Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
hvala svemirskimajmune u svakom slucaju :setnja:

bas ste zli alexand(e)re :setnja:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Kad smo već kod nemanja pojma, ne znam kako neko može da uzme u razmatranje prolećni ingres bez karte sizigijuma koji mu prethodi, a koji je gle čuda - eklipsa. Eklipsa koja još dodatno dobija na značaju jer je u karti ingresa na Asc.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne znam nista sta to znaci ali primecujem da sto je blize prolece to mi mozak radi brze i nekontrolisanije a telo to prati isijasom i ukocenom nogom :srba:
Korisnikov avatar
By gossip
ja ovde vidim pametovanje i klasican primer pederske sujete,ali nigde ne vidim tumacenja :) :setnja:
By alexandermagic
Jeo si rum plocice, pa ti poraslo samopouzdanje i iz toga je proizisao i taj naslucujuci naredbodavni ton ? :ozbiljan:

---

Sjajno ste srocili naslov clanka, Speculume. :fancyklap:

Slika

Tu bandu treba raskrinkati. Racunajte na moju svesrdnu potporu.† † †
:waldorf:
Korisnikov avatar
By gossip
gledam solar return chart

solarni ascedent pada u moju osmu kucu (devica)
ahhaha gotovo....ima da 'mrem ove godine :lol: :sigh:
Korisnikov avatar
By gossip
ma necu biti ja,ja sam dobro u toj karti sto je najgore

bice neko iz porodice...a s'obzirom da ce mi i mesec bti ugrozen ove godine to se samo poklapa sa solarom....vdecemo :sigh:
By Kragi
http://www.dnevne.rs/magazin/astrolozi- ... nak-je-zlo" target="_blank

Cesto citam nekakve tekstove koji se bave analizom jednog horoskopskog znaka, u mom slucaju device, i obicno me samo dobro zabave. Ovaj autor me je vec ozbiljno "zabrinuo". Ako izuzmemo kasnjenje (jer se ne secam da sam ikad igde zakasnio i van posla) i mozda jos neke sitnice, sto se mene tice, savrseno gadja u poentu.
Narocito mi se dopao deo o ljubavi jer smo neretko stoka koja voli samo sebe :D
Poslednja recenica je pak odlicno poentiranje.

Skidam kapu.
By alexandermagic
Skidas mu kapu, jer ti je i Mjesec u Djevici pa je dosta poklapanja.

Btw, seksualno razdrazena zena Djevica se moze mjerit i sa istom takvom Skorpijom, a autori to ne navode. Actually, ja znam samo za jednog, a njegovu brosuru sam citao kao klinac u osnovnoj. Zaboravio sam mu ime, no sve napisano je, sad vidim, bilo tocno. Bila je koncipirana tako da daje kao 'rijetko znano' o pripadnicima svih znakova.
Korisnikov avatar
By gossip
my first girl kiss was with virgo
my first love and gay kiss was with virgo

and my first prostate orgasm was also with virgo :lol:

slazem se sa njima poprilicno dobro
najbolja drugarica mi je devica
Korisnikov avatar
By gossip
vi ste samo ljubomorni na moje kulinarske sposobnosti alexand(e)re :setnja:
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2749978#p2749978]alexandermagic napisao:[/url]Skidas mu kapu, jer ti je i Mjesec u Djevici pa je dosta poklapanja.

Btw, seksualno razdrazena zena Djevica se moze mjerit i sa istom takvom Skorpijom, a autori to ne navode. Actually, ja znam samo za jednog, a njegovu brosuru sam citao kao klinac u osnovnoj. Zaboravio sam mu ime, no sve napisano je, sad vidim, bilo tocno. Bila je koncipirana tako da daje kao 'rijetko znano' o pripadnicima svih znakova.

Ali ja nemam mesec. :sigh:
Koliko sam razumeo preblizu je Suncu i samim tim nefunkcionalan skroz.
By alexandermagic
E (:razvuceno:), a da te nesto priupitam: biras li nacin na koji ces stic do cilja ili ti se vlastiti ciljevi nekad cine nedostiznim ili pak osciliras izmedju to dvoje ? :lukavi:

Sunce je cilj, Mjesec put.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2749978#p2749978]alexandermagic napisao:[/url]Skidas mu kapu, jer ti je i Mjesec u Djevici pa je dosta poklapanja.

Btw, seksualno razdrazena zena Djevica se moze mjerit i sa istom takvom Skorpijom,
jep, meni je mesec u vodoliji, kapiram zasto neko sa mesecom i suncem u devici vidi dosta poklapanja sa ovim tekstom :)

i jep za ovo drugo. A i pluton i mars su mi u 8. kuci :waldorf: Don't even get me started o mojoj veneri :hys:
By alexandermagic
Moj Mars je spaljen u Jarcu i tamo neki zlobnici bi rekli da sam uzasan, svirep, osvetoljubiv i nezasitan. Ma strasno. Osobno bih rekao da se samo radi o pojacanoj energiji i povremeno neprijatnim manifestacijama iste. Venera mi je u 1. kuci (kao i Uran koji pravi sextil sa Suncem), u direktnom hodu. 8.kuca prazna, no njen vladar je isto u Jarcu. :D
By Kragi
Moj Mars je u Skorpuonu u trecoj kuci. Koliko se secam receno mi je da on menja Mesec kojeg nemam u smislu da radi neke stvari koje pripadaju Mesecu pod nekim normalnim okolnostima.
Doduse, mozda mi to ne ide u prilog kada su veze, ljubav i sl. sranja u pitanju ali evo, moja keva, vec treci dan cascava sto joj sin od sutra stupa na mesto direktora racunovodstva. :D
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!