Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
Slika
Nijedan film koji sam do sada gledao nije imao bolji plot twist/završetak.
Korisnikov avatar
By Macan86
malo pre smo ja i jedan drug gelddali ghost in the shell
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Pad u raj (2004)

Meni se svidelo to obesmišljavanje ksenofobije i glumci su bili vrlo šarmantni. :ceca:

8.5/10
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Slika

Gore sranje skoro ne pogledah, waste of time and money. Ne preporucujem nikom
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Dap, jako, jako los. Prva polovina filma je krenula da obecava svasta nesto, te je zato bio iole zanimljiv, a onda od polovine serija facepalma, cringy scena, jadnih pokusaja da nas nasmeju, a kada to ne uspe pokusaju da objasne salu koju smo ustvari razumeli a nije nam uopste bila smesna. Sto film vise odmice, sve se dublje i dublje zakopava. Pricu ne da nema nikakvu, nego je nema uopste. Izvukli neke zlikovce iz guzice, cisto koliko da ima kao neki plot. Scene su poslednjih pola sata toliko predvidive, nezanimljive, pune loseg CGI-a da sam sebi hteo da iskopam oci, i ne prisustvujem, bar vizuelno, tom mucenju. Da sam bio sam vec na pola filma bih otisao kuci.
Na RTL-u na deckovu zamolbu odgledao sa njim onaj X-Men Origins: Wolverine. Smorio sam se k'o plovka, ali sam opet sebi potvrdio da mi je actually najzanimljiviji Victorov lik.
Skroz nerazradjen film, manjkav scenario, ali cijenim da su nekima najbitniji specijalni efekti i Hughovi siljci. :ozbiljan:

2/10.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Jao, Liev u tom filmu :love:

Scenu kada Logan izbaci ademantium claws po prvi put, i Viktor kaze "Uuuuh, shiny." sam gledao mali milion puta i znam je napamet.

Inace, moj bivsi crni macak je po njemu dobio ime.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Drug me vec nedelju dana tera da gledamo Hateful Eight
Ne sumnjam ja sad u Tarantinove filmove, ali mi se neda sedeti 3 sata a da nije LoL u pitanju
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Slika
Kingsglaive: Final Fantasy XV
Najbolji intro za jednu igru. Animacija je toliko uznapredovala, šteta što nisu sposobni glasove tako da kreiraju, jer je prosto očigledno da neki likovi ni u ludilu ne bi zvučali tako kako zvuče.
Kao film, ništa posebno. Meh. Ali Nyx Ulric je :love:
  • 1
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!