Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Da jer imam glas kao ribe sa hotline-a.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ravnodušan uglavnom, osim kad ga čujem na snimku... tad me blam.
Korisnikov avatar
By gossip
kada ga cujem na snimku ne
ovako da
By Deni5
Neko mi je pre neki dan rekao da mi je lep glas a meni je OK i na snimku, ponekad se stvori pesak.
Korisnikov avatar
By Macan86
meni se ne sviđa jer zvuči ko da svaki čas treba da uđem u pubertet(i to tako još od moje 12.)
By Deni5
Ne znam zašto se ljudima uglavnom ne sviđa sopstveni glas, ja sam možda moj slušao više puta pa mi je OK.
Korisnikov avatar
By elizevin
ne, jer zvucim kao dvanaestogodisnje dete :)
sto ume biti korisno kada se javim na telefon kada neko pokusava nesto da nam uvali, obavezno pitaju je l ima nekog starijeg kod kuce, a ja lepo kazem da mama i tata nisu tu :D
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2743060#p2743060]Deni5 napisao:[/url]Ne znam zašto se ljudima uglavnom ne sviđa sopstveni glas, ja sam možda moj slušao više puta pa mi je OK.
mi svoj glas cujemo dubljim nego sto jeste, jer nam prolazi kroz kosti.
i onda kad nam neko pusti snimak kazemo STO PISTIM TOLIKO, zato sto to nije ono na sta smo navikli.

a vama mislim da bi se svidelo i sopstveno govno. (just sayin' ... )
By Aven
Trebalo mi je vremena da se naviknem, ali da. I u pjevajućem i u pričajućem formatu.

Srećom pa nisam naslijedila mamine frekvencije. :'D
By Deni5
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2743080#p2743080]svemirskimajmun napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2743060#p2743060]Deni5 napisao:[/url]Ne znam zašto se ljudima uglavnom ne sviđa sopstveni glas, ja sam možda moj slušao više puta pa mi je OK.
mi svoj glas cujemo dubljim nego sto jeste, jer nam prolazi kroz kosti.
i onda kad nam neko pusti snimak kazemo STO PISTIM TOLIKO, zato sto to nije ono na sta smo navikli.

a vama mislim da bi se svidelo i sopstveno govno. (just sayin' ... )
Svako priča za sebe i za svoja dopadanja, ja sam napisao za glas a ostalo je vaša stvar, vaše sviđanje, kako god.
Korisnikov avatar
By Mage
Ok mi je kako zvuci u mojim usima, ali kada ga cujem na snimku hocu da crknem! Mnogo je visi nego sto sam sebe cujem (sto je slucaj sa svima jel) i odvratan mi je :bljak:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zato sto mi cujemo svoj glas kada pricamo drugacije nego sto drugi cuju nas glas jer mi cujemo zvuk koji rezonuje unutar nase usne duplje i prolazi kroz kosti i tkiva vise nego onaj zvuk koji izlazi iz usta i prolazi kroz vazduh do nasih usiju, dok drugi ljudi/mikrofon ne cuje taj zvuk, i kada se snimimo ne zvucimo onako kako smo navikli da se cujemo i onda drma efekat slican uncanny valley-u. ako puno puta snimis sebe i slusas postane ti ok, prihvatis i taj glas kao svoj.
By Deni5
Mislim da je jako bitno sebe prihvatiti kakvi god da smo, pa makar morali da radimo na sebi ne bi li bili zadovoljni. Čovek treba da prihvati sebe i da voli sebe takvog kakav jeste, to se odnosi i na sopstveni glas.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa da, ali fizicki nisi mogao da cujes svoj glas dok se ne snimis. to je kao da celog zivota mislis da izgledas ovako i onda se pogledas u ogledalo i vidis da nije to to.
By Deni5
Razumem te.

Mene kada neko čuje prvi put preko telefona ili skajpa uglavnom se uhvati za naglasak, nešto im je zanimljiv.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!