- 14 Avg 2016, 23:45
Dakle, pitanje glasi da li biste startovali lika za koga znate da je redovni ''korisnik'' objekata iz naslova? U pitanju je kolega sa posla, cist, uredan, prezgodan, dobro se oblaci (mada sudeci po tekstovima koje sam citao na ovu temu, to apsolutno nista ne mora da znaci). Inace, radimo u razlicitim sektorima tako da je prakticno nemoguce bilo na samom poslu zapoceti nesto, i zbog toga sam krenuo da razmisljam u pravcu nakon posla...Tipa na stanici, u prevozu itd. I jednom tako udjosmo u isti bus i posto je bila preguzva, a silazimo na istoj stanici nameravao sam da po izlasku nastupim... Medjutim njegov izlazak se desio nesto ranije. Na Zelenom vencu, ali ne radi presedanja na 56, vec je li, radi obilaska WC-a. Tad sam probao da iskuliram u glavi taj momenat, kao ma dobro, ide covek u toalet boze moj, medjutim posle par dana sam ga sreo tj video na Trgu kako prelazi ulicu i ulazi u... Naravno onaj kod Narodnog. I sad sam vec morao da prihvatim gorku cinjenicu da lik na koga se lozim obilazi glibave vonjave toalete po Beogradu... E sad, vracamo se na pitanje s pocetka... Skroz sam u dilemi, s jedne strane mi se nevidjeno svidja, a s druge tu su sto bi rekli, bezbedOnosni rizici, s obzirom da njegove vannastavne aktivnosti... Sta biste vi ucinili i da li je neko mozda imao slicnu situaciju?