Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Aven
incest ni u najprogresivnijim naučnim sredinama nije na stupnju gledanja kao što se gleda na seksualne odnose osoba koje nisu krvni srodnici bilo koje seksualne orijentacije.
Pa ne mogu ni ti naučnici na sve stići.
Treba kroz godine jednu po jednu parafiliju adekvatno argumentirati i brisati.

Izuzetno smiješan mi je onaj kvaziargument homofoba: "E, ako homoseksualnost postane prihvatljiva, onda će i pedofilija, i zoofilija…"

Imam neki špurijus da je konsenzualni incest sljedeća kategorija na redu. :)

već ste mu ogadili forum dotle da je mene pitao, neću reći kako,---- da li je stvarno moguće da ovoliko korisnika i korisnica podržavaju incest
:lol:

Nemoj. Budi diskretan.

I, što si mu odgovorio kad je dotle došlo?
Došlo je do toga da mi se zgadio ovaj forum i da ne planiram u skorije vreme da ga posećujem. Ako to budem i radio, biće zbog par ljudi. No, uvek mogu sa tim ljudima da ostvarim kontakt i van ovog foruma. Ovde sam upoznao dve, eventualno 3 osobe koje su od samog početka mog dolaska postupili veoma ljubazno, dok se većina ponašala kao ništa bolje heteroseksualci koji diskriminišu lgbt. Ovo o incestu, ne bih više da komentarišem jer mi se smučilo. Bukvalno mi se smučilo, ali zaista...Možda ostanem u kontaktu sa nekima odavde, a vi ovaj forum slobodno preimenujte u Paraphilia Serbia, jer vam baš leži. Ja ću iznositi svoje stavove i mišljenja na nekom drugom mestu. Pozz. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2738818#p2738818]Aven napisao:[/url]
incest ni u najprogresivnijim naučnim sredinama nije na stupnju gledanja kao što se gleda na seksualne odnose osoba koje nisu krvni srodnici bilo koje seksualne orijentacije.
Pa ne mogu ni ti naučnici na sve stići.
Treba kroz godine jednu po jednu parafiliju adekvatno argumentirati i brisati.

Izuzetno smiješan mi je onaj kvaziargument homofoba: "E, ako homoseksualnost postane prihvatljiva, onda će i pedofilija, i zoofilija…"

Imam neki špurijus da je konsenzualni incest sljedeća kategorija na redu. :)

ti se baš lijepo zabavljaš.... whatever.
pa, kada naučnici iliti znanstvenici sve to izbrišu, pričat ćemo.
sigurno da je smiješan i žalostan ujedno onaj kvaziargument homofoba gdje miješaju nepovezive pa i suprotne stvari.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Hibiskuse, srećo, upravo ti si taj koji je upotrebljavao 'argumente' koje koriste homofobi. :) Emancipacija se ne završava samo na prihvatanju LGBT identiteta, nego i različitosti inače, pre svega sa razumevanjem, a bez osude i sablažnjavanja; čak iako su možda i definisane kao parafilije, patologije, poremećaji, kako god. Daleko ti lepa kuća! :bye:
ja sam zapravo indifirentan, ali s realistične pozicije gej pokreta gledano it would be a huge liability we can't afford to publicy stick together with incest even less other real paraphilias.
By Kragi
Ja ne kuzim sto se dozvoljava vredjanje incestuoznih osoba ako vec vredjanja nisu dozvoljena? :hamlet:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2738831#p2738831]ZlatnaPtica napisao:[/url]Hibiskuse, srećo, upravo ti si taj koji je upotrebljavao 'argumente' koje koriste homofobi. :) Emancipacija se ne završava samo na prihvatanju LGBT identiteta, nego i različitosti inače, pre svega sa razumevanjem, a bez osude i sablažnjavanja; čak iako su možda i definisane kao parafilije, patologije, poremećaji, kako god. Daleko ti lepa kuća! :bye:
pregrubo i ne baš fer prema Hibiskusu.

...bez osude i sablažnjavanja ali i bez stihijskog šlepanja!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2738854#p2738854]Srklet napisao:[/url]između incestuoznih siblinga i vela, biram incest! :lol: naime, braću i sestre koji se jebu LGBT pokret može preživjeti.
a znam ja da je u tvojoj glavi samo međulični animozitet. to ti je sav argument..... :shrug:

elem, nisi li rekao nedavno da ćeš ignorirati moje postove. koliko vidiš sve do sad ja sam tebe ignorirao, ali sigurno da ću pisati kada hoću totalno neovisno o tebi.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2738859#p2738859]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2738857#p2738857]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2738849#p2738849]Anhedonie napisao:[/url]^ slazem se. banovati vela :sudija:
slobodno. samo jednoumno.
poput tvoje histerije ovde
nikakva moja histerija, to se samo u tvojoj glavi javlja. ja rekoh to i ponavljam
ja sam zapravo indifirentan, ali s realistične pozicije gej pokreta gledano it would be a huge liability we can't afford to publicy stick together with incest even less other real paraphilias.

valjda understand english....

kao i ovo na srpskom ...bez osude i sablažnjavanja ali i bez stihijskog šlepanja GLBTIQA populaciji!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
paz sad ovo: bole me patka sta ce neki tamo homofob da pomisli o meni.
ponavljam i ovo
ne zbog homofoba njih ništa neće umiliti već zbog mnogih ljudi koji vagaju koji i kakav stav imati prema gejevima i koji nisu ni nužno homofobični ali ni još gej razumevajući. takve ljude bi šlepanje incesta i ostalih još gorih parafilija s gej pravima učinilo sigurno homofobnim tj. otuđilo bi ih od nas. a na kraju krajeva, činjenica je da su incest i ostale stvarne parafilije više zastupljene u hetero svetu nego našem nehetero svetu. dakle, još manje razloga za šlepanje ih nama....
GLBTIQA pokret mora biti i pragmatičan i jasno samoodređen jer je nažalost činjenica da nam treba više i više gej razumevajućih ljudi a ne otuđenih.
Korisnikov avatar
By Srklet
još samo kad bi mogao citirati bilo koji post u ovom topicu u kojem se zagovara da LGBT pokret krene s proincest kampanjom. jedan jedini!

ali, kad bi to mogao, onda bi to ekšli značilo da repliciraš na stvari koje su ljudi napisali, a ne na glasove u tvojoj glavi.

nažalost, tvoje postove ne režira de palma nego ed wood.
Korisnikov avatar
By Macan86
sve je ovo fino i lepo...al ovo je već šesta starnica a vi se idalje raspravljate...
@srklet, nisam ja ni rekao da se ovde baš još zagovara da LGBT pokret krene s proincest kampanjom! :nono: već da ste kao sumanuti skočili od str. br. 2 počev s ulixom pa nadalje da gušite glasove i proganjate nas kao Macan, Hibiskus, ja....koji su rekli da im je incest negativna stvar, edit, i off u temi naslovljenoj kako je naslovljena. :eureka:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!