Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
Ne obazirite se na naslov,to treba da bude parodija na one "jesam li ja gay" teme gde neko secira svoj sexualitet.
Tema je ustvari koliko ste napaljivi i šta vas to pali kako i koliko?

Dobro...Postoji i još jedan razlog zašto se tema ovako zove...A razlog je...pa ja sam izgleda ladna cigla :kesa:
Mali milion likova su mi do sad pokaživali svoje golišave fotke u raznim pozmama koje bi trebale da budu sexy,i ja sam ama baš uvek ravnodušan...posebno kad su to anonimne fotke...
Nije da se sad ja sramim pa mi je neprijatno...jednostavno mi je...ne znam...sve jedno...i što me više neko gnjavi takvim stvarima a umeđuvemenu ništa u vezi njega mi nije odao sem tih fotki sve više mi postaje dosadan nebitan i nezanimljiv i nemam želju ni da ga upoznam a kamo li posexam.
Najsmešnije u tome je to što nisam asexualan...ja sam ustvari daleko od asexualne osobe...i čak nisam teško ni napaljiv...ali...ali...aliii........meni su napaljivi doddiri...miris nečije kože,glas...pogled...takve stvari a ne glupa fotka na kojoj se vidi nečija bulja...

ono što menen interesuje jesam li ja jedni koji ne može da se naloži tako na anonimne fotke i kog odbija anonimnost ili možda ima još nekog...čisto da se ne osećam kao ladna cigla xD
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
volim da pogledam, ali ne moze fotka da me nalozi
By Aven
...i što me više neko gnjavi takvim stvarima sve više mi postaje dosadan i nezanimljiv i nemam želju...
Ovako je kod mene.

Eksplicitna seksualnost mi je turn off u uvertira stadiju.

Uviđam da vrlo rijetko maštam o potpuno golim tijelima i općenito mi je predigra (ili pomisao na nju) daleko napaljivija od samog seksa.
Korisnikov avatar
By Madonna
nisam ravnodušan već mi se u 98% slučajeva gade takve slike, nisam još naišao na nekog ko me razume po tom pitanju. ljudi vole to da vide a meni se povraća (ne uvek, naravno, ali ti izuzetni slučajevi su tako retki da nema svrhe spominjati)
npr. odem s vremena na vreme (u proseku jednom u dva meseca/jednom mesčno) na onaj gs chat, da, kako ja to kažem, u tih 5-10 minuta pronadjem veru u boga, da se krstim dok traje a posle i zahvalim bogovima i sudbini i kome i čemu god, na izgledu, na ukusu, na tome što mi je libido pokojni, što sam bio vrlo kratko u fazi da ne biram šta jebem itd.
amin :opatica:
Korisnikov avatar
By deran
okani se trpanja napaljivosti u kontekst obraćanja ovom forumu. ovo je forum gej Srbija, nije sve napaljivo Srbija, pa se s napaljivanjima molim te obrati negde drugde.

msm,...:indijanac:
Korisnikov avatar
By gossip
kad bih rekao da nemam xxx fotke slagao bih,imam ih i ne vidim nista lose u tome
povremeno ih posaljem,volim da vidim i tudje (to naravno nije nuzno za upoznavanje)
retko kada me to nalozi,moze samo da me vise ili manje privuce za upoznavanje
mnogo je bitnija komunikacija
sto se tebe macane tice,tebi ocigledno treba malo postepenija varijanta,kafica,setnjica,kontakt uzivo (gde mozs da vidis i osetis sve to sto tebe zapravo privlaci) and nothing wrong with that :)
mada vecina je u fazonu ili sex odmah ili cao tako da se nemoj iznenaditi ako budes odbijen par puta :)
By alexandermagic
Sexy osoba je meni sexy bilo na fotki bilo uzivo, naga ili odjevena, a kad to nije - ne postoji nista sto ce ju ucinit takvom.

Tvoje preference su tvoje i ne mozes bit jedini sa bas takvima.
Korisnikov avatar
By Srklet
well, s obzirom da ljudi imaju čini mi se pet osjetila iliti čula, sigurno je da čulo vida ne može svakome biti primarno kad je riječ o seksualnosti. meni su čulo dodira, sluha i okusa definitivno ispred čula vida. :povez: ^^
Korisnikov avatar
By Blady
Naravno da se lozim.
Doduse ne na fotke vec na snimke...
Ali ako bi mi poslala fotku neka osoba na koju se lozim, onda ne reagujem burno.
Ako mi salje fotku neka random osoba sa svojim genitalijama, ne hsvatam je ozbiljno.
Ne laska mi.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Pa dojadi to sve s vremenom, slike ok, snimke sve više bla, dođe kao nužno zlo. Uživo se više cijeni iako to kod mene, onako uživo veća šansa da nađem sveti gral.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!