Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Mad Max: Fury Road (George Miller, 2015) - 8.5/10

Slika

^:omiljena.scena:

Besprijekorno snimljena akcija i sjajna Charlize. Ovu ulogu je mogla iznijeti još jedino Anđa.
Male su šanse da ću ga ponovo gledati, though. Traži neku nabrijanu fazu i volume na mad max.

Edit:
Posebno me se dojmilo koliko je pažnje posvećeno detaljima. Btw, uvijek me u filmovima živciralo kad se neki lik onako ofrlje ošiša, odjednom u sljedećoj sceni ima savršenu frizuru. Maxova je bila taman nakaradna kao da ga je netko zaista hairkasapio. <3
Korisnikov avatar
By Waldorf
Gangster Squad.

Nisam ranije.

Meh. Kao, ubila par h.
Korisnikov avatar
By Hys.
gledah spotlight neki dan, dopao mi se, posebno sto ja volim te filmove u kojima novinari bivaju pravi novinari

razmisljam da skinem crimson peak, ali ne znam da li ce prisustvo dzesike devojci biti dovoljno da prevazidje da film kao ima i poneki horor momenat
By the Sea (Angelina Jolie, 2015) - 5.5/10

Slika

By the spyhole. <3

Anđa kao da je učila kinematografiju od hrvatskih redatelja. BTS me jako podsjeća na dominantnu atmosferu hrvatskih filmova sa tom pomalo jezivom agonijom kroz koju prolaze protagonisti, nezaokruženim kadrovima i dijalozima, a nasuprot tome kulise prelijepog pejzaža. Sve to dobro funkcionira kad je lijepo izbalansirano. Ovdje oscilira između plime i oseke. : D
Korisnikov avatar
By elizevin
Sinoc gledala Palio na festivalu dokumentarnog filma 7 velicanstvenih
Film je odlican, uzbudljiv i vidno ima ogroman budzet. Prati dve palio trke u Sijeni 2013. i to tacno kada je moj najbolji drug radio na fakultetu u Sijeni, tako da sam imala zivi komentar s desne strane u bioskopu kako to sve uzivo izgleda. To je inace jedina konjicka trka koja je u stvari strateska igra koja se igra cele godine, a ne samo tih minut ipo same trke, i u kojoj korupcija ne da nije zabranjena, vec je jedno od osnova igre.

http://www.imdb.com/title/tt3669520/" target="_blank
donzoko - 7/10
the danish girl - malo plitko, ne smeta mi sto ne odgovara istorijskim cinjenicama, interesantniji mi je lik gerde
spotlight - ono...ok
la commare secca - predivna scena https://www.youtube.com/watch?v=dCApnepG2hE
the cabinet of dr. caligari - sticajem okolnosti gledao ga par puta poslednjih dana, sad u restauriranoj verziji, fantasticno
je tu Il elle - onako, interesantno
the revenant - besmisleno
the big short - bred pit ostavio iznenadjujuce pozitivan utisak
room - zbrzano, mehanicki, potencijalno interesantno
the martian - pitko
mad max - najgori film ikad?
bridge of spies - ok
brooklyn - onako, simpa mi je njen prvi decko, toliko besmislen, a drag
youth - mnogo bolje nego onaj prethodni proliv
intruders 6,5/10

fin hororčić.

he never died 6,5/10

zabavan, budući kultni film. henry rollins je savršen u glavnoj ulozi <3

blackbird 6/10

išao sam vidjeti je li connor jessup doista odličan glumac jer me oduševljava na 'american crime'. bogme jest, a film je također zanimljiv, iako je ton neujednačen. donekle satira, donekle socijalna drama, donekle psihološki portret glavnog lika.

creed 9/10

na drugo gledanje još bolji.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2745850#p2745850].:Q:. napisao:[/url]
youth - mnogo bolje nego onaj prethodni proliv
:grebanje:

Dobar je Youth, ali prethodni proliv je jedan od najboljih filmova koje sam gledao u životu. :P

La più consistente scoperta che ho fatto pochi giorni dopo aver compiuto 65 anni è che non posso più perdere tempo a fare cose che non mi va di fare.

:love:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2746007#p2746007]Aven napisao:[/url]^
Meni je bio na lageru za gledanje pa sam odlučila ipak skinuti sve Rockyje (obožavala sam Stallonea kao mala) i pogledati ih prije Creed. :'D *wpproblems*
to je vjerojatno i najbolji način da se postigne potpuno oduševljenje 'creedom', s obzirom na to kakvi su četvrti, peti i šesti 'rocky'. ^^

btw, u vezi 'mad max: fury road' su mi dvije stvari ključne za tumačenje filma. prva je to da je jedini lik koji tijekom filma doživi veliku transformaciju nux (nicholas hoult). on zapravo doživljava potpuno emancipaciju od nihilističke ideologije/religije koju propagira immortan joe, te postaje humanist koji je spreman umrijeti zbog ljubavi i slobode. svi ostali likovi film manje više završe i kako su ga započeli.
to dovodi do druge stvari, a to je što se zapravo mijenja u vezi furiose. ona je već na početku odavno odlučila da je sve u citadeli bullshit, da odlazi i da pokušava spasiti te djevojke kako bi iskupila i samu sebe, jer sigurno nije mogla postati tako moćna u kontekstu vlasti immortan joea da je bila neki divni pozitivac. njena se psihološko-politička transformacija dogodila prije početka filma, ono što je nama prikazano jest kako ona mijenja stav o operacionalizaciji svoje prethodne transformacije. furioza kroz film shvaća da od tiranije ne vrijedi bježati nego ju treba srušiti.
cijela priča filma je u osnovi pokušaj skupine ljudi da od točke A dođu do točke B. ali kad dođu do točke B, shvaćaju da je ono što su tražili i očekivali zapravo na točki A, pa se vrate.
Korisnikov avatar
By Macan86
Konačno sam odgledao Ex Machina...
Nije loš filmčić
  • 1
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!