Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2754590#p2754590]poli napisao:[/url]

A Dubravkina se knjiga zove "Baba Jaga je snijela jaje". Znao sam da su neka jaja u igri, ali baba mi nije bila ni na kraj pameti :)

Poli, procitala Baba Jaga je snijela jaje, nasla pdf izdanje. I ODUSEVLJENA SAM. Uspela je da bez one dosadne patetike, obicno povezane sa opisom odnosa sa starijim osobama, prikaze starost na jedinstven i duhovit nacin.
Hvala na preporuci! :))))

I da se nastavim: sad si me zarazio D. Ugresic da bukvalno ceo dan gutam Muzej bezuvjetne predaje, a sto ne budem nasla u pdf-u, evo vec pisem signature da uzmem iz biblioteke. Zaljubila sam se i u nju, i u majku Vetu Ugresic, citam sve intervjue sa njom, gledam sve intervjue sa njom.
By poli
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2754793#p2754793]Markiza napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2754590#p2754590]poli napisao:[/url]

A Dubravkina se knjiga zove "Baba Jaga je snijela jaje". Znao sam da su neka jaja u igri, ali baba mi nije bila ni na kraj pameti :)

Poli, procitala Baba Jaga je snijela jaje, nasla pdf izdanje. I ODUSEVLJENA SAM. Uspela je da bez one dosadne patetike, obicno povezane sa opisom odnosa sa starijim osobama, prikaze starost na jedinstven i duhovit nacin.
Hvala na preporuci! :))))

I da se nastavim: sad si me zarazio D. Ugresic da bukvalno ceo dan gutam Muzej bezuvjetne predaje, a sto ne budem nasla u pdf-u, evo vec pisem signature da uzmem iz biblioteke. Zaljubila sam se i u nju, i u majku Vetu Ugresic, citam sve intervjue sa njom, gledam sve intervjue sa njom.
Drago nas je da se Dubravka tako lepo kod tebe nakalemila i u tvom srcu kuću skućila :) U stvari, da ti pravo priznam, još mi je draže kad vidim kako neko odistinski, a od potpunog stranca, prima bilo kakve vrste preporuku, naročito za lektiru. Zbog toga, Markiza ma belle, raskloniću i ja nešto mesta, za tebe, u svom srcu. Dabome, ovo prolećno spremanje valja da je uzajamno: reci sad ti meni, šta sledeće čitam?
Korisnikov avatar
By Markiza
Sad žalim što nemam 5 glava pa da čitam istovremeno 5 knjiga. :D Preporučila bih ti Tomasa Bernharda, i to da pocnes sa Gubitnikom.
By poli
Možda se važi ako jednom glavom pročitaš knjigu od pet glava?
Done deal, javiću se uskoro sa istraživanjem javnog mnjenja povodom ovog ovde Bernharda Dieharda.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Dr Radisa Jancic - Botanika farmaceutika

Zao mi je sto nemam vremena da se vise posvetim knjizi, zato sto je dobra.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Millenium - Stieg Larsson, treci deo trenutno :) fenomenalno je.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
Dusan Radovic - O plakanju :up:
Korisnikov avatar
By LeBolle
Nedavno sam poceo ovu po preporuci.
Knjiga o groblju - Nil Gejmen
Slika
By filipkum
Harry Potter and cursed child - J. K. Rowling i jos dvojica autora, scenario za predstavu, zanimljiv povratak u Hari Poter svet, mracniji od ostatka serijala, pretpostavljam da sjajno izgleda kao predstava pogotovo ako su dobri glumci, ali u vidu knjige malo nedovrseno deluje

Druga stvar kojom se trenutno zanimam je serijal o Rimu Kolin Mekalou, zeznuo sam se pa sam prvo procitao Venac od trave trilogiju, pa sad idem unazad citam Prvi covek Rima, Stvarno detaljno i lepo napisano.Mekalouva me je ranije vec kupila Timom i klasikom Ptice umiru pevajuci i svidja mi se. Ali Lucije Kornrlije Sula, kako zadovoljavaljuce ocaravajuc zloban lik, nadam se da ce mladi Cezar biti podjednako zabavan posto zelim da procitam ceo serijal
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Filip David - Kuća sećanja i zaborava

Recenzija: 1 :germany:
Poruka: svako ponekad poželi da bude neko drugi, ali šta ako dobije priliku za to? :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Slika

Drustvo me je nateralo da procitam ovo, kako bi se uverili da li sam uopste human being.
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!