Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Uvrsticemo i njegove postove u onaj vine
By Deni5
Ja sam pisao o svojoj ljubomori, tuđa me ne zanima.

Znači možda bih osetio neku ljubomoru ako bi osoba sa kojom sam pokušala nešto sa nekim možda boljim u nekom smislu od mene, zašto bih bio ljubomoran ako to nije slučaj.
By Deni5
Shvatio sam odmah da je poenta teme da li podnosim ljubomoru od osobe sa kojom sam pa možda da se držim teme.

Ta osoba može da bude ljubomorna jer će tako više sebi da naškodi, kako bi mene mogla da povredi nečija ljubomora, osim ako nije neka bolesna, tada bih se baš uplašio jer sam miroljubiv.
Korisnikov avatar
By Srklet
prilično dobro. to mi je skroz nevažan i dosadan osjećaj, tako da ga lako ignoriram u svakom kontekstu.

ljubomoru mogu razumjeti. zavist mi je pak oduvijek bila totalni misterij.
Korisnikov avatar
By sallys
nezadovoljavajuće, ali može se to naučiti kontrolisati ako postoji volja
Korisnikov avatar
By Dirrty
Umerenu ljubomoru dečka podnosim dobro, štaviše, prija mi jer to znači da mu je stalo do mene/nas.

A ja svoju uglavnom vešto krijem i branim ćutanjem, ali u određenim situacijama je očigledna svakome, a naročito dečku koji me dovoljno poznaje (nakon nešto više od godinu dana svega i svačega što smo prošli zajedno). I njemu to biva više simpatično nego bilo šta drugo, jer je iskreno i umereno, i bez nepotrebne drame.

Definitivno mislim da je nemoguće ne osećati ljubomoru u odnosu koji je isprepletan snažnim i raznovrsnim emocijama i situacijama. Međusobno poštovanje, samokontrola, i razgovor o tome, pomažu da ljubomora ne postane patološka i štetna pojava.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Ako je aktiviranje 'kiling mode-a' dobro, onda dobro.

What do I know...
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
meni je ljubomora pre svega vid sujete
dobro podnosim tudju
vec neko vreme ne osecam ljubomoru, ni bes..
ali znam da isfoliram
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
sujeta bez ljubomore svakako moze (a kolko vidim nigde napisao nisam da ne moze)
ljubomora bez sujete kod mene ne
kod druih ljudi ..nem pojma
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ignorišem tu emociju, budući da je krajnje nepotrebna i nelogična.
Osetim povremeno, jako kratko i jako slabo...
Eh, možda mi zato kod drugih to toliko smeta...
Korisnikov avatar
By Macan86
Ja kad krenem da osećam ljubomoru shvatim to kao dobar znak da odustanem jer ne želim da zadržim nekog ko mi pravi da se osećam nedovoljno...A kad je neko pokažuje prema meni ja bežim što dalje...
Da mi je ova pamet bila dok sam bio mlađi pa da sam sebe poštedim najgoreg i največeg gada kog sam ikad upoznao,umesto što sam ga pustio da me nabeđuje da sam nezahvalan i da on ustvari ima razloga da meni neveruje umesto obrnuto...ali ko zna da li bih naučio od čega treba da se klonim da nije bilo toga.
By Deni5
Slažem se Macane, kažu da su najviše grešili oni koji su na kraju uspeli.
By ...Sitnicava...
Ceo život pričam da mi smeta ljubomora, i sama nisam ljubomorna, a obrni okreni ispadne da su mi skoro svi partneri bili ljubomorni. Jak sam licimur
By Aven
Ne samo da mi ne bi prošla ljubomora, nego ni bilo kakvo ozbiljnije prigovaranje sa tendencijom da me se mijenja i modelira prema tuđim potrebama i vizijama.

:onaj.blaženi.moment.kad.iskustveno.shvatiš.da.možeš.biti.solo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!