Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

kako mislite da pravite decu?

ne mislim
43
22%
mislim, ali ne znam
35
18%
sporazum sa gejem/lezbejkom
39
20%
pre bih usvojiola
25
13%
klinika/anonimni donator
26
13%
drugo
29
15%
Korisnikov avatar
By bern
ne znam da sam ovo već iznosio, i nadam se da neće zvućati kao flajmovanje, ali često se pitam koliko je želja za potomstvom zapravo skrivena homofobija, i da li bi bolji roditelji bili ovi što djecu "žele pa žele" ili ovi što djecu "baš i ne vole"...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Познајем сад већ, хвала богу, доста геј родитеља, то је много охрабрило. Али уопште не могу да осмислим још увек свој модел, тј. наш, и начин.
Korisnikov avatar
By 2kune
djeca se prave na sljedeći način:

ad 1) muška djeca se prave od praha zemaljskog na svoju sliku i priliku pa im se na nosnice udahne živa duša.

ad 2) ženska djeca se prave od rebaraca muške djece.

jednostavno, zar ne? :snob:
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2590017#p2590017]2kune napisao:[/url]djeca se prave na sljedeći način:

ad 1) muška djeca se prave od praha zemaljskog na svoju sliku i priliku pa im se na nosnice udahne živa duša.

ad 2) ženska djeca se prave od rebaraca muške djece.

jednostavno, zar ne? :snob:
čuo sam da postoje i neka ženska deca koja su takođe napravljena od praha. aLI LITeralno me nemoj tumačiti, tj. uzimati za reč.
Korisnikov avatar
By 2kune
ima, ima... ali ta su u popravnom domu... :opatica:
Korisnikov avatar
By designer
Glasao pod jedan.
Ne mislim da cu ih imati. Volim ih, ona jos vise vole mene, ali kod mene je problem sto ta ljubav "nestane" posle odredjenog vremena, i onda pocnu uzasno da me nerviraju! Imam dva mala cudovista u porodici, pa kad se uzelim glupiranja sa njima provedem pola sata, sat sa njima, i meni dosta. Onda se povlacim u svoje odaje!
Korisnikov avatar
By 2kune
jebo te matrix... to je već niža instanca... zaboravljaš oracle... božek je i jedno i drugo...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ako bi ikad došlo do toga proučila bih malo onu metodu sa tri roditelja (2 majke 1 otac donator) što su izmislili da spreče prenošenje neke genetske bolesti zaboravila sam. to bi mi bilo kul
ako to ne valja onda usvajanje

obe varijante pod uslovom da živim u nekoj normalnijoj zemlji/ ili da sam bahato bogata
Usvojila bih. Nikad mi nije značilo to neko krvno srodstvo. Ali eto, mnogim ljudima je bitno. Ne znam, nikad nisam gledala na bilo koga iz sopstvene porodice na taj način. Uvek sam bila potpuno operisana od tog osećaja.
Osećala sam naravno i dalje povezanost koja se razlikovala od prijateljstva, bliskosti ali nikad je u glavi nisam povezala kroz zajedničku krv.

Od malena sam se čudila zašto svi ljudi ne usvajaju i zašto to u modernom društvu nije norma kad već dugo nema toliko mesta.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Klasičnom metodologijom /penetracija i ejakulacija u vaginu/, mislim da bi bilo izvodljivo. Ako odabrana majka mog deteta ne bude želela na taj način, onda ću da izdrkam u neko čanče, a ona nek vidi kako će to da turi u sebe :lol:

Inače, ne planiram nikakvu decu trenutno, ovo gore je samo akademsko razmatranje :)))
Korisnikov avatar
By Taki
moja draga i ja ne želimo decu. pre 5, 6 godina sam jedva čekala da imam dete, sad kako sam starija jok. slatka su deca bla bla bla buci buci bu i to ali ne bre. da se ima dete tek koliko da se ima nije nikakvo rešenje. treba da budeš roditelj tom detetu, da ga izvedeš na pravi put. to dete treba da bude dobar čovek, da bude neko i nešto u životu. ni ona ni ja ne znamo kako ovo sve "preneti" u to dete. njeni i moji roditelji znali kako se to radi. naše dete bi bilo verovatno neka pijandura, narkoman, kriminalac.
Korisnikov avatar
By LeBolle
(nzm jel neko vec prethodno pisao nesto slicno, tako da se izvinjavam unapred ukoliko li je ovaj komentar vec postavljen ^^ )
Postoji istrazivanje na kojem medicinski strucnjaci i geneticari iz Japana i SAD rade, uglavnom (da ne duzim) uspesno su napravili decu (mladunce pacova) koristeci samo spermu muskih pacova (bez potrebe jaja zenki, naravno i dalje je trebala materica zenke za razvice mladunaca, ovo je odradjeno 2009 god), ali postoje i noviji rezultati koje nisam nesto gledao (bazirani na stem cell istrazivanju) tako da mozete sami proveriti dokle su stigli sa istrazivanjem i eksperimentima- uspesni eksperimenti na sisarima (pa i ljudima) se i dalje odvijaju i usavrsavaju, tako da postoji verovatnoca kako li govore da ce LGBT parovi moci da imaju geneticki sopstvenu decu bez potrebe donora, usvajanja i drugih trenutnih metoda...

evo linkovi sajtova koje sam pregledao i onih koje su do skoro objavljeni pa ko je zainteresovan moze sam da baci pogled u detalje i sazna vise o ovome:

http://www.chromosomechronicles.com/200 ... x-couples/" target="_blank

http://gayfamilyvalues.blogspot.rs/2010 ... r-off.html" target="_blank

http://time.com/3748019/same-sex-couple ... -children/" target="_blank

https://www.queerty.com/same-sex-couple ... y-20150224" target="_blank
Korisnikov avatar
By Madonna
Usvojite dete, spasite planetu jebo vam pas mater pacovsku
Hehe shalimse
Korisnikov avatar
By LeBolle
hahahahaha, znao sam
bas sam nekako mislio da ces ti prokomentarisati na ovo :misli: :spin:

bdw, za usvajanje sam dece (sve jedno mi da li je moje ili tudje), voleo bi ga bez obzira!
ova tema me nekako podsetila na od pre dok me je ovo bas interesovalo pa sam hteo da prokomentarisem :spin:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!