti, nasilja i teen abortusa sve vise.
i kakve to sad veze ima sa gay pravima?
Mozda je to iz razloga sto su najozbiljnije "studije" na tu temu i dalje one u Chobanovim novinama, a i ovi nasi seksolozi se trude da sve upakuju u formu bestselera.
ja ne znam sta ti to citas??? ali ozbiljne studije se ne traze po modnim casopisima....
Ne slazem se sa onim LGBTIQT... ili kako vec. Intersex??? Otkad to postoji?!
od kako ima ljudi ... vecina starogrckih proroka su bili intersex jer su imali poseban status u starogrckoj zajednici (primer iz literature Tiresija u Edipu od Sofokla)

(Gledala sam emisiju o jednoj zeni koja je samo spolja zena, a iznutra nije ni jedno ni drugo. U stvari, vise je musko posto umesto materice, jajnika,... ima kojekakve gonade. Da li je to, mozda, intersex?).
intersex su ljudi koji su rodjeni sa karakteristikama obadva pola, recimo glumica Jamie Lee Curtis
(za vise mozes videti http://www.suspectthoughts.com/twisted5.htm )
Transseksualci su na ovom forumu slepi putnici. Kod njih se ne radi o seksualnoj orijentaciji prema drugima nego o seksualnoj prihvacenosti sebe. Ne znam da li se to i dalje smatra poremecajem, ali ce za mene uvek biti. Ljudi prime tudje organe, pa ih ne odbace, a ovde odbacujes celog (svog i jedinog) sebe od rodjenja! Kod "Sanje" na RTL-u je bila jedna trans devojka. Bas simpaticna, a mogla bi se od nje napraviti i dobra riba, ali.... eto... nije se dalo!
e vidis a po meni su osobe pune predrasuda na ovom forumu slepi putnici ... ali sta ces na ovom svetu ima nas raznih
E,sad! Kako da ti odgovorim zasto sam napisala devojka [tramp]. Ovako: bez obzira da li sa nekim razgovaram preko telefona ili mu pisem, moram da ga zamislim. Ako je u pitanju neko koga ne poznajem, zamisljam (ako je zensko) da je mojih godina, moje visine, obrazovanja...
sto je vrlo neverovatno...
Posto o tebi, je l' da, ne znam nista, stvorila sam fotorobota na osnovu tvog posta upucenog meni. Kako si rekla da radis na doktoratu, pretpostavila sam da si u cetvrtoj deceniji zivota (ode moja teza da si mi vrsnjakinja!);
ccc greska imam tacno 30 godina sto me postavlja na granicu izmedju 3 i 4
kako si napisala da si lez, pretpostavila sam da si neudata;
opet greska imam muza koji je gay :zvizdi:
kako ti je tema seksualnost kao socioloski fenomen, pretpostavila sam da se bavis sociologijom ili socioloskom psihologijom (ili psiholoskom sociologijom :kakodane: );
pozorisna umetnost sa fokusom na performans studije
kako si uzela nik "tramp", pretpostavila sam da se zoves Ivana. Nije mi stalo da ovo bude tacno. Jednostavna mi je potrebna slika, a ne samo nik.
opet greska ... tramp znaci skitnica na engleskom a posto se ja puno selim i skitam taj mi nick pristaje
Da li te je uvredilo "devojka[tramp]" ili bilo sta u postu???

ne samo me zanimalo insistiranje na rodnom oznacju
a ono sto je uvredljivo se nije odnosilo na mene licno nego na tvoje predrasude o intersex i trans osobama koje ja iskreno verujem proizilaze iz tvoje neupucenosti i licnom nepoznavanju mnogih trans, ili intersex osoba ... (bez uvrede :) )
Korisnikov avatar
By Atlona
Originally posted by TheCurseofBlondie
Originally posted by the1whowished
a zanima me sta str8 devojke ona ovde rade ;)
mislim...zasto ih zanima ovaj forum ako su str8?!?!
Zasto da ne, ne...ne kapiram zaista?
:teletabisi:
Ljude interesuje, ljudi zele da nas omalovaze ili podrze. Therefore, welcome.
ne kazem da nisu "welcome" nego me zanima zasto ih zanima...
Ovako:imala sam jednu drugaricu koja je uvek govorila da je str8, imala je i decka tada.
I uvek je sa nama izlazila u szenu i bila jedina strejterka u krugu.
I cak su se devojke kladile za koje vreme ce zavrsiti sa devojkom u krevetu :) )
Ali ono nista...uglavnom ja sam odustala od mog misljenja i rekla sebi, okej onda je valjda stvarno 100% str8!
I onda, jedno vreme nisam bas tamo izlazila i ona mene nazove(duze vremena je nisam videla)da se nadjemo.
I mi odemo na pice i bla bla i ona meni kao:moja devojka ovo, ono...a ja STA???
A ona, pa da imam devojku i smeje se...ja se sokirala jer stvarno sam bila ubedjena posle svega toga da JE str8...i ona meni da su je uvek privlacile devojke ali nije htela to sebi priznati itd itd...Uglavnom zato pitam ;)

Osecam se malo prozvano :)
Zasto sam ovde na forumu? Pa, imam puno prijatelja koji su gej, radila sam neke stvarcice vezane za ovu tematiku, javno podrzavam ideje o ravnopravnosti itd itd. Ne znam da li je sve ovo da pokrije moju jos neotkrivenu zelju da budem sa nekom zenom/devojkom :) nikad se ne zna... mozda se u nekoj 35-oj ludo zaljubim u neku zenu :trep:
Korisnikov avatar
By tramp
pazi se zarazno je :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by SUNNY GIRL

a-ha! :nazalost: :kiss: :bye:
Pa mozda i jesam :njanjanja: ............... :pucaodsmeha:

Originally posted by galateja

To znaci da si 'lezbejka u usponu'! :pucaodsmeha:
Daj onda promeni tamo...povlacim svoj glas :roflmao:
Korisnikov avatar
By hush
eto...ja sam lez..
ali iskreno, ponekad me nervira bi, otkud znam, valjda tako reaugujem zbog izjava koje sam skoro cula od moje ex..
koja je bi, naravno...
prosto mi je bilo smesno da slusam kako naprasno moze da naidje neki tip u koga ce se ona zaljubiti...
eh, bilo je tako slatko slusati je...
jos se brani i jos ne moze da prihvati ko je...
:hekla:
By Bombina
Molim cenjene forumasice zarad statistike i mog prosirenja znanja o vama da glasate i da se javno deklarisete.Bilo bi pozeljno da date neki komentar o svom seksualnom opredeljenju i o preostala tri.
Unapred hvala!
:novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar:
nije dovoljno ko moze da glasa
nisu svi
By Bombina
Molim cenjene forumasice zarad statistike i mog prosirenja znanja o vama da glasate i da se javno deklarisete.Bilo bi pozeljno da date neki komentar o svom seksualnom opredeljenju i o preostala tri.
Unapred hvala!
:novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar: :novinar:
jesu svi dovoljno glasali al nisu svi
By Bombina
imala sam devojaka,pa veza je bilo na kratko
bez veze
eto nisam nasla ta osobu
:bye:
Korisnikov avatar
By gea
Za "tramp".
Krecem od nazad.
Nemam nikakvih predrasuda prema trans i intresex osobama (ove poslednje i dalje ne poimam. Zasto je J.L.Curtis intersex? Ne moras mi odgovarati, sad sam videla da si postavila link,pa cu se informisati). U detinjstvu (do svoje 15. godine) sam se druzila sa jednom devojcicom koja je zelela da bude musko i skroz mi je bila draga. Ali, izgleda da smo je svi pre prihvatili takvu kakva jeste nego sto je ona sebe. Prolazila sam kroz slican period, ali je mene pubertet "izlecio" od zelje da svojoj rodbini izigravam dugo zeljenog unuka.
Nisam ja insistirala na rodnoj pripadnosti. U tvom profilu stoji "Rod:Zenski"! U mom ne. Boze, ovde covek mora da gleda 4 dimenzije onoga sto pise!!! Bez ikakvih konotacija sam napisala "devojka" i vec smrdim na ovom forumu. Znam da prevedem sa engleskog i sa jos 2 jezika, hvala, ali sam htela da izbegnem: a sto insistiras da sam skitnica?

Hm, sta citam? Vrlo skromno: ono sto mi je potrebno za magistarske studije i struku, ono sto spada u beletristiku i ono sto je vezano za moj hobi i interesovanja izvan struke. Seks, seksualnost i sve oko toga mi nije ni hobi ni struka, pa ono sto procitam u romanima, na internetu (kao sto sam procitala zahvaljujuci tebi) i dozivim licno su moj izvor saznanja.

Gay pravima??? Ne znam kakve veze ima ono sto sam napisala sa gay pravima niti bocno polozenih spavaca. Nisam ni razmisljala o gay pravima. A kad si ih vec pomenula, zasto se ne govori o ljudskim pravima umesto o gay pravima? To mi je mnogo logicnije, a mogu i da ti to (strucno) obrazlozim ako te interesuje.

Ono sto si mi odgovorila na pasus vezan za "intiman zivot"..., pa potpuno se slazemo jedna sa drugom u tom delu i ne treba dalje da tupim o tome. Citas mi misli!

E pa, Skituljko, mislim da sam bila iscrpna koliko i ti. Ako si ulovila neku predrasudu, ne sumnjam da ces me njom!:sekirica:
Korisnikov avatar
By Galateja
Angelina777- - - - - - - - - -ponekad se zaljubi u devojke,a muskarci je ne privlace

bombica- - - - - - - - - - - - imala je devojke

EYA- - - - - - - - - - - - - - -ulaze kviska

gynarchy- - - - - - - - - - - -u strejt drustvu i zvanicnim situacijama se izjasnjava kao lez,inace je dyke

hush- - - - - - - - - - - - - - -lez

Kulturni jelen- - - - - - - - - What's in a name?

m..- - - - - - - - - - - - - - - -lez i latentno bi(mrzi je da objasnjava ovu kontradiktornost)

SUNNY GIRL- - - - - - - - - -istrazivala i istrazivala pa je shvatila da je lezbejka

xgirlx_bg- - - - - - - - - - - -lezbejka u usponu

:redaljka: :redaljka: :redaljka: :redaljka: :redaljka:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by gea
Za "geu".
Prolazila sam kroz slican period, ali je mene pubertet "izlecio" od zelje da svojoj rodbini izigravam dugo zeljenog unuka.
dosta ljudi prodje kroz taj period ali ima onih koji ne prodju, vecina ljudi koji prolaze kroz hormon terapije i operacije nisu tinejdzeri jer koliko ja znam vecina zemalja ceka da je osoba potpuno fizicki razvijena pre nego sto dozvole takve stvari
Nisam ja insistirala na rodnoj pripadnosti. U tvom profilu stoji "Rod:Zenski"! U mom ne. Boze, ovde covek mora da gleda 4 dimenzije onoga sto pise!!! Bez ikakvih konotacija sam napisala "devojka" i vec smrdim na ovom forumu.
meni je zao ako si ti moje pitanje razumela kao napad ... ja sam stvarno samo bila radoznala a ne uvredjena i nisam htela da te optuzim da "smrdis" a i da jesam nisam ja ideoloski cenzor ovog foruma, na kraju krajeva moje misljenje je samo moje i sigurno ima tu ljudi koji se slazu sa tobom
Znam da prevedem sa engleskog i sa jos 2 jezika, hvala, ali sam htela da izbegnem: a sto insistiras da sam skitnica?
bez uvrede ja ne zelim da anglocentricki zakljucujem da svi moraju da razumeju engleski pogotovu na forumu koji nije namenjen za englesko govorno podrucje
zar sam insistirala da si ti skitnica? ja to o sebi ... jer skitam i filozofski i ideoloski i fizicki i emotivno i sexualno po ovoj planeti
Hm, sta citam? Vrlo skromno: ono sto mi je potrebno za magistarske studije i struku, ono sto spada u beletristiku i ono sto je vezano za moj hobi i interesovanja izvan struke. Seks, seksualnost i sve oko toga mi nije ni hobi ni struka, pa ono sto procitam u romanima, na internetu (kao sto sam procitala zahvaljujuci tebi) i dozivim licno su moj izvor saznanja.
opet izvini, meni seks seksualnost i tako to nisu bukvalno struka ali su veliki deo onoga o cemu pisem (pozorsite, javna nastupanja i istupanja)
Gay pravima??? Ne znam kakve veze ima ono sto sam napisala sa gay pravima niti bocno polozenih spavaca. Nisam ni razmisljala o gay pravima. A kad si ih vec pomenula, zasto se ne govori o ljudskim pravima umesto o gay pravima? To mi je mnogo logicnije, a mogu i da ti to (strucno) obrazlozim ako te interesuje.
ja mislim da se moze govoriti i o opstim ljudskim pravima kao i o individualnim pravima grupa, kada na svetu svi budu vidjeni kao jednaki moci cemo se odmaci od grupnih prava... ja inace ne podrzavam segregaciju ali mislim da postoje odredjeni problemi sa kojima se oni koji su vidjeni kao pripadnici odredjene grupe suocavaju (cak i ako oni sami sebe ne vide kao deo grupe) tako da je meni recimo manje bitno istaci da sam lezbejka u nju jorku na svom faxu gde me niko nece maltretirati zbog toga nego u grupi ljudi (kao recimo na jednom partiju na kom sam bia pre par dana) koja prica da nas sve treba pomlatiti ...
E pa, Skituljko, mislim da sam bila iscrpna koliko i ti. Ako si ulovila neku predrasudu, ne sumnjam da ces me njom! :sekirica:
ma necu te :sekirica: nisam ja bas toliko nasilna :bouncy:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by EYA
ulazem kviska :D
Ja ulažem pišu, pa da budem lezba :tetka: ..i to ona od 101% :pickme:
By SUNNY B

meni skidaj ovo silno istrazivanje, nista ja nisam istrazivala nego mi se kazalao samo, tj. fellow iz klupe, tako da meni stavi tamo : sunny girl - lez ( drugarica iz klupe joj je otvorila oci), i to 100% lez, a tipovi su ionako dosadni (gorandjela, ne javljaj se, ti si lez)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
xgirlx_bg- - - - - - - - - - - -lezbejka u usponu

I meni isto promeni... stavi : xgirlx_bg - lez :durenje:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Mushkarce ne mogu da TRPIM, zene mogu da volim :) i shta sam sad ja....pa verovatno lez:) Mada mi se chini da cu biti lez tek kad se autujem roditeljima, malo blentavo zvuchi ali to je ono konachno naglas izrecheno.
Korisnikov avatar
By Galateja

bombica- - - - - - - - - - - - imala je devojke

EYA- - - - - - - - - - - - - - -ulaze kviska

hush- - - - - - - - - - - - - - -lez

Inner-Smile- - - - - - - - - - muskarce ne moze da trpi,zene moze da voli

Kulturni jelen- - - - - - - - - What's in a name?

sanjalica- - - - - - - - - - - -bi

SUNNY GIRL- - - - - - - - - -100%lez (drugarica iz klupe joj otvorila oci)

xgirlx_bg- - - - - - - - - - - -lez (u usponu-prim.aut.liste!)

:serlok:

:redaljka: :redaljka: :redaljka: :redaljka:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Neeeeeeeeeeeeeeeee promeni

xgirlx_bg .................. lez :durenje:
Korisnikov avatar
By Galateja
Neeeeeeeeeeeeeeeee promeni

xgirlx_bg .................. lez :durenje:
:njanjanja: :rotflmao: :kasalj:
Korisnikov avatar
By gea
zar sam insistirala da si ti skitnica? ja to o sebi ... jer skitam i filozofski i ideoloski i fizicki i emotivno i sexualno po ovoj planeti

Ne, nisi shvatila. Htela sam da izbegnem tvoje pitanje upu?eno meni: "Zašto insistiraš...". Ma, nije važno!

me niko nece maltretirati zbog toga nego u grupi ljudi (kao recimo na jednom partiju na kom sam bia pre par dana) koja prica da nas sve treba pomlatiti ...

Ho?eš li prepri?ati, molim te, ovaj deo malo opširnije. Možda je izvan teme, ali nema veze, pri?aj, pri?aj, pri?aj,.... tj. piši, piši, piši...

P.S. Propustila sam da prokomentarišem deo tvog pretposlednjeg posta u kome spominješ fizi?ke nasrtaje na gay ljude. prvo sam mislila da misliš na naše ulice, ali, evo, spominješ i NY u negativnom kontekstu. Ali, kako se moje skitanje ograni?ava, na žalost, na ove prve, zaklju?ila sam da je situacija kod nas zaista o?ajna. Masa, prolaznici (slu?ajni ili ne) ?e reagovati nasilni?ki, pardon, zaštitni?ki u odbranu javnog morala (ma šta on bio), ali se ne?e mešati u tuðu privatnost kada bi videli silovanje, tu?u ili, ne daj, Bože, zlostavljanje deteta. Živim u gradu za koji sam mislila da je tolerantan i prosve?en, ali ima izuzetaka koji ?e prerasti u pravilo, a pravilo ?e postati izuzetak. Tako da bismo i mi, populacija levog boka, bili maltretirani pitanjima: Ko vas pla?a? Idite u Holandiju, pa spavajte na levom boku, bolesnici jedni!:D
Korisnikov avatar
By Gothrose
a zanima me sta str8 devojke ona ovde rade ;)
mislim...zasto ih zanima ovaj forum ako su str8?!?!
Well,ja bih mogla da se isto izjasnim kao str8 jer sve veze koje sam imala bile su iskljucivo sa tipovima.Tako mu dodje da sam hetero.Ali mene buni ovaj Blondie's citat.Mislim ja o tome vec dugo vremena-sta ja radim ovde ako sam 100% str8,sto ne odem na neki drugi forum,ima ih koliko hoces i registrovana sam u mnogima?A ja sve na GS non-stop....

Jel postoji latentni bi?Ja mogu svasta od sebe da ocekujem pa sam se i opredelila za tu opciju-BI. :grin:

Valjda ima razlog zasto sam 'simpatizer' ove da ne kazem populacije,na zalost marginalizovane od strane "normalnih"(a sta pa i znaci-biti 'normalan'?) i smatram da je to sasvim normalna stvar-biti gay,lez,bi...eto.

:lukavi:
By Gost
Ja ?em glasam tek kad napravite registarske brojeve za svaku opciju, sa sve klasama i podklasama, pa da mogu da pošaljem predlog republi?koj vladi da se pomenuto indeksiranje unese u li?ne karte (al' da bude optional)pa ako odbiju da po?nem da pišem protes'na pisma po novine... :alien: :cigareta:

Alaj je loše no?u pisati u?enja?ke radove... :iskolacen:
By SUNNY B
Originally posted by Cat Claw
Ja ?em glasam tek kad napravite registarske brojeve za svaku opciju, sa sve klasama i podklasama, pa da mogu da pošaljem predlog republi?koj vladi da se pomenuto indeksiranje unese u li?ne karte (al' da bude optional)pa ako odbiju da po?nem da pišem protes'na pisma po novine... :alien: :cigareta:

Alaj je loše no?u pisati u?enja?ke radove... :iskolacen:
mama oce kaki nece kaki.... :cita: :zvizdi:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!