Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Evo nečega što me zanima... Dakle, zašto su gay-evi puni predrasuda? I ne samo to, nego su i preterano zajedljivi...? Zbog čega to?
Da malo proširim, ako se neko ne slaže sa njihovim mišljenjem, odmah će da pljunu tu osobu. Ako neko ima da kaže recimo ZAŠTO MISLI DA NIJE U PRAVU, odmah će da izdrame i da počnu da vređaju. Ili recimo ovako nešto... Ovde sam naišao na post (ne znam da li se radi o momku ili devojci), u glavnom, pitao/la je da neko chat-uje sa njim/njom i svi su skočili u nekom fazonu kako je jadan/jadna i kako sažaljevaju tu osobu... Čemu takvo ponašanje? Ja ne znam sa čime da uporedim to, sem sa ponašanjem klasične tetke iz Nemačke ili Austrije... I kako biste takve ljude nazvali? Pederke? Tteketine? Ili?
MOLIM POMENUTE DA NE ODGOVARAJU NA TEMU, KOG GOD POLA DA SU.
:pegla:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Pre svega ovde smo svi tetke.
Ocito i vi imate predrasude. Mislim da s toga najbolje mozete da odgovorite na sopstvenu temu. Sta vi mislite o tome?
Korisnikov avatar
By ZX5
Da imam dovoljno informacija i znanja da stvorim misljenje o tome, ne bih ovde pitao. :)
Drugo, to da li jesu ili nisu ovde svi tetke ja ne mogu da znam, jer sam se prikljucio forumu pre nekoliko dana (jos uvek je jednocifren broj). Predrasude, predpostavljam da svako ima u nekom obliku, ali mislio sam da je ocigledno ono na sta sta sam mislio kada sam postavljao pitanje... Ako nije, mogu da obrazlozim... :)
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Iznenadjeni smo bas smo pomislisli da imate dovoljno znjanja i informacija..cak i arheolog da budete a kamoli da odgovorite na jedno ovakvo pitanje.
Korisnikov avatar
By ZX5
Ne znam bas da li bih mogao da budem arheolog jer sam malo... Ne znam, ne mogu reci gadljiv na kosti i prljavstinu, ali se jezim od tag osecaja kada si u prasini i jako mi smeta (mozda zbog alergije).
Ljudi inace jesu puni predrasuda,svako ko kaze da nema predrasude je lazovcina,jedino pametno je iskulirati ovde ljude,ovo je interenet naravno da ima skotova koji dolaze da bi svoje frustracije lecili ovde na internetu...
A ako vec ne mozete da isklirate takve ljude ili ako vec niste kadri da se sa njima prepucavate na forumu(ja bih se zapitao u tom trenutku kako ja to trosim vreme?)onda, evo ga jedan hint na tom prozoru koji se zove browser(to je Ie ili je chrome ili Firefox) ima gore desno jedno crveno dugmence,i ima kao X pritisnite to i na caroban nacin ce nestati svi ti sli komentari na forumu ili na bilo kojoj socijalnoj platform...
Korisnikov avatar
By ZX5
Ali nije uopšte poenta u tome da ja kliknem iks (usput, nisam idiot ili retard, ne moraš mi tako objašnjavati) ili da iskuliram ja nekoga, jer pre svega retko ko može da me dirne u živac inače, a o internetIMA da ne pričam... Ovde samo može da mi probudi želju za razgovorom, jer pokušavam da shvatim kako taj neko razmišlja. Eto, konkretan primer sa ,,jadnim/jadnom deckom/devojkom"... Čemu to, kao, žao mi je... Neko je čak napisao u fazonu ,,ali *bilo ko*" pošto je tako nešto taj glavni post bio. Kakvo je to omalovažavanje, o čemu se radi ljudi moji? Zar neko ko diskriminiše unutar jedne manjine zaista očekuje da ga neka većina prihvati i da ista ta većina kaže ,,Nećemomi više odlučivati o vašim pravima i uskraćivati vam ih, jer vi to odlično radite unutar vas samih!" ???
Još jedan primer, gde vodim još jedan razgovor na temi gde se jednom dečku sviđa drugi, ali nije siguran da je gay. Najrazumnije sam mu rekao da ne prilazi jer je REALNO rizik prevelik kada se okreneš i pogledaš da su ,,nama" Lepi Mića i Zorica Marković vrhunac humora, a o nekim drugim vrednostima neću ni da pričam... I šta se dešava, bivam proglašen za autohomofobnu klozetarku jer sam pored gomile ,,idi priđi mu, upoznaje se" saveta dao savet koji se kosi sa savetima koji se kose sa mojom zdravom logikom... Ili još jedino do mene nije došla informacija da je došlo neko bolje vreme???
Korisnikov avatar
By ZX5
Ne znam tačno, mogu da pokušam da pronađem, ali mislim da je nešto pod Chat bilo ili tako nešto.. Da pogledam ako ne možeš da nađeš?
Korisnikov avatar
By ZX5
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756717#p2756717]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756707#p2756707]ZX5 napisao:[/url] Ovde samo može da mi probudi želju za razgovorom, jer pokušavam da shvatim kako taj neko razmišlja.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756684#p2756684]ZX5 napisao:[/url]
MOLIM POMENUTE DA NE ODGOVARAJU NA TEMU, KOG GOD POLA DA SU.
Mislim da je sasvim logično bilo da je ova tema izuzetak jer želim da dođem do nekih informacija, a ne da razgovaram sa nekim o ko zna čemu, pošto, jelte, znam da takvi ljudi kada odgovore neće odgovoriti ono što pitam nego će početi da se svađaju i suprostavljaju (ali ne suprostavljanje mišljenja, nego osobno suprostavljanje, na tom nivou vređanja u lavnom), a temu sam započeo da bih pokušao da shvatim ZAŠTO SE BAŠ TO DEŠAVA... A nije mi mnogo od koristi ako se to desi. Jasno sada?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
meni bi bilo drago da prestanes u takvim izjavama da koristis izraz logicno
Korisnikov avatar
By HalfJack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756716#p2756716]ZX5 napisao:[/url]http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... t#p2755116
Zapravo pomislio sam da može biti ta tema, nažalost.

Pa u biti jeste malo žalosno vidjeti da netko nema nekoga za razgovarati pa otvara teme po nekom polucrknutom forumu. I to srpskom jer ta osoba je u drugoj državi (Hrvatska, grad Zagreb).

Jesu forumaši trebali izfejkati osjećaje čisto da se ta druga osoba bolje osjeća or what?
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756707#p2756707]ZX5 napisao:[/url]Ali nije uopšte poenta u tome da ja kliknem iks (usput, nisam idiot ili retard, ne moraš mi tako objašnjavati) ili da iskuliram ja nekoga, jer pre svega retko ko može da me dirne u živac inače, a o internetIMA da ne pričam... Ovde samo može da mi probudi želju za razgovorom, jer pokušavam da shvatim kako taj neko razmišlja. Eto, konkretan primer sa ,,jadnim/jadnom deckom/devojkom"... Čemu to, kao, žao mi je... Neko je čak napisao u fazonu ,,ali *bilo ko*" pošto je tako nešto taj glavni post bio. Kakvo je to omalovažavanje, o čemu se radi ljudi moji? Zar neko ko diskriminiše unutar jedne manjine zaista očekuje da ga neka većina prihvati i da ista ta većina kaže ,,Nećemomi više odlučivati o vašim pravima i uskraćivati vam ih, jer vi to odlično radite unutar vas samih!" ???
Još jedan primer, gde vodim još jedan razgovor na temi gde se jednom dečku sviđa drugi, ali nije siguran da je gay. Najrazumnije sam mu rekao da ne prilazi jer je REALNO rizik prevelik kada se okreneš i pogledaš da su ,,nama" Lepi Mića i Zorica Marković vrhunac humora, a o nekim drugim vrednostima neću ni da pričam... I šta se dešava, bivam proglašen za autohomofobnu klozetarku jer sam pored gomile ,,idi priđi mu, upoznaje se" saveta dao savet koji se kosi sa savetima koji se kose sa mojom zdravom logikom... Ili još jedino do mene nije došla informacija da je došlo neko bolje vreme???
Ne ne mislim da si retardiran vec sam iskusio to kako mozes lako da padnes u raspravu ovde sa ljudima i da time izgubios vreme bzvz,ovde rasprave nemaju kraja i sve se uvek zavrsava na "misljenja su kao guzica svako je ima",drugo tuzno je sto se tice diskriminacije je sto je ima unutar gaj zajednice gde smo pod uticajme zapda(da tako ej i uvek ej bilo tako) prihvatili uloge da ako nisi "autovan" (zanima me koja je srpska rec za autovan?) onda si "klozetarka" "ormarusa" ili sta god...refleksija koaj dolazi unutar osobe jer je frustirana sto ej ostali svet ne smatra specijalnom pahuljom iako nista specijalno dobro nije uradila za drustvo,vec samo zato sto postoji mormao da joj se klanjamo...
Da nas mentalitet je sjeban ili rpogramiran sa TV PInkom i ostalim sranjima koja nam sipaju u glavu dfa bi ispunili rtupu gd3e je bila nekada siva masa zvana mozak,a onda nam obecavaju gay pride( hej gay PRIDE!!! PONOS!!!) gde mozes da se prosetas gradom sa zastavicama i da se smesakas,to je dan kada zaboravis da si manjina i da te prosecan srbin ne podnosi,zaboravis jer si zasticen kordonom policije...a kada se zavrsi taj dan onda dodjes na ovaj foprum i kukas kako su svio homofobicni i kako je svet los prema tebi i kako mrzis te zle ljude a da pri tom ne mrdas guzicom i ne uradis nesto BILO STA!!! da tebi bude bolje ovde u ovoj zemlji...
Pa eto vidis kako se sve menja,carobno zar ne?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756718#p2756718]ZX5 napisao:[/url]
Mislim da je sasvim logično bilo da je ova tema izuzetak jer želim da dođem do nekih informacija, a ne da razgovaram sa nekim o ko zna čemu, pošto, jelte, znam da takvi ljudi kada odgovore neće odgovoriti ono što pitam nego će početi da se svađaju i suprostavljaju (ali ne suprostavljanje mišljenja, nego osobno suprostavljanje, na tom nivou vređanja u lavnom), a temu sam započeo da bih pokušao da shvatim ZAŠTO SE BAŠ TO DEŠAVA... A nije mi mnogo od koristi ako se to desi. Jasno sada?
Jeste, samo ne znam zašto, ako BILO KO ŽELI DA KOMENTARIŠE TVOJU TEMU kako onda ti njemu ili njoj ODUZIMAŠ PRAVO i da im to uskraćuješ. Mislim, ti kao gej bi trebalo da vodiš računa o tuđim pravima, ako se navodno boriš za svoja.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756722#p2756722]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756718#p2756718]ZX5 napisao:[/url]
Jeste, samo ne znam zašto, ako BILO KO ŽELI DA KOMENTARIŠE TVOJU TEMU kako onda ti njemu ili njoj ODUZIMAŠ PRAVO i da im to uskraćuješ. Mislim, ti kao gej bi trebalo da vodiš računa o tuđim pravima, ako se navodno boriš za svoja.
AHAHHAHAHAHAHAHA
Korisnikov avatar
By ZX5
[url=http://www.gay-/forum/viewtopic.php?p=2756719#p2756719]svemirskimajmun napisao:[/url]meni bi bilo drago da prestanes u takvim izjavama da koristis izraz logicno
Logično znači da je nešto smisleno, odnosno da ima smisla... A ako nije smisleno da ne želim uzrok pitanja kao odgovor, već nečije mišljenje koje bi mi dalo uvid u poreklo uzroka mog pitanja, onda ti je logika slabija strana. :sekirica:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a sta je "VI STE SVI TETKE" ako ne predrasuda na kvadrat. predrasuda o tetkama i pederima koji su feminizirani. onda predrasuda da je vecina pedera takvo. pa onda jos i sovinizam gde je lose biti fem i sl.

kao sto rekoh, apsolutno se uklapas u sablon, jako si stereotipican.
Korisnikov avatar
By ZX5
:tamoamo: :tamoamo: Tako je Zvonki, ali mi je još čarobniji talenat za ironiju i sarkazam kod gay ljudi. To je najčarobnije u celoj priči. :D Ja nekome nešto zabranio? Ne mogu da pamtim nickove nek se svako pronađe ako želi, kao što ne očekujem da neko moj UNIKATNI nik pamti ;) (hihi kako sam opasan bravo za mene) ... MOLIM nije zabrana već molba, tako da te MOLIM da ideš da pročitaš makar naslov neke knjige, pa se vrati jer mi odumiru moždane ćelije kada se dopisujem sa, ne mogu reći glupim, ali makar ljudima koji kada pročitaju nešto, zaborav iste sekunde, ali te iste sekunde su spremni da prokomentarišu ono što su zaboravili, bez da se uvere da li lupaju... A prečesto, ovde lupaju.
I daaaaa..doslo je do toga da su feminizirani tuzni jer ih neceju ajde kazacu ovako obicni gejevi...tuzne male kuce bwaaaaaaaaaaaa!!! smrc,bwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! swatkice male...
Znate sta ej vas problem,niej diskriminacija stio ste vi fem vec je to sto ne mozete ali ne mozete da se suocite sa cinjenicom da jednostavno postoje homosexulaci kojima nisu privlacni fem homosexulaci,jednostavno zele muskarce koji su muzevniji ali vi to ne mozete da progutate,i zbog toga cete ostati zauvek zatvoreni u komformisticnom baloni zvani "ja sam zrtva,i mene niko nece da mazi"...
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756724#p2756724]ZX5 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-/forum/viewtopic.php?p=2756719#p2756719]svemirskimajmun napisao:[/url]meni bi bilo drago da prestanes u takvim izjavama da koristis izraz logicno
Logično znači da je nešto smisleno, odnosno da ima smisla... A ako nije smisleno da ne želim uzrok pitanja kao odgovor, već nečije mišljenje koje bi mi dalo uvid u poreklo uzroka mog pitanja, onda ti je logika slabija strana. :sekirica:

A JA BUDALA LOGICAR PO STRUCI
al sam omasio
Korisnikov avatar
By ZX5
[url=http://www.gay-/forum/viewtopic.php?p=2756730#p2756730]Anhedonie napisao:[/url]a sta je "VI STE SVI TETKE" ako ne predrasuda na kvadrat. predrasuda o tetkama i pederima koji su feminizirani. onda predrasuda da je vecina pedera takvo. pa onda jos i sovinizam gde je lose biti fem i sl.

kao sto rekoh, apsolutno se uklapas u sablon, jako si stereotipican.
prvo ponovicu delove predhodne poruke AKO USPEM DA SE SERIM XD nisam napisao SVI, u naslovu je naznacno VECINA, posle je besmisleno da se ponavljam jer zdrav razum zna o cemu pricam... Ko ne zna, zakljucujem da prema mojim standardima nije zdrav razum. :) Zakljucke, kao sto vec negde rekoh, donosim na osnovu licnog iskustva a ne iskustva drugih ljudi koje ne znam te da je vecina ovakva ili onakva je moje misljenje izvuceno iz mog iskustva... a ne cinjenicno stanje, kao recimo statistika.. nikada ne dobijes tacan podatak jer nikada nije 100% populacije ispitano, nego uzorak, a ipak verujes u statisticki podatak koji su prema statistici u 70% slucajeva lazni
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756731#p2756731]ZX5 napisao:[/url]:tamoamo: :tamoamo: Tako je Zvonki, ali mi je još čarobniji talenat za ironiju i sarkazam kod gay ljudi. To je najčarobnije u celoj priči. :D Ja nekome nešto zabranio? Ne mogu da pamtim nickove nek se svako pronađe ako želi, kao što ne očekujem da neko moj UNIKATNI nik pamti ;) (hihi kako sam opasan bravo za mene) ... MOLIM nije zabrana već molba, tako da te MOLIM da ideš da pročitaš makar naslov neke knjige, pa se vrati jer mi odumiru moždane ćelije kada se dopisujem sa, ne mogu reći glupim, ali makar ljudima koji kada pročitaju nešto, zaborav iste sekunde, ali te iste sekunde su spremni da prokomentarišu ono što su zaboravili, bez da se uvere da li lupaju... A prečesto, ovde lupaju.
Mmmm da,ali ovde ovakve uvrede ne uticu na mene...ok kako god
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Razumem. Pravim i ja (logicke) greske.Desava se.
Imali ste prilike i mene da vidite kako lupam kao otvoren prozor.
Ali ovo mi je bas onako alarmantno i pomalo strasno.

Ponavljam ja bih bas voleo da ne koristite te izraze: logicno, po statistici...
(Ne zabranjujem vam naravno, niti to mogu ma koliko ja voleo da mogu i da je u mojoj moci..)
Je l' znate bar koja je centralna teorema statistike? Kad vec furate izraze...
Korisnikov avatar
By Macan86
hhhuh...počeo sam da odgovaram na ovu temu,a onda sam odustao...ne vredu...jednostavno ne vredi...
čevek pun predrasuda koji je u drugoj temi pisao da su svi pederi koji idu na paradu sebične pederčine a svi autovani zle tetke koje bi da ga sabotiraju i iznesu njegovu tako dragocenu privatnost u javnost sad govori o predrasudama koje te zle tetke imaju o nekom kao on koji je spreman da izdvaju malo(više) svog dragocenog NEFEM vremena da objašnjava drugima kako treba da budu u ormanu i da se plaše i svoje senke jer su pederi,a naročito ako im se nekako to vidi na čelu.
Otrov...čist otrov...
Korisnikov avatar
By ZX5
[url=http://www.gay-/forum/viewtopic.php?p=2756745#p2756745]Macan86 napisao:[/url]hhhuh...počeo sam da odgovaram na ovu temu,a onda sam odustao...ne vredu...jednostavno ne vredi...
čevek pun predrasuda koji je u drugoj temi pisao da su svi pederi koji idu na paradu sebične pederčine a svi autovani zle tetke koje bi da ga sabotiraju i iznesu njegovu tako dragocenu privatnost u javnost sad govori o predrasudama koje te zle tetke imaju o nekom kao on koji je spreman da izdvaju malo(više) svog dragocenog NEFEM vremena da objašnjava drugima kako treba da budu u ormanu i da se plaše i svoje senke jer su pederi,a naročito ako im se nekako to vidi na čelu.
Otrov...čist otrov...
Ali stvarno nije lepo da nekome stavljaš reči u usta... :) ;) Kao što sam rekao, svi mi imamo neke predrasude, ali ja pitam za konkretno ove,koje sam mislio da su jasne iz napisanog... Nikada nisam rekao da su pederi koji idu na paradu sebične pederčine, već da to paradiranje ništa dobro ne donosi (što smo videli i sami) već samo još gore stvari i sada dodajem da ako oćeš da praviš paradu, ona bi trebalo da se promeni, jer u organizaciji iste su ljudi koji se bogate od toga, i ja to znam,... Nemoj mi reći da nisi svestan i sam toga?? Pa ajde mi reci KONKRETNO ALI KONKRETNO koji se zakon promenio zbog parade, koje smo ,,povlastice" dobili ili bilo šta slično? A onda, nisam ja rekao kako će neka prljava tetketina da iznese u javnost bilo šta o meni, nego da ista ta ne može da odlučuje o privatnosti nekog drugog... Moraš brate da malo analiziraš ono što pročitaš, a ne samo da lupaš ko maksim po diviziji jer tvoj komentar nije ništa drugo do obično laprdanje i lupanje gluposti koje vezu sa vezom nemaju, a kamoli sa mnom i mojom pojavom ili mojim komentarima, rečima izvedenim iz konteksta i slično... a onda, nikome ja nisam rekao da bude u ormaru nego da iz nekoliko racionalnih razloga ne bi trebalo jebote da priđe čoveku, a onda nisam rekao uopšte, NEGO DOK SE BAR MALO NE INFORMIŠE PREKO NETA JER EEALNO SVI O SVIMA MOŽEMO PREKO NETA DA SAZNAMO, tj koliko smo mi drugima omogućili, a mnogi su omogućili maltene sve, samo što još ne postavljaju izvod iz knjige rođenih na društvene mreže... A recimo i za tebe bih AKO SMEM DA ISKAŽEM SVOJE MIŠLJENJE, rekao da si fem lik ili žensko, ne znam je li upotrebljen negde pol u tvojoj poruci... ali znam da su ti zaključci na nivou deteta u prvom razredu osnovne, JER NE ČITAŠ KAKO BI TREBALO VEC KAKO ZELIS DA JE NAPISANO.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja se slazem sa tobom da je trenutni vid parade slabo efektan, upravo zbog nacina organizacije. prajd bi trebao da bude mnogo militantniji i agresivniji, trebao bi da urla i zahteva, prajd treba da bude bunt a ne izlozba lepe umetnosti. al da li mislis da bi ti kao delicate flower, kakvim se predstavljas ovde, izasao i podrzao takav? ili bilo kakav?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!