Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2733256#p2733256]Speculum Columbae napisao:[/url]Istinski monogamnih ljudi je veoma malo - pri tome ne mislim da je to nešto ekskluzivno, ili dobro samo po sebi, a kamoli vrednost u društvu koje je ovoliko patrijarhalno, a uz to teži regresivnom odnosu prema seksualnosti.
Monogaman sam, iskreno i dubinski verujem u ono što imam sa svojim partnerom, i to ne samo da verujem, već to i prakticiram, veza sa njim mi nema samo erotsko-socijalnu dimenziju, na bilo kojoj od razina, već mi je i nešto pre svega etički vrlo značajno.
Nije mi potreban niko drugi, volim ga i osećam snažno osećanje dužnosti - dužnosti uslovno rečeno, reč je o jednom osećanju koji mi je vrlo teško da verbalizujem i odgonetnem, brige za nekim, koja izvire iz ljubavi za tu osobu, brige da mu egzistencija bude sigurnija i lepša od moje sopstvene; mislim da bi bilo bolje za sam ljudski rod u ovom trenutku da se više oseća i doživi taj specifičan amalgam dužnosti prema nečemu što smatraš važnijim od sebe i ljubavi. Mislim da je još važnije za ljude, pojedinačno i kolektivno, da nađu nešto što smatraju važnijim od sebe, neka to u početku i ne vole.
Ovo je i konzervativan stav donekle, ali je intenzivno promišljen i proživljen, barem u mom slučaju, nije nešto što su mi usadili tata i mama, pa se eto ja sada upustio da pravim đecu.

Uz to, jako mnogo svega što imam ide mom partneru, isto dobijam zauzvrat, pa nekako dođe prirodno da ne osećam potrebu za bilo kime drugim, i da - upustiću se da kažem da je spona i razumevanje koje imam sa svojim partnerom vrlo duboko i snažno i može se reći da sam imao mnogo sreće što sam ga našao, jer u drugim poljima, i sa drugim ljudima je nisam imao ni malo.
prelepo
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ na jako duge staze - da. Tu se stvara kompromis u kome neko mora zrtvovati deo sebe i ne biti apsolutno srecan.

Ont: identicno ko speculum, samo poligaman odnos. Od drugih ljudi i ne trazim, niti dajem, to sto sa muzom imam, zelja za drugima mi je cisto zivotnjsko-seksualne prirode a kako je u muzu tako resili smo da dozvolimo jedno drugom ono sto obojica zelimo. I mogu reci da nam je odnos od tad zapravo jos jaci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!