Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By starky
Blady napisao:Nedefinisan.
Ne podnosim "Shane" stajling, to da dodam.
ja ga prezirem.pre par godina kad god izadjem na neko gay mesto,naletala sam na plavu,crvenu,debelu,mrsavu,visoku,nisku...svakakvu Shane.Zasu.
Korisnikov avatar
By Blady
^ :lol: da da, smorile su.

@sanjaS :placko:

:smeh:
Korisnikov avatar
By anche
Zwezdica napisao: A sada se lozim najvise na hard core buchice, mada mogu i andro, a femice ni ne gledam vise . :lol:
Kako je zivot lud. :lol:
znas kako: vremenom se otkriju i bolja vina, i bolja hrana i sl. :mljac:
jos samo sarajevoxxx da se izjasni kako je evolucija delovala na nju.
Korisnikov avatar
By Hys.
A ja danas videla jednu femicu koja mi se dojmila.
Lici na onu...kakosezvase....jbt setih se danas :kopa po imdb: Nasla! scarlett johansson. Iako mi ta glumica nije posebno lepa, ova cura mi je bila bas zanimljiva.

Gledala sam je sa onako, malo vise od uobicajenog /cisto estetskog/ interesovanja :nesiguran:

Jela je nesto, i to mi nije smetalo, sto je takodje zanimljivo /ne volim da gledam nepoznate ljude kako klopaju/
Korisnikov avatar
By acid drop
Toliko sam se prejela malopre... da bih najradije samo citirala starsailor kao odgovor na temu. Suština je tu neđe.
By Kragi
Ja sam malo vise muskobanjasta, ali zgodna. :tetka:
By Swanheart
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2298213#p2298213]starky napisao:[/url]
Blady napisao:Nedefinisan.
ja ga prezirem.pre par godina kad god izadjem na neko gay mesto,naletala sam na plavu,crvenu,debelu,mrsavu,visoku,nisku...svakakvu Shane.Zasu.

:lol:

a ako nisu takve, onda je zena njihovih snova Shane :zeva:

ot.
mislim da je ovo jedna od retkih podela u kojoj ne mogu da se deklarisem jer ne mogu sebe svrstati u neki od lezbejskih stereotipa
Korisnikov avatar
By Madonna
:\o\:

Ont: debela devojka sam ja
Pa sta
Mogu ti dati sto malo koja zna
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kupila sam Christmas edition Stephen Curry jersey i sad bi trebalo da sedim kući u njemu? Bolje da sedim u nekoj hali. :smug: :peca:
Korisnikov avatar
By Mss Gatita
Za mene niko ne bi rekao da sam lezbejka, cak mi niko ne prilazi jer misle da sam str8 tako na zurkama. Oblacim se onako kako meni prija, vidim da osudjuju neki fejsi stil ali nekome to i prija, i ume da iznese to lepo. Volim devojke slicne sebi, jer volim devojke u pravom smislu te reci :) moje devojke su isto bile takve, probala sam jednom da budem sa devojkom koja je bila suprotno od onoga sto volim ali ne ide, fizicka privlacnost mi je izgleda dosta vazna :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
definitivno se ne uklapam u neki tip lezbejke sa scene- sto se toga tiche sam atipichna ...
neke iskusne lezbejke su utvrdile da sam andro-butch , i ja se ne bunim...

stajling: oblachim se kao drvoseca
:cowboy:
Korisnikov avatar
By CapricornLady
Takav da obicno dobijam glupe komentare 'ne izgledas kao lez.'
Tako da, ocigledno ne izgledam kao 'tipicna' lezbejka, da se tako izrazim, zenstvenija sam, mada nisam preterani fan za haljinama i suknjama, sminkam se umereno, ali ne oblacim se muskobanjasto. Jednostavno mi je takav ukus. I takve volim devojke, negde na sredini. :-)
Korisnikov avatar
By sallys
nemam pojma.... kako starim, tako se sve manje uklapam u bilo koju tipologiju... biće da "tipovi" nisu ni namenjeni babama
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2298189#p2298189]Blady napisao:[/url]Nedefinisan.
I dalje.

Bas trazim odgovor, i nadjem ga. Ukratko...
I htela sam jos nesto da napisem na ovu temu. Cesto se spominje ono "ne izgledam kao lezbara"

e pa, kako to lezbara treba da izgleda?
Ranije mi je to bilo, ej jbte ne izgledam kao lezbara, a zapravo sam kao klinka spajala butch lezbejke sa generalno lezbejkama... I to je to znacilo.
sta sam tada znala.
Uglavnom, jako je bezveze reci ne izgledam kao lezbejka, jer who cares... (sem ormana)

No,
Stajling, kao sto kaze prethodno, nedefinisan.
Pretezno se oblacim kao klosar, a nekada i ne.
Zavisi od raspolozenja valjda.
Ne slusam narodnjake, sve mogu degustirati po malo, ali ono cega najvise ima jeste techno, pop, klasicna muzika.

Kontam da sam najcesce bila sa idiotima, ali i tu bude neki izuzetak, a dabome i privlacim idiote jer sam i sama.. (i guess)
i to je periodicno, nisam uvek.

Ne znam kakve trazim,
da me podnesu? rekla bih da je to...

Uh, ne znam da li bih mogla, volim za sebe misliti da sam jedinstvena.
Korisnikov avatar
By sallys
ne kapiram tu potrebu da se žene distanciraju od butch identiteta, kao da imaš neku zaraznu bolest ako si butch.
kako je to izraženije kod mlađih žena, deluje mi kao neka autohomofobija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!