Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Kad me zagrli i kaže ti si moj cvetić..moj kaktus cvetić...imaš gabarit jednog kaktusa..ili palme i eto tako romantika ode u nekom drugom smeru ALI je ipak romantika.
OT Ja sam potpuno operisana od ikakve romantike i klasične i neklasične. Zena pokazuje znakove romantike, one gore navedene.
Nisam romantican, mada pojedinci nalaze te neke moje ispade i kreirane situacije romanticnim, sto odbijam prihvatit i to sa gnusanjem. Da.

Zamjecujem i najmanju naznaku romanticnosti kod drugih. Zna bit lEpa, zna bit odbojna. Sve povezujem sa odredjenom individuom i to mi je jedini reper.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
meni je romantika idelizovanje stvari, pa kao produkt te idealizacije nastaje lepo osecanje te osobe koja romatizuje jer uziva u lepoti te idealizovane slike dok se drugoj strani boost-uje ego pa prija i njoj (ako uopste i ima druge strane, moze bilo sta da se romantizuje). npr buket cveca nije romantika ako ti volis cvece, ali ako ne volis onda jeste.

ima pun kurac nuspojava idealizacije kao posledice nerealne slike o nekome, npr ocekivanja (koja rasturaju najveci broj medjuljudskih odnosa) da MORAS da budes takav i takav (npr romantican takodje) inace dolazi razocarenje pa onda na silu radis stvari da bi nekome ispunio produkt svoje maste etc etc. nononono za mene.

volim duboku intimu, sto je cista suprotnost idealizaciji - odn racionalizacija. ne zelim da me neko voli zato sto misli da sam najlepsi i najbolji na svetu, jer nisam, zelim da me voli takvog kakav sam.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2749531#p2749531]Anhedonie napisao:[/url]

volim duboku intimu, sto je cista suprotnost idealizaciji - odn racionalizacija. ne zelim da me neko voli zato sto misli da sam najlepsi i najbolji na svetu, jer nisam, zelim da me voli takvog kakav sam.
počinjem da mislim da nema duboke i intimne ljubavi bez krupnog razočarenja koje ju je prethodno oblikovalo, mada je sve to klizav teren.
Korisnikov avatar
By Blady
Kad se dva pedera kupaju
jedan prdi, drugi ljubi baloncice
Korisnikov avatar
By .:Q:.
jedna specificna igrica sa puno spoljasnjih detalja (puno forme) u kojoj nisam narocito spretan, ali koje ponekad volim da se igram
Korisnikov avatar
By Madonna
Za mene lichno romantika je sve ono shto mi na prvu pomisao ne prija. Ali ako mi je "priredjuje" neko do koga mi je stalo i u koga sam zatreskan, onda prolazi. Onda skoro sve prolazi (ako je s dobrom namerom)
Ja nisam taj tip, ne priredjujem. Nikada nisam nista slicno uradio (mozda i jesam pa se ne secam ali ako i jesam to je bilo "na silu", kao odgpvor na tudji romanticni postupak)
Nego, da dodam ...

Najodvratnije mi je kad netko misli da je dovoljno ugasit/prigusit svijetlo i upalit par svijeca i muziku i voila, eve je romantika. More nosi se.

Romanticno moze bit i kad je on na suvozacevom mjestu i baljezga o nekim trivijalnim glupostima koje me uopce ne zanimaju ili mu pocrvene usi/obrazi, slatko se nasmijesi, davi o nekom matematickom problemu sa sjajem u ocima, ponudi se da mi nesto ponese a ja mu kazem m'rs i tako.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!