Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
bridge of spies 6/10
havana suite 8/10
Woman In Gold (Simon Curtis, 2015) - 6.5/10

Slika

Sjajna Helen u zanimljivoj, istinitoj priči. Šteta što nije bolje razrađena.

* * *

Man of Steel (Zack Snyder, 2013) - 4/10

Batman v Superman: Dawn of Justice (Zack Snyder, 2016) - 0/10

Jeremy Irons na godišnjem odmoru.
Deadpool e nista posebno klise scenario sa provucenom feministickom agendom od koje mi se povraca (no rhard feelings llejdis),predvidljiva je prica ima par dobrih forica na pra mesta sma se nasmejao ali nije film da se dize ovolika prasina oko njega...a sa druge strane pre neki dan sam gledao Vertigo,i u tom filmu sam uzivao,ne sto je to Hickok nego sto taj film je imao meso,imao je dobar scenario...ima,ima dobre glumce,film drzi paznju...danas reetko koji film iz holivuda mi drzi paznju e da ocekivao sam od deadpool-a zabavu ali on to nije pruzio a Ant-man jeste...tako daaa meeeh nije nista posebno
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
revenant. doduse, vise se vatali nego sto smo gledali, al ok. bar videh kraj.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2752942#p2752942]HalfJack napisao:[/url]

Selma (Ava DuVernay, 2014) 4/10

Slika

Odmah kada vidim crnačku tematiku mozak mi se odmah dosađuje. :maska: *kkk*
I meni… Muka mi je više. Pogotovu ovde u DC-u gde je takav reverse racism na snazi, jebe mi se više i za "12 Years A Slave" i "Selmu" i sve te tugaljive priče o rasizmu i robstvu. Dosta više s maltretiranjem tim dosadnim filmovima. Ili nek ih naprave kako valja, ili nek sjašu.
V25 napisao:Ili nek ih naprave kako valja, ili nek sjašu.
Ukratko. + The butler. (2013). I really tried.

The Dark Knight Rises (Christopher Nolan, 2012) 6/10

Slika

Ukratko, Nolana uistinu ne podnosim. :lol: U više navrata sam gledao prvi i i drugi nastavak njegove trilogije sada konačno i ovo. Uloga Catwoman dodatno zasrana. A ni Christian Bale nije plus, ma.
Korisnikov avatar
By 李香兰
@zvonar

šalu na stranu, kad se spominje triggering, ono što sam ja primetila je da 99% razgovora o istom čine ljudi koji kukaju/plaču na isti jer im toliko smeta. što je paradoks, jer se oni sami triggeruju nepozvani kao ti sada.
Moj brat - onaj turski film s "Bali begom" koji je dolazio u Srbiju, okej film za razbibrigu, humor im je cini mi se znatno umereniji od naseg, ali je bilo relativno zabavno vise porodicno romantican film nego komedija

Kako da dresirate svog zmaja potpuno drugacije od knjige ali svidja mi se crtani
Korisnikov avatar
By 李香兰
@v25

Ne bih rekla da je DC (kao što napisa?) toliko homogena sredina gde je ksenofobija prema belcima na tom nivou da se može reći da kao donekle poprima razmere rasizma.

Imati predrasude prema belcima nije rasizam. POC nemaju nikakvu društvenu i institucionalnu prednost u odnosu na belce. Tim, te predrasude ne produžavaju nikakvu (nepostojeću) sistematsku opresiju nad belcima, dok u suprotnom slučaju se to itekako dešava. na čemu se u suštini gradi rasizam (institutional power + socio-economic privilege + racial prejudice) itd itd itd duga je to tema, da ne dužimo oft i modovi ne uskoče..

(bilo bi lepo da neko otvori thread) :lol:
Deadpool (Tim Miller, 2016) 4/10

Za mene promašaj od filma i ništa me se nije dojmilo.

Atonement (Joe Wright, 2007) 5/10

Ne znam, nije mi godio. Nisam u nekom raspoloženju štoveć. Keira mi je više miss po tim nekim filmovima u kojima sam ju gledao. Lijepi kadrovi.
  • 1
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!