Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Izmedju ostalog - ne postuje (skoro uopste) ni onih par stvari koje se odmah kazu cim se useli neko u ovu kucu (cisti za sobom, ako koristis tudje stvari - reci to osobi cije su to stvari i sl.)
I to je samo kao slag na tortu. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Macan86
sve me boli,stopala su mi ledena jer sam moron pa sam obuo jutros starke a iovako imam cirkulaciju ko mrtav konj...kese mi se usekle u prste jer mi je keva bezdušni sadista i tako me vukla po gradu sa malim milionom kesa po ruzkama jer baš nju briga dal ja mogu da nosim sve to,natovarila me ko magarca pa me još na kraju odvukla i na pijacu...piša mi se na oči ne vidim a noga mi otrnula zbog te mrtav konj cirkulacije...

super mi je xD
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
odlicno zato sto sam saznao da ima 20 krem bananica za 100 dinara (sto ja to pre nisam znao???)

inace uzasno
Korisnikov avatar
By Macan86
muka mi,pojeo sam celu picu al se ipak ne kajem :D
Korisnikov avatar
By gossip
stiglo me nespavanje od vikenda :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2739898#p2739898]Macan86 napisao:[/url]sve me boli,stopala su mi ledena jer sam moron pa sam obuo jutros starke a iovako imam cirkulaciju ko mrtav konj...kese mi se usekle u prste jer mi je keva bezdušni sadista i tako me vukla po gradu sa malim milionom kesa po ruzkama jer baš nju briga dal ja mogu da nosim sve to,natovarila me ko magarca pa me još na kraju odvukla i na pijacu...piša mi se na oči ne vidim a noga mi otrnula zbog te mrtav konj cirkulacije...

super mi je xD
ona te samo celici :misici:

ont: kao da sam tek sada upoznala svoju skorasnju bivsu devojku, kakva je ona zapravo i sta su joj prioriteti........
:grom: :folirant:
Korisnikov avatar
By mOwbid
puca mi nesto glava, kao da sam napusena kao krmaca, a nije
Korisnikov avatar
By Madonna
proživljavam transfer blamčine toliko intenzivno da će mi se slošiti
Korisnikov avatar
By Blady
Divno,
a u drugu ruku smoreno jer sam se vratila u Srbiju
  • 1
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!