Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Naslov teme shodno hejtu koji cu odma da popijem, samo da se nadovezem na jednu temu od prosle godine kad sam rekao da su Lesbians najveca prevara i laz koja postoji

javno iznosenje mislenja: u duhu svima jednakih prava za koje se vi gejovi zalazete, pisem temu iskljucivo kao prezent svog misljenja koje imam pravo da napisem, a vezano je za samu tematiku foruma - nisam dosao da trolujem, prozivam i vredjam vec da iznesem svoj stav

small reminder - pisao sam jednu temu o tome kako parada nije potrebna, i drugu temu o tome kako sam jednu devojku izvukao iz kandzi fejk lezbejki koje su iskompleksirane samo zato sto ne mogu da budu strejt, to jes ne ide im od ruke

Aktuelna tema - fejk lezbejke i nepostojanje ljubavi

Druzeci se sa svima i svakakvim ljudima po ovom beogradu, upoznam jos jednu u nizu "fejk lezbejku" koja zapravo uopste nije losa riba - devojka izlazi u onaj klub, nisam siguran kako se zove, kafana-klub u nekoj od ulica kod studenjaka, gej mesto, ima valjda dva kluba kad se udje u jedan ulaz - jedan pravo i jedan levo.

Devojku cemo da nazovemo Bojana (prvo slovo isto kao i pravo ime) i tako ja i ta Bojana krenemo neko druzenje, tipa - kafe i razgovori. Da bi malo malo ta Bojana, osecajujci lagodnost u druzenju samnom krenula da mi salje slike preko viber-a, tipa - ovu sam kresnula, sa ovom sam bila, ova je strejt al ja sam je smuvala/jebala .. covece, ja nisam tolko riba navato u mnogo brojnijem strejt svetu. Reko, kul, ispoveda se, neka, valjda ventil

Da bi je ja jednom pitao - sta radis ti konkretno ? imas 30 god, ako si i gej, opet si gora od najgore klinke, svaki vikend cimas neku drugu ribu, bukvalno se konformises sa stereotipom beogradske lezbejke koja je jebeno svaka sa svakom bila a konstantno seru o ljubavi i osecanjima, promiskuitet much .. ? Jel ima neka underground lista vas lezbejki gde se takmicite koja ce vise da navata, pa na listi vodite vi koje uspete da obrlatite neku strejt i slicno, sta ?

krece prica o zenskom dodiru, kako je to hit, kako je pocela to da radi kad je lik za kojeg se verila prebio, moja snishodljivost u pricanju ovog teksta jer sam cuo vec tu precestu tugaljivu pricu kako je muskarac ispo zlo pa ona presla na zene i shvatila da je gej

reko - stani, po tvojoj prici ti zapravo ne vidis da si ti upravo postala tvoj bivsi verenik .. ? mislim otvoreno si mi pricala o nabijanju glave, o spustanju dole, o tome kako si dozivela ekstremnu ekstazu pretvarajuci strejt ribu u svoju robinju, spominjala rekvizite i dildo-e, i ostalo, a po odnosu prema zenama ispadas upravo dominator i buch, psihologija much ? reci mi iskreno jel to sto si imala sa njim ostalo kao trauma ?

cutanje, i promena raspolozenja, kao precutni pozitivan odgovor. Nakon te seanse druzenja nismo vise ostali u kontaktu

Epizoda 2 - bojana navatala muskarca. valjda prosla trauma, ispostavi se blizak ortak koji je share-ovao sliku sa njom te mu ja predocim da ne ulazi u nesto sto mu ona eventualno sama nije dala do znanja (los ja ili losa ona, vi odlucite) te mi on odgovara, na moje zaprepascenje:

ma kakva crna lezbejka istripovo si, hebemo se ko zecovi, riba mi je rekla da nikad nije imala tako dobar sex kao samnom.

prim prev - ortak je manly as possible, i sa iskustvom sa zenama u poprilicnoj meri te zna zenu da zadovolji.

Epizoda 3 - ajde da ne budem negativac. Nije valjda da su sve jebeno iste i da furaju tu laznu pricu kako su lez a u stvari pustene sa lanca bahanalisu jer im je u toj sferi dozvoljeno mnogo vise nego u strejt prici, ajde da istrazim malo, dobar mi je google-fu pa cu da pogledam da li postoji izuzetak pa da mi promeni misljenje

dodjem OVDE na forum i citajuci razne teme naletim na prelepu ljubavnu pricu jedne clanice. short story - iz razlicith gradova su, chat se pretvorio u ljubav koja se po prvom fizickom kontaktu odma pretvorila u vezu, clanica ovog foruma presrecna jer je nasla "zlato" i najlepse dane njenog zivota. Sve dok je misteriozna lepotica nije prevarila, i onda za tu prevaru i ostavila i slomila joj srce.

google fu level expert + intermediate hack skill =

clanica foruma ima nula zasticenu privatnost. manje od 5 minuta provere email naloga me dovelo do oba facebook profila nje i njene bivse devojke

clanica foruma je out, devojka je in the closet, sto je jako lako dovelo do kontakta sa istom jer je iznenada dodao relativno simpatican lik (ja) a for sake of appearances, prihvatiti muskarca je ok dok si in the closet.

Caos Dragana (prvo slovo isto kao original ime), sta ima .. ? bla bla bla bla > kul konverzacija, da li bi istu nastavila uzivo na kafi mozda .. ? - decko, super si, ali izvini - jako skoro sam izasla iz 8godisnje veze i nije mi do upoznavanja, ok ?

dafaq ?

proverom njenog celog digitalnog potpisa dolazim do zakljucka -

devojka je imala devojku 8 godina. koristeci Graph search koji nije dostupan populi-ju (fejsbuk stvar, long story short - nadjes povezane stvari koje obicna pretraga ne moze da nadje, primera radi sakriveni tagovi tebe na slikama ljudi gde si ti licno sklonio tag) ja saznam sledece:

8 godisnja veza sa devojkom
veza sa forumasicom (Anastasija, prvo slovo isto kao original)
veza sa BOJANOM SA POCETKA PRICE
veza sa dve pojedinacne slovenke
veza sa fudbalerkom iz beograda
veza sa, pod pretpostavkom da je i ona u obrascu koji se namece, jednim likom
veza ili avantura sa konobaricom iz jedne picerije u centru beograda
veza ili avantura sa devojkom koja se sve vreme kroz profile namece kao naj drugarica (inace drugarica je ootc)

Opet ja ponavljam istu pricu iz prethodnih tema - kakva bre prava i s*anja, kakva jednakost polova, i slicno, ako su, ocigledno SVE beogradske lezbejke ovakve ? gde vam je onaj cuveni argument "gay nije stvar izbora nego ide rodjenjem", a jel ide u paketu sa kurvanjem ? ne, ozbiljno pitam, jel ima u beogradu JEDAN primer lezbejskog para koje nisu u naletu najgore bahatosti ala nam premijer Vucic, pojebale pola beograda i hvalile se time, a ako jos nisu ootc,onda bar u ocima velikog brata (ili dokonog hakera) iste kao ove sto na sva usta balaju kako su prepicke koje su sve zivo jebale, a ljubavi i iskrenih osecanja nigde ?

Ajde da ne budem najgori - dajte mi primer naocigled skladnog lezbejskog para i ja cu da im rasturim pricu momentalno tako sto cu da dokazem da su poligamne do maksimuma. Hack ili bilo koji socijalni inzenjering, ali sasvim sigurno. jer izuzetak ne postoji.

Lesbians are fake
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ti dečko imaš ozbiljnih problema. Nadam se da ćeš uskoro potražiti pomoć nekog stručnog lica.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Opet ovaj. Gospode...

Ta nekolicina lezbejki koju poznaješ nije dovoljan uzorak da bilo šta zaključiš o celoj beogradskoj populaciji lezbejki, čak i da su svi ovi tvoji 'rezultati' i zaključci istiniti, što je upitno.

Poznajem lezbejke koje su monogamne i ne varaju svoje partnerke, što automatski znači da nisi u pravu.

Pričaš o poliamoriji, seksu bez obaveza i menjanju partnera kao o nečemu lošem. Ništa od toga nije loše.

Molim te obrati se psihijatru. Količina fiksacija i frustracija koju si demonstrirao u svojoj objavi je zabrinjavajuća. Msm, jebote, čime se ti baviš, eeejjj? Idi čoveče heklaj, pecaj, crtaj, ili se pridruži WikiLeaks-u pa raskrinkavaj političare ako si tako bistar za hakovanje ili šta već.
By Sixto
Jel ima neko skriptu, ukratko prepricano, mrzi me da citam celu knjigu?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ludi Disko se opet nabacivao nekoj lezbejki koja ga je odjebala, pa se opet bacio u pohod na stalkovanje i hakovanje lezbejskih profila, uključujući i profil jedne korisnice ovog foruma. Iz materijala u koji je imao uvid je zaključio da su sve lezbejke zapravo isfrustrirane strejtašice kojima treba dobar kurac.

E da, moderatori da ga banuju zbog doxxovanja.
By Sixto
JAO PA MILICE SINE ZNAS KAKVIH SAM JA EMOTIVNIH DEBAKLA IMAO, JUUUUU! Da se ljutis zbog odjeba. Ne valja ti to za pritisak. Uostalom sta ce ti mindza, probaj neciju kitu u goozi, ima se smiris odma!
By Disko
Apsolutno nije TLDR kako vam je napisao isfrustrirani clan ZLATNAPTICA jer nikad nisam imao nameru da smuvam doticnu lezbejku (koja je po svoj prilici bila sa vecinom ovde vas lezbejki sa foruma koji ste beogradska regija) nego uzmite lepo pa procitajte prvi post jer ukoliko vam je 1 ipo stranica prosecne knjige "too long" onda se veoma efikasno samo-klasifikujete kao prilicno spori i plitki ljudi.

Nemam ja apsolutno nikakvih problema koliko vasa zajednica ima kada pokusava da promovise i forsira "way of life" na nas strejtove a to radite gore od vegana i jehova zajedno.

Klasican moderni US liberalizam - "svako ima pravo na misljenje sve dok se to misljenje slaze sa nasim vecinskim misljenjem" < jel ima mozda jedan clan foruma sa 3 grama mozga i da mi eventualno ponudi kontra argument .. ? jel treba da napravim leksikon Bg lezbejki (kapiram da bi se to nekima zapravo i svidelo) pa da vam dam statisticki izvod gde ce da bude "sasvim dovoljan uzorak" ili je cinjenica da nijedna od pristunih ne sme da prizna da ste kao "grupa" ekstremno promiskuitetne i da menjanje partnera k'o carapa zapravo jeste losa stvar .. ?

@Zlatnaptica - poliamoria je praktikovanje intime vise od dvoje ljudi, gde su svi ukljuceni upuceni u odnose ostalih >> sto svakako nije praksa Bg lezbejki jer zapravo jedna drugoj prosipate pricu o ljubavi uz najgori moguci backstabbing za koji retko da je ijedan muskarac sposoban.
By Sixto
Mislim da bi u Zvonkiju nasao srodnu dusu... :love:
Korisnikov avatar
By Macan86
Aman bre disko,s koje planete sociopata si ti pao!?
El kapiraš ti uopšte privatnost kao koncept?
Da li je tebi jasno da nemaš koj moj šta da čeprkaš po tiuđim životima da hraniš svoje deluzije o tome kako te svaka žena hoće samo nije još svesna toga?!
Da li ti je,anam bre srbine, jasno da to što neko razgovara i što je ok s tobom da ne znači da imaš prava da kopaš po privatnim stvarima te osobe?

El tebi jasno da kad neka devojka razgovara s tobom i ne otera te u tri lepe u prvih deset minuta razgovora ne znači automaci da je zainteresovana za tebe?

El kapiraš ti da su žene sexualna bića koja poekad,isto kao i muškarci imaju potrebu i za neobaveznim sexom,sa nekim/om ko im zapadne za oko u tom trenutku?
Da li je tebi jasno da su neke od žene/devojake na ovoj planeti bi,neke su lez,neke su strejt...neke su čak asexualne...ali to nije tvoja briga uopšte?

El ti je jasno da su zene živa bića sa svojim ličnim sekualitetom koji kakv god da je ne mora odmah da obuhvata tebe samo zato što si ponosni vlasnik penisa?

I na kraju,najbitnije i najjezivi što mi upada u oči;jel tebi jasno da imaš mentalni sklop jednog silovatelja u razvoju? Ne znam za ostale,ali meni je to bar očigledno da si tempirana bomba i da ti malo samo fali da pređes tu granicu(ako nisi već)...Jer sve u tvojim postovima mi bukvalno vrišti da si neko ko je u stanju da zanemari nečiju privatnost zbog svojih "potreba" i da uradi nešto protiv nečije volje samo da bi udaovoljio sebi.
Trebalo bi da budeš pod nekim nadzorom definitivno...
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
i da znas da treba ...
a videces ima da opravda svoje ponasanje

to je taj sklop, one ce po njemu ispasti krive za njegovo ponasanje
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Zanimljivo mi to kako sve devojke koje Disko muva baš sa njim otkriju svoju lezbijsku stranu, koja najčešće postoji samo dok je on sa njima. Mislim da je Disko proizveo više lezbejki, biseksualki i bicurious devojaka nego bilo koja leca sa foruma. Bravo Disko!
By Disko
Macan86 -

zasto svi insistirate na tome da ja imam zelju da imam sve zene .. ? Zar se to ne kosi sa tvojom namerom da me nazoves Sociopatom, i u slucaju da zaista jesam sociopata ne vidim kako je to nuzno lose - psihopata i sociopata su dva razlicita termina, i sociopata uopste ne mora da je nuzno bolestan za razliku od prvog, stanje sociopatije poseduje svoje ogromne prednosti, uz mane koje su atuomatske (rasturanje socijalnih normi i nepostovanje limita drustvenih normi)

Dakle, B sa pocetka price uopste nije bila moj ljubavni interes, niti sam imao zelju da je "kresnem" vec je bila neko ko me zove na kafu. Zamisli cudna mu cuda, od ljudi sa kojima idem na kafu imam jednog 60+ godisnjeg fizicara iz Vince, 40godisnjeg muzicara iz beograda koji je izuzetno mudard covek, dve klinke iz jedne plesne skole koje vole da provode vreme samnom jer sam kreativac, jednu zenu od 40ak koja se bavi okultnim, i jednog klinca od 16-17 kojem pomazem u sportskoj karijeri

dakle po tvojoj logici ja sve to zelim iskljucivo da pojebem - i deku fizicara, i muzicara i klinke, i klinca i stariju okultnu gospodju

gorenaisano je samo reprezent kako ja uopste nuzno nisam u telesnoj/seksualnoj prici sa nekim samo ako sa njim idem na kafu ili provodim vreme.

sad da ti odgovorim pojedince:

dal kapiram privatnost - da, bolje od svih vas jer u krajnjoj crti ako hoces da shvatis privatnost PRVO sto moras da uradis je da naucis da stitis sopstvenu.

dal smem il ne smem da ceprkam - derivativ iz prethodnog opisa, ko ostavi mrvice hleba, jako je lako zakljuciti socijalnim inzenjeringom, dedukcijom, eventualno mentalizmom, gde se ta osoba trenutno nalazi. Ponavljam, prva lekcija u shvatanju privatnosti je da zastitis sopstvenu

dal smem da kopam u globalu - da, smem. Kapiram da me ovde vecina gleda kao protivnika te je jako tesko dodeliti mi bilo kakvu pozitivnu osobinu ali samo koristeci dedukciju u stanju sam da zapravo znam sve o odredjenoj osobi na osnovu jednog pogleda/sedenja ili jos gore fejsbuk profila. Ljudi poseduju odredjene "pressure points" i ukoliko znas da ih citas, i po potrebi pritiskas mnogo lakse se snadjes u zivotu jer su ljudi generalno losi

ukoliko prica samnom 10 min i ne otera me u tri lepe - ne slazem se sa tobom, cim je potrosila 10 minuta ima odredjeni interes, nije nuzno da taj interes bude ostvarivanje fizicke ili seksualne veze ali interes NEKE vrste se automatski formira, previse brzo zivimo u danasnje vreme da bi ljudi tek tako trosili 10 minuta za stvari koje ih ne zanimaju. Nek je i cisti Ego boost (posto sam slatkoreciv) ali je interes, nonetheless

dal kapiram seksualnost zena - O naravno da kapiram, isto tako smatram da nije potrebno promeniti 60 partnera za godinu dana bez obzira kojeg si seksualnog opredeljenja, jer se tako cuva pre svega cistoca dushe, pa posle toga i cistoca tela, i zdravlja.

dal kapiram da imam mentalni sklop silovatelja - Argument Ad Hominem i ergo decedo - pripisujes mi lose karakteristike i ponistavas moj argument samo zato sto je moj stav prema temi homoseksualizma kriticki, apsolutno ti nisam dao nijedan povod da izvuces logican zakljucak da sam na bilo koji nacin sklon silovanju, mucenju ili povredjivanju osobe.

Analogija sa otkrivanjem tudje privatnosti nije nuzno maliciozna radnja, vec manipulatorska radnja sto je vecini ljudi u tvojoj i mojoj okolini cak i podsvesna radnja, a u musko zenskim odnosima zapravo neophodnost. To sto ja svaciju podsvesnu radnju izvlacim na nivo svesti me ne cini manje dobrim ili manje zlim od onih koji to rade po automatizmu.

Zapravo bi te bilio sramota sto si me optuzio za maliciozne misli kada bi me poznavao licno jer bi svojim ocima i drugim culima video jednog izuzetno visoko moralnog coveka - SKAPIRAJ da je moj anti-homoseksualni stav PRAVO i sklop LOGICKE misli a ne homofobija koja je termin sastavjen na zapadu sa namerom da ostrasceno diskredituje svakog ko je protiv ideje, bilo da mu smeta, ili jednstano smatra da je pogresno.

Uzmi za primer eutanaziju, i pogledaj logicke razloge oba tabora, oni koji su za i oni koji su protiv, videces da obe strane poseduju izvagane argumente zasto je eutanazija i dobra i losa, zasto su jedni za, a jedni protiv iste. I onda izvuci analogiju, ukljuci GRAM tolerancije prema onima koji su drugaciji (sto je najveca ironija gej zajednice jer upravo oni tu toleranciju drugih i traze) i skapiraj kako neko nije nuzno HOMOFOB, vec PROTIVNIK IDEJE HOMOSEKSUALIZMA

Vi zahtevate od onih kojima se to ne svidja, da cute, a vi urlate na sva zvona o svojim pravima, jednakosti i slicno, izvoli daj mi definiciju coveka koji je protiv homoseksualizma i nemoj ga nazvati homofob jer on nema strahove, vec stavove protiv toga i onda ajde da pricamo o pravima .. ?
Korisnikov avatar
By Macan86
da ti kažem kako sad ovaj tvoj post izgela meni i dobrom delu nas ovde:
"pravdanje,pravdanje,bla bla tuć,nebitne gluposti,bla bla,pravim se pametan,kenjam ko foka,gledao sam Sherloca bre,mnogo sam pametan bla bla,gomija nebitnih gluposti...opet se pravdam,opet serem ko foka jer treba da mislite da sam pametan.Žašto ne mislite da ma pametan,kad ja sebi zvučim mnogo pametno?!Bla bla,imam pravo da rušim tuđu privatnost zbog sira i vojne muzike.Bla bla lezbejke su kurve,bla bla,mrzim ih jer me neće,i ljubomoran samo što je jedna bila sa više devojaka od mene,ali ne priznajem to direktno nego uvijam u oblande da se kao ne primeti...Mrzim i pedere jer sam sam govno od osobe bez trunke empatije i razumevanja za druga ljucka bica ali to je moje pravo da bvudem govno,bla bla,serem još malo jer treba da zvučim kao da sam pemetan bre...razvlačim post jer da bi bio što duži,jer što duži post to žvučim pametnije."
By Disko
Krajnje jadno, bedno i snishodljivo

Ne mrzim ja nikog, vec se protivim ideji homoseksualizma jer dovodi do druih socioloskih problema kojih vi kao pojedinci niste svesni i na sociologiju gledate kroz psihologizam, teoriju ponistenu u 17tom veku kao netacnu.

Pre svega ja imam vise nego dovoljno empatije i moj stav je da ljudi koji se deklarisu kao homoseksualci trebaju pomoc - ne gledam na to kao bolest vec kao stvar psiholoskog problema.

Usled nemoci da se izborite za sopstvena prava jer postoji hiljade argumenata zasto je biti homoseksualac lose, poceli ste kao zajednica da izmisljate stvari:

"gay DNA"

najveca laz koju je progurao zapadni lobi a vi ga oberucke prihvatili kao nesto sveto, kao da ste jedva cekali logicno opravdanje za sve slabosti koje homoseksualizam nosi i trenutno vam je glavni argument u raspravi " treba prihvatati svakoga, pogotovo ako je taj neko rodjen sa time" pa na sve to imate i "naucnike" koji su toliko drski da izlaze iz svoje oblasti nauke kako bi opravdali homoseksualizam kao "stvar prirode" a ne stvar izbora (JM bailey naprimer, covek koji je psiholog a pokusava na sva zvona da prica o gernetici i slicno)

newsflash: homoseksualizam je iskljucivo stvar izbora.

Bilo koji PRAVI generticar kada procita kako je "otkriven gay dna" ce da lepo umre od smeha jer ce bilo koji pravi geneticar da apsolutno potvrdi da smo bar 50 godina iza bilo kakvog razumevanja bihejvioralnog DNA, te izjava kako je pronadjen "gej gen" zvuci kao neka suluda teorija, poput prajmer polja, ili etra i slicno

ZAPRAVO postoji indirektni naucni eksperiment izveden u svedskoj gde je dokazano da identicni blizanci (ciji je genom identican do poslednje amino kiseline) mogu i ne moraju da budu gej te ako i uopste postoji nesto u DNA sto definise seksualnost, efekat toga je mizeran, u najboljem slucaju. Konkretno najbolji primer su dve svedske sestre od kojih je jedna lezbejka a druga strejt gde obe imaju apsolutnu averziju prema seksualnoj orjentaciji ove druge.

Sta je tebi empatija .. ?

gledaj to ovako - da zaista postoji prirodno definisan gej gen, onda bi po svoj mogucoj nauci i teoriji evolucije taj gen bio razvijan prirodnim putem ISKLJUCIVO u cilju da istera zito iz kukolja. Ukoliko je gej gen prirodan, onda ta jedinka sa razvijenim gej genom ocigledno ne ispunjava biolosku ulogu svoje vrste te ga priroda eliminise iz bioloske nise tako sto ta jedinka ocilgedno nece doci u situaciju da se razmnozava. jerbo priroda ne dozvoljava gej jedinkama da na bilo koji nacin ostvare potomstvo, zato i postoji gomila hormona, feromona, i polna kompatibilnost dva pola.

Dakle uzevsi sve ovo u obzir - gej ne moze da bude apsolutno nista drugo do stvari izbora. A moje misljenje je da ako neko pravi takav izbor takav izbort jedino moze da bude kognitivan i svestan, stvar ego-a a ne nicega podsvesnog.

te je moje misljenje, ujedno i moj oblik empatije da takvoj osobi NE TREBA razgorevati ideju jer mu je ideja pogresna, takvoj osobi ne trebaju prava, vec takvoj osobi treba POMOC i to je, verovao ili ne, moja vrsta empatije koju ti neces razumeti jer odbijas bilo kakvu mogucnost da uopste posumnjas u moje reci kamoli da ih prihvatis

I za kraj, jedan socioloski aspekt - uzmi u obzir kako su ljudi generalno zla i bahata stvorenja i kako su cak i oni biblijski gresi zapravo sustina naseg postojanja

blud
gordost
pohlepa
zavist
prozdrljivost
gnev
lenjost

najvise izrazeni u civilizacijama koje su sa najvecim standardom. Onda napravi analogiju i obrati paznju kako je upravo sirenje homoseksualizma najvise izrazeno upravo u tim istim zemljama > a oni su vas i naucili da radite isto sto i oni > trazite prava ali ne za svoju "sekusalnost" vec za svoj blud, i sopstvenu gordost

Pitao bih te da li bi se borio za prava i da li bi uopste pokusavao da isterujes svoju gej pricu, da uopste i budes gej da nam se odjedanput, od sutra, cela civilizcija pretvori u cisto prezivljavanje gde jedan pogresan dah ili rec vodi u smrt, gde da bi preziveo za parce hrane moras da radis od svitanja do mraka bez ijedne pauze. A ne ovako ususkan u EU cebence bluda trazis prava za svoju bahatost i protiv prirodno ponasanje koje si iskljucivo sam izabrao da praktikujes.
By Disko
kinez -

kao neko ko je recit, ne vidlis li objektivnu snishodljivost u definiciji homofob-a koju si mi dao .. ? bukvalno si podhranio moju ideju da ne postoji obelezavanje protivnika homoseksualizma pa makar bilo cisto ideoloski, a da tog nekog ne uvredis do maksimuma nazivajuci ga religijskim fanatikom, bigotom i slicno

Ja smatram da su sportske manifestacije lose po drustvo jer se ljudima sklanja fokus sa realnih problema i daje im se po rimskom principu "hleba i igara" dok je ceo sport pretvoren u ogromnu industriju novca >> jel sam ja zbog ove izjave sportofob ? jel moj stav NEGATIVAN samo pod premisom da sport postoji ? jel moj stav predrasudan zato sto postoji hiljade sportskih navijaca i sportova ? jel ja automatski ispoljavam averziju i mrznju prema sportu ?

ako ne vidis analogiju, onda sram te bilo. Onda nek ti ostane ta tvoja lepa definicija homofobije i uzivaj u sopstvenoj gordosti i neznanju.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Zamislio sam kako je biti u takvom umu i bukvalno sam se naježio. Užas.

:psiholog: :zakljucano:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!