Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By PunijiBucko
Ako si toliko dokon i nisi sposoban nekome da pomognes, nemoj nametati svoje povrsne mediokritetske stavove.
To su ti cinjenice, pa bolje da ti ih ja namecem nego da ti drustvo lupi sljagu kad se ne nadas tome, znas, bucko ? A i za sve je dovoljno ne bit slijep i osvrnut se oko sebe. Debeli su svuda. :ozbiljan:
By PunijiBucko
Da mi lupi sljagu? Jer sam pokrenuo slicnu temu?
Ako su tebi to uobicajene pojave, medju pogresnom si rajom. Ja kao osoba koja ima fat fetish bih uzivao da ih ima svugde, ali nema ih, a ako ih i ima, onda su strejt. Malo razmisli zasto sam postavio ovu temu dva puta.
Joj, majko.

Dzabe si ju otvarao, sve sto ti je tamo napisano ti mogu napisat i ovdje. Imamo 2 debela super genija ovdje (organski ne mogu smislit jedan drugog), jedan povremeno svrati, drugi nije vec dugo - ali mislim da oni uz qrac cijene i neke druge stvari a za koje mi se pak cini da ih ne posjedujes.
By PunijiBucko
Nisi jedina osoba na ovim forumima, ne ocekuje ceo svet da ti meni komentarises temu. A ako vec znas da je dzabe, mozes i da pomognes, umesto sto se nadmeces
By PunijiBucko
Na romeu su samo gore pomenuti, sa pivskim stomacima :rida:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ako pored hiljade ljudi na romeu ne moz da nadjes ono sto trazis onda ne znam sta da ti kazem
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ima punijih mladih ljudi...

ja ne znam ali mozda nije stvar u tome sta trazis
nego sta nudis

sto se konkretnog trazenja tice
nemam neke ideje sta mozes da radis osim da probas po raznim sajtovima
napisi sta volis, uredi profil ..SNADJY SE
opet naglasavam bitno je i sta nudis

ja licno najbolje pedere nadjem onda kad nista ne trazim
pa ih friend zonujem :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Macan86
ja samo da iskoristim ovu temu da kažem da još nisam skinuo mnogo salceta,i idalje iamam stomak XD
By PunijiBucko
Imas dve vrste sala, visceralnu i "Subcutaneous Fat". Ova druga je jelte, ono sto ljuja, a visceralna je zapravo ona sto se nalazi ispod te, iliti medju organima itd. Zapravo, pivo podstice onaj kao sto je u NARODU poznato "pivski stomak"=lopta koja je tvrda kao kamen. Dakle, pivo podstice visceralno salo, a ne ovo drugo. Dakle, pre no sto se pravis pametan, prouci malo :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Hahahahahaha

cool tema
posebno ovi časovi fiziologije :D
Korisnikov avatar
By 2kune
u ajmerici... tamo su svi debeli... a i državljanstvo dobro dođe... :geisha:
Korisnikov avatar
By Mindphaser
Dechko, probaj na sledecim "specijalizovanim" sajtovima:

www.bearwww.com or www.bear411.com .... ako volish dlakave medonje (BEARS - larger, hairier men who project an image of rugged masculinity)

www.chasabl.com .... ako volish "debeljuce" (CHUBS - guys who are "fat by accident")

... a ako imash malo ezoterichniji ukus i zhelish da nadjesh "bucka" koji se i sam "pali" na vlastiti stomak i zheli da postane josh veci/shiri/deblji (GAINERS - guys who like the idea or physical act of growing bigger, fatter and/or rounder), pokushaj na sledecem sajtu:

www.grommr.com

Btw, iako na sva tri sajta sve vrvi od "deda sa pivskim stomacima od 50/60/70 i kusur godina", ne brini nishta, jer na sajtovima svakodnevno "visi" i mnooooogo "omladine". Samo, pre nego shto krenesh u iole ozbiljniji razgovor sa nekim od "bucko-omladinaca", bilo bi dobro da proverish da li si bash TI NJEGOVA CILJNA GRUPA, jer mozhe da se dogodi da taj "bucko-omladinac" trazhi bash "dedu sa pivskim stomakom od 50/60/70 i kusur godina".

Eto, toliko od mene.

Happy hunting!!
Korisnikov avatar
By Burak
Ja mislim da ti tražiš Bokija 13 :carica:
By Kragi
U teretani. Tamo obicno debeli likovi trose kalorije, tope salo i pokusavaju da smrsaju a, opet, svi su manje vise pederi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!