Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Arheolog ili pevačica/plesačica.
Tajna agentica (tajno, obviously) i psihijatrica (javno).

Glazba i film su kroz djetinjstvo također uvijek bili prisutni u željama.

Obožavala sam seriju "Na tajnom zadatku". Tamo je glavni lik bio model i tajni agent.
I dan danas gajim posebu naklonost prema muškim modelima i temama o tajnim agentima.
Psihijatrija se pak modificirala u humaniji oblik - psihoterapiju.

Slika

Od svih želja, samo jednu jasno čujem kao životni poziv. Kanim mu se odazvati. :)
Korisnikov avatar
By Macan86
hmmm prvo sam hteo da budem William Riker iz Zvezdanih Staza...Ne znam zašto mi je taj lik bio tako kul da sam hteo da budem baš takav kad porastem...Nisam sigurann dal je to bilo zbog brade il zbog toga što je onako jebački jahao stolice umesto da sedne normalno ko sav normalan svet :D
Onda peta Nindža Kornjača...Spidermen...Batman...Ludi naučnik(sa velikim laserskim topom)...Tommy iz Moćnih Rendžera...
Lekar,Veterinar...Slikar...
Mogao sam da budem bilo šta od ta zadnja tri da sam sam se samo malo potrudio ...a na kraju završio kao trgovac :nazalost:
Korisnikov avatar
By Hys.
izmedju ostalog, glumica. malko sam i radila na tome.

zapravo i dalje mislim da nisam bez tog talenta sasvim
Sve, sva cula nekako da zadovoljim
Kad sam se trebao opredeljivati za nesto mucilo me to
Jer moras se odreci necega sto volis zarad necega u cemu zelis da se dokazes
Neko kaze ostvaris, ali ostvaren sam bio i kao dete, valjda je sreca to, biti srecan u frejmovima

I nasao sam resenje, zivot je film i nije bitna glavna uloga, vec dobra, u svom filmu uvek ti mozes sam birati uloge
Nije sve tu moglo stati pa sam pisao nastavke.
E nastavci znaju pokvariti sve, ako vuces dugo odredjenu ulogu muci te to
Krece los film koji ti je mucno gledati
Svaki film mora biti za sebe, svega se moras osloboditi pre nego udjes u novi.
Nosis samo sebe.
Korisnikov avatar
By LeBolle
petao ^^ :facepalm: (imao sam bas zanimljivo interesovanje sa 7 god)
Korisnikov avatar
By Andre87
lekar,geneticar,hemicar...rastvarao sam flomastere i svakakvu drugu hemiju i muckao..zatim drzao sam copor macaka u dvoristu i posmatrao pravila nasledjivanja..i postojao je neki metabolicki poremecaj koji se sa vremena na vreme pojavi u leglu (recesivno) i ti macici su uvek umirali..otkazivala im je jetra usled nemogucnosti razgradnje nekog akumulata...nisam ispitao kog
Korisnikov avatar
By Night
Nekako nikad nisam imao neku posebnu zelju. Sasvim sam bio zadovoljan sto sam dete.

*Mada sasvim je moguce da samo serem, i da se ne secam sta sam hteo
Korisnikov avatar
By Sevast
Astronaut... pa sam zatim hteo da se bavim meteorologijom.... pa farmaceut....

Ali oduvek sam imao afiniteta prema hemiji. Kao mali sam krao plavi kamen od mojih koji su ga koristili za zaštitu vinove loze.. Jednom prilikom sam ubacio par malih eksera u čašu sa nešto (tada ne znajući šta je rastvor ^^) plavog kamena, čuo da neko nailazi i brzo sakrio ispod nekog radnog stola u pomoćnoj zgradi... Kada sam sutradan proverio, ja se zapanjio kako se sve to obojilo u plavo-zeleno. Dan kasnije već je bilo žuto-zeleno... a ekseri "zarđali".... Par godina kasnije dobio sam odgvor na svoj eksperiment...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!