Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Aven
Kerijana ima već dobre godinice u kojima je mogla naučit da se nema šta nalazit s bivšim dok je još "vruća". :merlinka:

A ovo mene zajebavaš...

Ženo, tko ti* je kriv što si samovoljno bila u nečemu gdje su te zajebavali. I to još 2 godine. :D

ako su obe osobe u stanju i voljne sto da ne

pritom ne msm na friends with benefits to je wrong
Korisnikov avatar
By Madonna
ne nužno prijateljstvo, ali jedan sastanak, nakon određenog vremena mi je lepa zamisao, kao neki review after the buzz. ali to je meni kul jer ja generalno volim da preturam po stvarima iz prošlosti, da se sa setom prisećam starih dobrih vremena :radosnice: :slavio se božić sine od godine do godine:

emotivno

i odgledao ja ovo i reko idem da se javim bivšima ali su me blokirali :krezavi: :gitara:
Korisnikov avatar
By Mage
Sa jednim bivsim sam samo ostao prijatelj. Ali dobro imao sam ih samo 3 tako da i nije neki statisticki uzorak :) Sa njim sam ostao u dobrim odnosima zato sto sam znao da je kvalitetna osoba iako stvari medju numa nisu isle na ljubavnom planu. I jako mi je drago sto se i dalje vidjamo kad mozemo, uvek imamo interesantne i zanimljive razgovore...

Jao izem ti sve sad me opet uhvatila nostalgija... :rida:
Korisnikov avatar
By Madonna
Pa dobro ali nisi videla to jebanje? Ili jesi? Ja sam cesto zamisljao kako se moj ex jebe s njegovim exom i rado bih se pridruzio (sad) exexexe
Korisnikov avatar
By Blady
Pa jesam.

Ali da, neke mi je previse bzvze da zamisljam
Ja sam sa jednom pokusala tj. obe smo jer nekako nismo zelele da prekinemo kontakt, i terala sam sebe da se naviknem na to ali nije bilo moguce, kao ni sa njene strane... Samo je dovelo do toga da se potpuno isposvadjamo i zavrsimo na najgori moguci nacin. Srecemo se cesto i samo smo sad na *cao cao* ali mozda jednog dana. :ccn:
Korisnikov avatar
By Taki
haha nikako... ni sa kim nisam u kontaktu od bivših, niti želim da budem, a kamoli prijateljstvo EJ! :iskolacen: zaboravila sam i kako izgledaju. mrtvi su za mene oooodavno već.
Korisnikov avatar
By Madonna
Nismo prijatelji ali mi je drago sto sam nedavno popricao sa svojim prvim momkom, 5godina posle raskida :grin:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nemam bivše jer to nisu ni bile veze nego kratkotrajni provodi što im je i stavljeno do znanja no svakako su svi kontakti prekinuti OBOSTRANO HVALA BOGU nakon promene grada promene kartice čišćenja fejsa zabrane svima koji imaju moj kontakt da ga dele dalje i uopšte da me obaveštavaju o ikome ikada igde ko je ikad išta o meni pitao i tako te sasvim normalne i neophodne stvarčice :sekasablic:

što se sadašnje ljubavi tiče najbolje (najgore) što se može završiti je ovako nešto

- Whatever happens in the end, I don't wanna lose you as my friend.
- I promise, I will never be your friend. No matter what. Ever.

a i to mi je prelepo.
Korisnikov avatar
By mega therion
Pokusala par puta da ostanem u prijateljskim odnosima ali to nije islo. Mozda ako prodje neki duzi vremenski period, pa da se emocije smire. Ovako, odmah posle raskida... no way.
Korisnikov avatar
By bern
neki ok vibe, što da ne. prijateljstvo nisam do sada tako iskusio, nije da je bilo mnogo kandidata.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755800#p2755800]alexandermagic napisao:[/url]Odgovorio sam isto vise puta :ozbiljan: , no ozbiljno pitam: kako mozete sa nekim s kim ste dijelili intimu, vrijeme, prostor, misli, tijelo, zivotne stvari :ozbiljan: bit frendovi ?
Zavisi od osobe do osobe. Nekada izracionalizujem stvari, pa svesno ne zelim da potpuno iygubim kontakt sa ljudima za koje smatram da su dobre i kvalitetne osobe. Nije sad da sa njima kafenisem, ali se pozdravljamo i drago mi je ako im dobro ide u zivotu.
Tu je i ona druga strana, pricinjava mi neko sadisticko zadovoljstvo kada znam da su ljudi koji su ispali sisice u vezi sa mnom morali da pristanu na gore. Onda volim da ja ostanem prisutna, kako bi ti ljudi imali informacije iz prve ruke.
Ranije sam bila pesimisticna po tom pitanju.. Ali moguce je imati dobar prijateljski odnos.. Obicno se prodje kroz krizu , ali kao i svaka kriza, moze se sazreti vremenom kroz to iskustvo..
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755911#p2755911]Wilhelmina napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755800#p2755800]alexandermagic napisao:[/url]Odgovorio sam isto vise puta :ozbiljan: , no ozbiljno pitam: kako mozete sa nekim s kim ste dijelili intimu, vrijeme, prostor, misli, tijelo, zivotne stvari :ozbiljan: bit frendovi ?
Zavisi od osobe do osobe. Nekada izracionalizujem stvari, pa svesno ne zelim da potpuno iygubim kontakt sa ljudima za koje smatram da su dobre i kvalitetne osobe. Nije sad da sa njima kafenisem, ali se pozdravljamo i drago mi je ako im dobro ide u zivotu.
Tu je i ona druga strana, pricinjava mi neko sadisticko zadovoljstvo kada znam da su ljudi koji su ispali sisice u vezi sa mnom morali da pristanu na gore. Onda volim da ja ostanem prisutna, kako bi ti ljudi imali informacije iz prve ruke.
Interesantno. Nisam ironican.

Meni je ipak draze da ih izbrisem kao gumicom, kao da nikad nisu ni postojali.
Korisnikov avatar
By Mage
Sve zavisi od okolnosti koje su dovele do raskida.

Mislim da ne bi mogao da ostanem prijatelj sa nekim ko me je duboko povredio ili izneverio, ukoliko je to bio uzrok raskida. Drugim recima ne bi nikada ostao u kontaktu sa nekim koga smatram ljudskom izbljuvkom.

Sa druge strane postoji mnogo drugih razloga koji mogu dovesti do raskida. Ukoliko se "mirno" razidjemo i posle izvesnog vremena osetim da vise nemam jaka osecanja prema bivsem, ne vidim razlog zasto ne bi ostali u prijateljskim odnosima. Cak sta vise, bilo bi mi uzasno cudno da prosto "izbrisem" kvalitetnu osobu sa kojom sam delio toliko toga iz svog zivota.

In other words, neki bivsi me uopste ne interesuju, dok sam sa drugima i dalje u super odnosima i veoma ih postujem.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755991#p2755991]Mage napisao:[/url]Sve zavisi od okolnosti koje su dovele do raskida.

Mislim da ne bi mogao da ostanem prijatelj sa nekim ko me je duboko povredio ili izneverio, ukoliko je to bio uzrok raskida. Drugim recima ne bi nikada ostao u kontaktu sa nekim koga smatram ljudskom izbljuvkom.

Sa druge strane postoji mnogo drugih razloga koji mogu dovesti do raskida. Ukoliko se "mirno" razidjemo i posle izvesnog vremena osetim da vise nemam jaka osecanja prema bivsem, ne vidim razlog zasto ne bi ostali u prijateljskim odnosima. Cak sta vise, bilo bi mi uzasno cudno da prosto "izbrisem" kvalitetnu osobu sa kojom sam delio toliko toga iz svog zivota.

In other words, neki bivsi me uopste ne interesuju, dok sam sa drugima i dalje u super odnosima i veoma ih postujem.

+

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755998#p2755998]Aven napisao:[/url]100x gore mi je u prolazu sresti bivše prijatelje nego bivše ljubavnice.

Ljubavi dođu i prođu, ali kad pukne prijateljstvo... Slika
Mnogo vise me boli prekid dva prijateljstva (oba su bila u tinejdz dobu) nego bilo koji raskid koji sam ikad imala.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!