Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja cu da citiram Sofi iz 2 broke girls
Nobody does me better than me.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ good for u :D

ot

rasturam se vec danima, ova temperatura, kijavica i bronhitis me cine neodoljivom.

Napisacu kad se budem seksala tek kad ostvarim 3som. Do tada iskljucivo pisem u danima nejebice :durenje:
Korisnikov avatar
By Madonna
Oooooo pa nisam vam rekao, seksam se svaki dan :) :) ;)
By Sixto
Upravo. Mater mu jebem zna sta radi, ruku metne tacno tamo gde treba.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ kako je to divno kad se desi

OT

Rekoh sta imam na tu temu koji post iznad.
Korisnikov avatar
By Arctic
Nisam vec 7 meseci :lol:

Iskreno, ramzisljao sam na ovu temu dosta. Moze se reci da sam late bloomer i prosle godine, sa 19+ godina sam bio veoma nestrpljiv da nadjem decka, imam sex, itd. Nekako sam usao u vezu sa deckom koji mi je bio dobar prijatelj, ali mi se svidjao neko drugi (horor je sto mi se ta osoba i dalje svidja iako je proslo neverovatno puno vremena). Mislim da se tu pokazala moja nezrelost jer ne znam ni sam sto sam usao u tu vezu, mozda da bih pokusao da zaboravim tog drugog ili sam jednostavno bio nestrpljiv da izgubim nevinost ili sta vec, razlog je u svakom slucju glup. Bili smo zajedno nekih 6 meseci i nije bilo lose iskreno ali nekako nikad nisam uziveo u tu vezu. Raskinuli smo i od tada nisam bio ni sa kim. Msm, nije ni trebalo da budem u vezi sa njim, sad i lepo prijateljstvo koje smo imali ne postoji vise. Whatever.

ANYWAY, moja poenta je da sam dugo imao utisak da tracim mladost i da bi trebalo da uzivam i eksperimentisem itd. jer konstantno slusam ljude mojih godina kako prepricavaju svoje fail hookups i sta god. Medjutim, jednostavno sam shvatio da moram da prihvatim sebe takvog kakav jesam. Cinjenica je da imam jaka osecanja prema jednoj osobi i jednostavno ne mogu sebe da forsiram da budem sa drugim ljudima. Previse sam mess da bih imao bilo kakav odnos sa nekim, jos uvek se oporavljam od leta koje je bilo horor u svakom smislu (drama sa roditeljima, raskid, fakultet, mononukleoza, depresija) a previse sam vanila ili frigidan ili sta vec da bih imao one night stand ili neku kombinaciju. Prihvatio sam da cu biti seksualno neaktivan veoma dugo, tj dok se ne stabilizujem psihicki sa depresijom, samopouzdanjem, itd. I to je ok, prihvatio sam i shvatio da nije nista strasno. Imam tek 20 godina tako da ima jos dosta stvari da naucim o sebi, da sazrelim itd. i svako kroz zivot treba da prolazi svojim tempom tako da je to ono sto ja radim.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
eto, u prvom paragrafu pokazao da si nezreo, u drugom da si iz te nezrelosti naucio nesto i to i primenjujes sto je zrelost
Korisnikov avatar
By Madonna
hm. poslednji seks sam imao preeeee nekih dva meseca. analni. a pre toga... nekad u avgustu. isto anal. bilo je tu nekog oralisanja in the meantime al to se ne važi
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!