Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
pa ništa... bit ćeš u dobrom društvu... npr. Vučić je svaki dan tamo... :D
By urke145
Jednostavno je ako ta osoba definitivno ode iz tvog zivota. Ne vidjas je vise.... patis patis patis.... ali vreme ucini svoje i sve bude ok. Jos ako se zaljubis u nekog novog......super!

Ali sta da radimo ako ta osoba ostane u tvojoj blizini. Npr ako je kolega na poslu ili je deo nekog zajednickog drustva?
Mislim da od tog pakla nema nista gore.

Zato sto se to meni desilo. On je bio jako dobar drug moje drugarice i uopste cela ta ekipa je bila neko zajednicko drustvo. Stalno smo bili na istim mestima. Pakao je trajao sve do onog trenutka dok on nije otisao da zivi u drugi grad. Onda sam patio zasto nije vise tu da mogu da ga vidim, dodirnem... ali vreme je prolazilo, vise ga nije bilo i sve je proslo.
Sta bi bilo da je ostao? Da se nije odselio???? Ne mogu ni da zamislim
Korisnikov avatar
By gossip
ne treba mnogo zaliti za tipovima
kada jedan ode,drugi dodje
Korisnikov avatar
By Madonna
gde je ona tema
postovi riznice mudrosti
By Stefi91@
E ovo je pitanje za milion dolara, patim za bivsim, i patim, patim, setim ga se svaki dan, ne izlazi mi iz glave, a skot obican, bilo je decka i nakon njega, al o ovome mislim svakli dan, nzm kako da ga izbijem iz glave :/
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2688923#p2688923]Stefi91@ napisao:[/url]E ovo je pitanje za milion dolara, patim za bivsim, i patim, patim, setim ga se svaki dan, ne izlazi mi iz glave, a skot obican, bilo je decka i nakon njega, al o ovome mislim svakli dan, nzm kako da ga izbijem iz glave :/
ŠTO TI JE DUBLJE U GLAVI TO VEĆIM KURCEM TRREBA DA IZBIJAŠ IZ GLAVE. VIŠE PUTA DNEVNO
Korisnikov avatar
By emo_haos_
teško mi je pao poslednji raskid. nije da mi neki ne padnu teško, ali ovaj poslednji posebno.

više od godinu dana mi je trebalo da se pokrenem. išla sam napred nazad napred nazad. u tih godinu i nešto dana, možda smo se dva puta videle (sexa bez), i u par navrata bile u kontaktu u pisanom obliku.

užasno mi je nedostajala, i nasuprot njenoj indiferentnosti, ja sam imala problema da se snađem u novonastaloj situaciji, kojoj se nisam nadala.

nisam je ni jedanput kontaktirala, niti sam ikada i niti bih ikada kontaktirala nekoga ko me ne voli, u nadi da ću nešto postići. ali daleko sam ponosnija na sebe, što nisam svoju tugu lečila pažnjom drugih, što nisam dozvolila da ikoga povredim pod izgovorom da sam ja povređena.

to što sam intimna gotovo isključivo sa osobama sa kojima sam intensively emotivno povezana, samo mi je otežavalo ceo healing process. jednostavno, iskreno sam je volela, i čak i kada mi je bila rekla da se jebe sa drugima, moja osećanja prema njoj se nisu promenila. jednostavno, preboleti je, to je bilo nešto što je moralo doći from within.

ono što zapravo hoću da kažem jeste - it gets better. it is hard, but life goes on. recovery can take a while, so just make as less as possible screw ups along the way.

:cobanica:
By Meg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2729596#p2729596]emo_haos_ napisao:[/url]teško mi je pao poslednji raskid. nije da mi neki ne padnu teško, ali ovaj poslednji posebno.

više od godinu dana mi je trebalo da se pokrenem. išla sam napred nazad napred nazad. u tih godinu i nešto dana, možda smo se dva puta videle (sexa bez), i u par navrata bile u kontaktu u pisanom obliku.

užasno mi je nedostajala, i nasuprot njenoj indiferentnosti, ja sam imala problema da se snađem u novonastaloj situaciji, kojoj se nisam nadala.

nisam je ni jedanput kontaktirala, niti sam ikada i niti bih ikada kontaktirala nekoga ko me ne voli, u nadi da ću nešto postići. ali daleko sam ponosnija na sebe, što nisam svoju tugu lečila pažnjom drugih, što nisam dozvolila da ikoga povredim pod izgovorom da sam ja povređena.

to što sam intimna gotovo isključivo sa osobama sa kojima sam intensively emotivno povezana, samo mi je otežavalo ceo healing process. jednostavno, iskreno sam je volela, i čak i kada mi je bila rekla da se jebe sa drugima, moja osećanja prema njoj se nisu promenila. jednostavno, preboleti je, to je bilo nešto što je moralo doći from within.

ono što zapravo hoću da kažem jeste - it gets better. it is hard, but life goes on. recovery can take a while, so just make as less as possible screw ups along the way.

:cobanica:
Slicna situacija, prvi raskid . Stalno se borim sa tim da joj ne pisem. I stalno mi nedostaje...
Tvoj post je pomogao, ne znam zbog cega tacno, ali,jeste.
Hvala;)
By Meg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2729770#p2729770]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2729667#p2729667]Meg napisao:[/url]

Slicna situacija, prvi raskid . Stalno se borim sa tim da joj ne pisem. I stalno mi nedostaje...
Tvoj post je pomogao, ne znam zbog cega tacno, ali,jeste.
Hvala;)
drago mi je ako ti je išta značilo. ponekad znači kad čuješ da su i drugi prošli kroz to. drž' se :)

:)
By Sixto
Ma da se ja vama pohvalim... :lol:

Stize meni poruka na grindr-u pre dva dana. "Cao S"
Reko znamo se? Kad ne lezi vraze... ex koji je okoncao vezu i prekinuo svaki kontakt pre tacno pet godina na taj isti dan. Javlja se macka... da me pita da li radim jos uvek na starom radnom mestu...
Kazem ne vec pola godine i pitam sto mu to treba... Kaze poznaje se s mojom seficom pa kao da ona ne zna da se mi znamo, bla bla... Mislim se slino zvalava da si ti meni ziv i zdrav ona kupila s devojkom stan dok si ti opsluzivao madjarske turiste po grckoj.
Na kraju salje poruku "Vidim da si jos ljut na mene"... Rekoh jok, naprotiv, samo mi sad nesto whatever...

Boze kakav je to raskid bio, uf.

Sto bi rekao Mars, Erl od Vankuvera, svi se oni jave u jednom momentu, ali kad nam postane sasvim svejedno.

PS. videli Sixta zajednicki frendovi posle dosta vremena na ulici da se mlogo promenio, pa dojavili... Radi momak s deckom u kompletu trojke i multiple koituse pa pipa teren... :lol:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Мика би рекао:

Волети, волети, волети,
од љубави се разболети.

Волети, волети, волети
то ће ме увек болети…

Волети, волети, волети…
А како томе одолети?

Одболети. Преболети.
Шта даље? Па поново волети.

А може и овако:

Љубити, љубити, љубити,
Зубима срце издубити.

Љубити, љубити, љубити
уснама живот обрубити.

Љубити, љубити, љубити,
а ипак се изгубити.

Љубити, љубити, љубити
и љубећи се убити.

Било како било, не гине нам:

Патити, патити, патити,
па добро, треба и платити.

Патити, патити, патити,
али се никад не вратити.

Патити, патити, патити,
себе у себи скратити.

Патити, патити, патити,
то ће ме можда позлатити.

:sunce:
By Deni5
Da se odljubiš od nekoga treba da se zaljubiš u nekoga i onda se opet treba odljubiti jer se zaljubiš u još goreg.
By alexandermagic
Zatrpas se obavezama i naoruzas sarkazmom, pa i ako ostanes zaljubljen u tu osobu potrudis se od zivota napravit joj pakao na Zemlji. I zamjenis ga/ju realno boljim cak i ako u tu zamjenu nisi zaljubljen. :galerija:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
alexanderovo resenje zahteva i vise resursa i vise vremena
moje resenje je efikasnije i brze

♣ kazu da mi je to specijalnost ♣
-nalazenje brzih i efikasnih resenja za slozene probleme-
ja im kazem oki i odem kuci da placem
By Deni5
Ne mogu da verujem kako se ja zaljubim lako u pogrešne, samo što se sada na trenutke osećam loše i nisam uopšte mogao da plačem jer sam to prošli put radio, pa nije zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Taki
ma sve je u glavi... isplačeš se i kreneš dalje. zašto dalje tugovati za nekim ko te ne želi u svom životu?
posle nekog vremena pojavi se mnoooogo bolja osoba, sa licem, srcem i dušom anđela koja je ponosna na to što te baš ona ima. pa kad ih uporediš dođe ti smešno kome si posvećivao vreme... nikad srećnija nisam bila kao u sadašnjoj vezi. ovom prilikom se zahvaljujem svim bivšima. da me niste ostavili nikad ne bih upoznala Mariju, svoju buduću ženu :love: :love: :love: :love: :love: fala vi.
By Deni5
Bio sam malo ironičan, tačno sam iskusio sve to pa onda mogu da iskusim i suprotno, valjda, možda, nekada.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Ide spontano, samo od sebe. Dopadne ti se neko drugi i ideš dalje.

Ljudi koji godinama nisu u stanju da prezale svoje velike bivše ljubavi, dok su ti ljudi za kojima oni pate zivi, zdravi i sretni u ljubavi sa nekim drugim su obične budale. Tacno ti se smuci njihova jeftina patetika i prenemaganje. Odvratno nešto.
Korisnikov avatar
By Hys.
nije bitno odljubljivanje, bitno je ™odvoljevanje.

™volim te reci koje smislim kroz maglenu ostrinu 3 piva.
Korisnikov avatar
By Macan86
ja to nikad nisam do sad znao kako da izvedem...Uvek malo osećanja ostanu i uvek mi nekako prorade leptirići kad vidim nekog u kog sam bio zaljubljen i uvek mi je nakako drago što ih vidim opet nebitno šta se između nas izdešavalo...
Dobro postoji tu jedan izuzetak al njega i neračunam.
Korisnikov avatar
By gossip
desice se onda kada to bude trebalo

da li nakon odredjenog vremena ili odredjene (nove) osobe

ali svakako ce se desiti....samo ne treba forsirati bilo sta
Korisnikov avatar
By Blady
^I ja se slazem sa gnossiene.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!