Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Da li se sećate pomračenja Sunca 1999. godine? Tad su se ljudi u Srbiji krili u podrumima jer su mislili da će ih ubiti (rekla televizija).
Smatram da je upravo taj događaj obeležio kraj 20. veka i totalno pomračenje uma na Balkanu (bombardovanje ipak nije bilo vrhunac). :krešendo:
Da li se danas smejete sebi kad se setite kroz šta smo sve prošli i šta smo morali da istrpimo? Da li vas ta situacija animira, zasmejava i inspiriše ili baca u depresiju?

Izvinjavam se ako postoji slična tema. :perezube:
volim i kao prirodni fenomen i kao fenomen koji se dešava povremeno kada se istoimenom korisniku obruši život i dođe na forum da se ponaša antisocijalno, ludo & aprijatno, umesto kod psihijatra.
By Sixto
Bilo je divno taj dan. Moj komsiluk se sav pozatvarao kao da je nuklearna zima napolju, komsinica je lepila alu folije na prozore i vrata. Mi smo sedeli na terasi i gledali pomracenje kroz dedinu masku za varenje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ozbiljno? :lol:

ja se secam da smo kupovali neke naocare i gledali u pomracenje
Korisnikov avatar
By .:Q:.
mi smo isto gledali kroz stakla za varenje, preko kojih smo inace ponekad gledali Sunce

u momentu najveceg pomracenja sem sto se stvorilo fantasticno osvetljenje bilo je tako sablasno tiho! :lol:

od tada zelim da postanem eclipse chaser ali se to jos uvek nije desilo
Korisnikov avatar
By Madonna
Ne mogu da verujem da se vi toga secate u toliko detalja ja se samo secam da je bilo i sunca i meseca i padali metoteri(edit:??-??-??? :pucaodsmeha: Meteori) i sve je to superiska dok nas zaobilaze kometetine i meteorcine
Korisnikov avatar
By Macan86
jao i ja se sećam da su ovde kod mene komšije se iztripovali ko da se sprema zombi apokalipsa...poklali svu živinu,nakupovali pun đjavo svega i svačega u konzervama što su mogli da nađu,neke palete flaširane vode...neki čak nedeljama unazad kupovali i agregatore za struju...
Mislim da su moji bili jedini u komšiluku koji nisu tripovali da će biti smak sveta...Do duše,baba mi se bila iztripovala nešto kao ako ne bude više bilo struje sve će da joj se izkvari u zamrzivaču xD
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Prigodan tekst:
http://pescanik.net/totalno-pomracenje-uma/" target="_blank

Najbolji deo:
Nasuprot ne samo svakoj normalnosti i logici, već i čitavom nizu zakona i propisa, te srede (radni dan) ništa živo nije radilo, od državnih ustanova, banaka, pošta, sudova, pa do supermarketa. Hrabriji su radili bauljajući u mraku, poneki bi gledali i televiziju, mada je i za to bila potrebna prilična hrabrost, s obzirom da je ogroman broj naših sugrađana bio ubeđen da je i posmatranje pomračenja na televiziji smrtna opasnost (to je bilo jedno od najčešćih pitanja na prilično usijanim telefonima astronomskih društava).

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Secam se da su na tvu pricali kako je opasno, ali su nam kod kuce rekli da slobodno izadjemo da nam nista nece biti. Ulica je bila prazna i niko nije izlazio napolje, meni iskreno izgledalo kao kisni dan samo bez kise.
Anywayz, izgleda prelepo iz vazduha:

(mute skoro pa obavezan)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ja se samo secam da je nebo bilo prelepo, ne mogu tacno boje da se setim ali je bila neobicna. Cale je imao pun kurac onih staklica sto se stavljaju na masku za varenje, pa smo svi gledali kroz to. Rekao mi je ovo ces mozda sledeci put videti sa 50 godina, i ja nikako nisam hteo propustiti. Bas me je fasciniralo kao klinca
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sećam se neverovatne tišine. Nigde ljudi, nigde životinja. Na žalost, te 99-e nismo videli koronu, jer je 2% Sunca ostalo vidljivo (to me malo razočaralo jbg), osim ako niste baš na severu Srbije. Možda nekad negde i budem video totalno pomračenje...
Korisnikov avatar
By PainKiller
Ovo me podseti na jedan tvit iz perioda Vučićeve pobede na izborima. Možda ga malo parafraziram, ali glasio je otprilike "Ne znam šta ste očekivali od naroda koji je hteo da angažuje advokata da izbavi Kasandru iz zatvora".
Bio sam baš mali 99te da bih pamtio ali skroz nisam iznenađen reakcijama na famozno pomračenje.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ili od ljudi koju su spremni da prepisuju na testu intelEgencije. ^^

:giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.
Niko u mom okruzenju nije tako reagovao. Znali su da sme da se gleda samo kroz masku za varenje ili specijalne naocare i to je to. Ja nisam gledala, verovatno sam bila zauzeta nekom sedeljkom kod nekoga, za vreme bombardovanja smo ih imali svaki cas a i nisam imala adekvatnu opremu.
Korisnikov avatar
By Rei
Jedino cega se secam je da sam ga gledao kroz zagaravljeno staklo sa komsijom i njegovom decom. Nicega se drugog ne secam, i ubedjen sam da su ove price o zatvaranju i skrivanju mitovi koje prepricavamo jer volimo da tvrdimo da zivimo u kurcu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!